ΠρόσωπαΦαγητό

Αποκλειστικά στο www.my-city.gr μας μιλά ο Δημοσθένης Μασσαλάς από το MasterChef

Αποκλειστικά στο My-City.gr μας μιλά ο Δημοσθένης Μασσαλάς από το MasterChef

Είσαι στο λούνα παρκ και διαπιστώνεις πως έχεις να φας από χθες το μεσημέρι,το μόνο κατάστημα που βρίσκεις είναι μια καντίνα που λέει «Φτιάξε το δικό σου sandwich» , ποια υλικά θα έβαζες στο sandwich και γιατί;

Αν όντως γινόταν κάτι τέτοιο τα πρώτα υλικά που μου έρχονται γρήγορα στο μυαλό και είναι αγαπημένα για ένα sandwich θα ήταν τα καραμελωμένα κρεμμύδια γιατί σου δίνει μια γλύκα και η λιαστή τομάτα που δίνει μια ξεχωριστή ένταση. Έπειτα θα συνέχιζα σίγουρα με roast beef επειδή είναι αγαπημένο, bacon για να έχεις την κατάλληλη λιπαρότητα και καπνιστή γεύση, έπειτα λάχανο καρότο για την δροσιά και θα έκλεινα με κάποιο τηγανιτό πράσο ή κρεμμύδι για να δώσει την τραγανή αίσθηση αλλά και την γλυκόπικρη γεύση!

– Τι σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή στο Master Chef; Aυτό που έζησες ήταν αυτό που φανταζόσουν;

Η αλήθεια είναι ότι δεν δήλωσα εγώ συμμετοχή αλλά η γυναίκα μου, έπειτα είδα ότι μπορώ να αρπάξω αυτή την ευκαιρία από τα μαλλιά και έτσι και έκανα!!

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που έζησα μέσα στο παιχνίδι δεν ήταν αυτό που φανταζόμουν, το παιχνίδι είναι σκληρό και δεν σε λυπάται, έχει λίγο χρόνο πρέπει να είσαι σβέλτος και στα χέρια αλλά και στον νου… Δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο δύσκολο, έχεις να αντιμετωπίσεις τις εξωτερικές συνθήκες… Ήλιο,ζέστη, κρύο, αέρα είναι αυτοί οι παράγοντες που δεν πίστευες ότι μπορούσαν να σε δυσκολέψουν τόσο!!!!

Ένας τεράστιος παράγοντας είναι ότι δεν φανταζόμουν πως ο εγκλεισμός μέσα σε ένα σπίτι μακριά από τους δικούς σου ανθρώπους μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου !!

-Βρίσκεσαι σε ένα δάσος της Ελλάδας,κουβαλάς μαζί σου αλεύρι,νερό και τα βασικά υλικά που προτιμάς.Ποια φρέσκα υλικά θα έπαιρνες από το δάσος ώστε να δημιουργήσεις ένα όμορφο πιάτο;

Θα έψαχνα να βρω κάποιες ρίζες όπως παστινάκι, παντζάρια, ρέβα, σκόρδο που έχουν εντάσεις και αυτό ψάχνω για τα πιάτα μου, τις εντάσεις… Σίγουρα θα έψαχνα για καρπούς, κεράσια, βατόμουρα, αμύγδαλα για να δώσουν την δροσιά και την φρεσκάδα, καθώς αγαπημένα μυρωδικά, την ρίγανη, το θυμάρι, δεντρολίβανο… Που δίνουν μοναδικό χαρακτήρα…. Επίσης ένα υλικό που θα έψαχνα θα ήταν κάποια λουλούδια για το άρωμα που δίνουν!!!

-Ποια άτομα ξεχώρισες από το Master Chef και γιατί;

Τα άτομα που ξεχώρισα από την αρχή των οντισιόν κιόλας ήταν ο Τζον, ο Σταύρος ο Βαρθαλίτης και ο Σταύρος ο Γεωργίου, ήταν τρία παιδιά με τα οποία ξεκινήσαμε μαζί και τους εκτίμησα μαγειρικά αλλά και συναισθηματικά…!!!

-Ποια είναι τα επόμενα μαγειρικά σου σχέδια;  

Τα επόμενα μαγειρικά μου σχέδια όταν τελειώσει όλο αυτό το λυπηρό θέμα του ιού θα ήθελα να αδράξω την ευκαιρία και να ασχοληθώ με την ελληνική δημιουργική κουζίνα που έχω μάθει από παιδί, θα ήθελα να δείξω την δική μου φιλοσοφία πάνω την ελληνική κουζίνα και να παρουσιάσω τις γεύσεις μου!!!

-Ποιο είναι το motto σου ;

Το motto μου είναι ” θέλω, μπορώ έχω τον τρόπο ”

Συνέντευξη: My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button