Ερωτικές προτάσεις για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2024

Το My-City.gr σας παρουσιάζει τις πιο ερωτικές προτάσεις για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2024!

Barbi Coffee

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η αγάπη μπορεί να γίνει ακόμη πιο γλυκιά και ζεστή ξεκινώντας από το Barbi Coffee. Σας προσκαλούμε σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα με εκλεκτό καφέ, λαχταριστές ζεστές σοκολάτες και πίτες που θα λατρέψετε! Οι πίτες φτιαγμένες με αγάπη και φροντίδα, θα κάνουν την εμπειρία σας ακόμη πιο ιδιαίτερη. Στο Barbi Coffee κάθε φλιτζάνι καφέ και κάθε γουλιά σοκολάτας φτιάχνονται με σκοπό να δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία για εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο. Περάστε από το κατάστημα ή παραγγείλετε στο χώρο σας και το σίγουρο είναι πως θα είναι το καλύτερο ξεκίνημα της μέρας σας!

Τσαμαδού 50 Πειραιάς, 210-4179564

Facebook:  Barbi Coffee 

Instagram: barbicafe_pireas

Nanou Donuts House Πειραιά (2ας Μεραρχίας 19)

Διακοσμημένα με αγάπη και φτιαγμένα με πάθος, τα donuts στο Nanou Donuts House στον Πειραιά (2ας Μεραρχίας 19) την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η πιο γλυκιά επιλογή για το αγαπημένο σας πρόσωπο! Καλύψτε την ρομαντική επιθυμία σας με μια ποικιλία από χειροποίητα donuts, διακοσμημένα με εκλεπτυσμένα χρώματα και γεύσεις που θα κλέψουν την καρδιά σας. Από σοκολάτα και φράουλα μέχρι oreo και cheesecake κάθε δημιουργία είναι ένα έργο τέχνης. Αφήστε τα donuts να γίνουν ο απαραίτητος συνοδός για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, φέρνοντας γλύκες στη ζωή σας και γεύση στην αγάπη. Ανακαλύψτε τον κόσμο των γλυκών εκπλήξεων στο Nanou Donuts House στον Πειραιά (2ας Μεραρχίας 19) και επιλέξτε donut σε σχήμα καρδιάς που αξίζει να σας πούμε πως υπάρχει και σε πολύ μεγάλο μέγεθος!

2ας Μεραρχίας 19 Πειραιάς (έναντι Σκλαβενίτη & ACS), 6975847902

Facebook: NANOU Donuts HOUSE Πειραιάς 2ας Μεραρχίας 19

Instagram: nanou_donuts_peiraias

Mr Koko Mam

Καταλάβαμε, είναι λοιπόν η ώρα να φέρετε πικάντικές νότες στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το Mr Koko Mam και τις καυτερές φτερούγες που φτιάχνει για όλους εμάς! Ο έρωτας ως γνωστόν περνάει από το στομάχι, έτσι επιλέξτε το πιο νόστιμο ψητό ή σούβλας κοτόπουλο που έχετε δοκιμάσει! Οι χειροποίητες κοτομπουκιές σας υπόσχονται μια γευστική εμπειρία που θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Κρυφτείτε στον κόσμο των μαγικών αρωμάτων και των εκρηκτικών γεύσεων, όπου η πικάντικη αγάπη συναντά την απόλαυση! Φυσικά κλείστε το γεύμα σας με μια κολασμένη σοκολατόπιτα ή με ένα άκρως ερωτικό cheesecake.Όσα ζευγάρια παραλάβετε από το κατάστημα εκείνη την ημέρα αναφέρετε ότι διαβάσατε το άρθρο και επωφεληθείτε έκπτωση 10%, διαφορετικά παραγγείλτε στο χώρο σας μέσω Efood,Wolt ή Box Delivery με τις ισχύουσες τιμές.

Δωδεκανήσου 67 Καμίνια, 2130251924

Facebook: Mr Koko Mam 

Instagram: mrkokomam

Anastasia Perfumerie

Την ημέρα των ερωτευμένων, αφεθείτε στη μαγεία των αρωμάτων του αρωματοπωλείου Αναστασία! Επισκεφτείτε το κατάστημα και ανακαλύψτε μια παραπλήσια αγκαλιά από αρώματα που ξυπνούν τις αισθήσεις και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ερωτική και μοναδική. Από εκλεπτυσμένες νότες μέχρι αισθησιακές μυρωδιές, οι επιλογές σε αρώματα θα κάνουν τον Άγιο Βαλεντίνο αξέχαστο. Επιλέξτε το τέλειο άρωμα για να εκφράσετε τον έρωτα σας και να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα που θα σας συντροφεύει για πάντα. Αφήστε τα αρώματα να σας οδηγήσουν σε ένα ταξίδι αισθήσεων, δημιουργώντας μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.

Κολοκοτρώνη 62Β Πειραιάς (Όπισθεν Δημοτικού θεάτρου), 210-4110040

Facebook : Anastasia Perfumerie

Cohen Dinnery / Drinkery

Το Cohen σας προσκαλεί να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία γευστικών απολαύσεων, ερωτικής μουσικής και ποτών που θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο έρωτα και πάθος. Επισκεφθείτε το για μια ρομαντική βραδιά για δύο, απολαύστε το εξαιρετικό φαγητό με εκλεπτυσμένες γεύσεις και αφεθείτε στη μαγεία της μουσικής. Αφήστε τον έρωτα να εκφραστεί μέσα από κάθε νότα και κάθε γεύση στο Cohen.Η γεμάτη ατμόσφαιρα αισθησιασμό και η θέα της θάλασσας είναι δύο ακόμη χαρακτηριστικά που θα κάνουν τη μέρα ή το βράδυ σας στο Cohen να γίνει μια αξέχαστη εμπειρία και δημιουργήσετε μνήμες που θα σας συντροφεύουν για πάντα…

Ακτή Θεμιστοκλέους 208 Πειραϊκή, 210-4183018

Facebook: COHEN Dinnery / Drinkery

Instagram: cohen_piraeus

Emmanuel Gold

Ανακαλύψτε την αγάπη αυτή τη γιορτινή μέρα στο κοσμηματοπωλείο Emmanuel! Επισκεφτείτε το Emmanuel, όπου τα κοσμήματα μεταμορφώνουν τις στιγμές σας σε αξέχαστες. Αναδείξτε την ομορφιά της αγάπης με λεπτά κολιέ, λαμπερά δαχτυλίδια και εκλεπτυσμένα σκουλαρίκια που θα κλέψουν την καρδιά σας. Κάντε τον Άγιο Βαλεντίνο ξεχωριστό, με ένα κόσμημα που θα ταιριάζει απόλυτα στην αγαπημένη σας προσωπικότητα. Εκφράστε τον έρωτά σας με στυλ και λάμψη, δημιουργώντας ανεξίτηλες αναμνήσεις. Όσο για τον αγαπημένο σας επιλέξτε ένα ξεχωριστό ρολόι χειρός!

Πλάτωνος 8 & Σωτήρος Διός Πειραιάς, 210-4126265 

Facebook : Emmanuel gold

Ballooxx

Για μια γιορτή αγάπης γεμάτη χαρά και γλυκά συναισθήματα, επισκεφτείτε το Ballooxx! Ανακαλύψτε μια μαγική συλλογή από μπαλόνια σε ρομαντικά σχέδια και χρώματα που θα λατρέψετε. Από απαλά λούτρινα αρκουδάκια που θα ζεστάνουν την καρδιά σας μέχρι παιχνιδιάρικα μπαλόνια που θα φέρουν χαμόγελα, εδώ θα βρείτε το τέλειο δώρο για τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας. Κάντε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ακόμη πιο αξέχαστη με ένα μοναδικό δώρο από το Ballooxx!Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε μια προσωπική νότα στο δώρο σας με ένα γλυκό μήνυμα με μία μπαλονοκατασκευή δημιουργημένη μόνο για εσάς. Δώστε στις εταιρικές εκδηλώσεις σας τον αέρα της διασκέδασης και της επιτυχίας με τα εξατομικευμένα μπαλόνια του Ballooxx! Με μια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, τα μπαλόνια θα δώσουν ζωντάνια και χαρά στην κάθε σας εκδήλωση και θα δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία για τους συνεργάτες και τους πελάτες σας.

Φρεαττύδος 46 Πειραιάς, 690 617 4710

ballooxx.com

Facebook: Ballooxx

Ζωοδόχος Πηγή Οινομαγειρίον

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι πόρτες της Ζωοδόχου Πηγή Οινομαγειρίον στα Καμίνια ανοίγουν για να σας προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία. Η ρομαντική ατμόσφαιρα συνδυάζεται με τις εκλεκτές γεύσεις στο Οινομαγειρίον Ζωοδόχος Πηγή, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για την ημέρα των ερωτευμένων. Καλέστε το ταίρι σας και απολαύστε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη γεύση, αγάπη και εκλεκτό κρασί! Απολαύστε μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο το καλομαγειρεμένο τσιγαριστό αρνί, τις μελωμένες πατατούλες και την πεντανόστιμη παντζαροσαλάτα.

Κατσούλη 77, Καμίνια, Πειραιάς, 210-4814438

Facebook: Ζωοδόχος Πηγή Οινομαγειρίον

Instagram: zoodoxospigioinomageirion

Aphroditi Sex E-Shop

Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στον πιο διασκεδαστικό προορισμό της πόλης! Το aphroditi.gr, το αγαπημένο σας διαδικτυακό sex shop, σας περιμένει με μια πλούσια ποικιλία από ερωτικά παιχνίδια, αξεσουάρ και εσώρουχα για να ζεστάνετε τη σχέση σας. Στο aphroditi.gr κατανοούν ότι o έρωτας έχει πολλές όψεις, και γι’ αυτό έχουν δημιουργήσει μια συλλογή που καλύπτει κάθε ερωτική προτίμηση και φαντασίωση. Ανακαλύψτε την καυτή πλευρά του έρωτα και ενισχύστε τη σχέση σας με πρωτότυπα και διασκεδαστικά προϊόντα. Ελάτε στο aphroditi.gr και αναζητήστε τα πιο διακριτικά και ποιοτικά προϊόντα για να κάνετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ακόμη πιο ονειρική! Οι πρώτοι 100 χρήστες κερδίζετε κουπόνι -20% βάζοντας τον κωδικό MYCITYGR20.

aphroditi.gr , 2114038491 / 6975530771

Αφιέρωμα (Κείμενο/Φωτογραφίες) My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο

Check Also

Ο ΚΑΤΑΘΛΑΣ με τον ΑλέξανδροΤσώτση στο θέατρο OLVIO,μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε!

Ο ανατρεπτικός ΚΑΤΑΘΛΑΣ της Λένας Κιτσοπούλου ανεβαίνει στο θέατρο OLVIO  για 6 ΜΟΝΟ παραστάσεις, σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *