Συνάντησε την μαγεία της μεσογειακής κουζίνας στο εξαιρετικό Sosū Mediterranean Restaurant!

Το My-City.gr σας παρουσιάζει και σας προτείνει το Sosū Mediterranean Restaurant

Το μεσογειακό εστιατόριο Sosū εύκολα χαρακτηρίζεται ως ένας παράδεισος για τους λάτρεις της αυθεντικής και πεντανόστιμης μεσογειακής κουζίνας. Κάθε μπουκιά είναι ένα ταξίδι στις γεύσεις της Μεσογείου, με φρέσκα υλικά και παραδοσιακές συνταγές που αναδεικνύουν την πλούσια γευστική κληρονομιά της Ελλάδας.

Στον πανέμορφο χώρο του Sosū, η εμπειρία του φαγητού είναι περισσότερο από απλά ένα γεύμα. Είναι μια συνάντηση με τα αρώματα και τις γεύσεις που θα σας θυμίσουν τη ζεστασιά του ηλιοβασιλέματος και τον αέρα της Μεσογείου. Το μενού περιλαμβάνει μια ποικιλία από παραδοσιακές σπεσιαλιτέ, όπως φρέσκα ψάρια, νόστιμα μεζεδάκια, ζουμερά κρεατικά και νόστιμες σαλάτες, όλα ετοιμασμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια και αγάπη για την καλή γεύση.

Ό,τι κι αν δοκιμάσετε σίγουρα θα σας ανταμείψει παρόλα αυτά εμείς ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε για ορεκτικό την απίστευτη φάβα Σχοινούσας με καραμελωμένα κρεμμύδια,κάπαρη και αντζούγια και δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο μαρινάτο λαβράκι το οποίο είναι ceviche μεσογειακό με ξινόμηλο και ρόκα.

Από τις σαλάτες εννοείται την πληθωρική χωριάτικη με ντομάτες υδροπονίας, κουλούρι Θεσσαλονίκης, mousse φέτας, κρίταμο από την Πάρο και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και τα 3 αυτά πιάτα είναι ο πιο όμορφος τρόπος να ξεκινήσετε το γεύμα ή το δείπνο σας με τους συναδέρφους μετά τη δουλειά ή στο διάλειμμα σας.

Δε χωράει αμφιβολία για τη νοστιμιά που θα συναντήσετε στο πιάτο με τους μελωμένους γίγαντες Καστοριάς με σπανάκι και στο μπακαλιάρο au gratin,μια αυθεντική ισπανική συνταγή με μπακαλιάρο παστό, πατάτες, καραμελωμένα κρεμμύδια και γραβιέρα θα γίνουν κάποια από τα must κάθε σας επίσκεψης στο Sosū.

Δε θα μπορούσαν να λείπουν τα πιάτα στη σχάρα κι εδώ η βιολογική μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα κλέβει τις εντυπώσεις και ακούει διθυραμβικές κριτικές όπως το ίδιο συμβαίνει και με τα ζυμαρικά όλα ανεξαιρέτως με δική μας πρόταση το spaghetti italian meatballs με κεφτεδάκια, σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, σκόρδο, βασιλικό και παρμεζάνα.

Το τέλειο συνοδευτικό είναι αναμφισβήτητα ένα καλό κρασί κι εδώ σας έχουμε ευχάριστα νέα μιας η λίστα των κρασιών που διαθέτει το Sosu είναι υπέροχη με κρασιά που θα ενθουσιάσουν τον ουρανίσκο σας.

Για το τέλος αφήσαμε τα γλυκά που σας προτείνουμε αν είστε λάτρεις της σοκολάτας το chocolate lovers το οποίο είναι cake σοκολάτας με sauce πικρής σοκολάτας και φράουλες που λιώνει στο στόμα κι επίσης την κρέμα catalana που είναι η ισπανική εκδοχή της creme brulee απλά φοβερή και αξίζει να σημειώσουμε πως είναι χωρίς γλουτένη και vegetarian.

Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο της μεσογειακής κουζίνας στο Sosū και αφεθείτε σε αυτή τη γαστρονομική εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να επιστρέφετε ξανά και ξανά.

Ζέας 145, Πειραιάς, 2111824442 Site: sosu.gr
Facebook: Sosu Mediterranean Instagram: sosumediterranean

Αφιέρωμα My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο

About katerina

Check Also

Smile Coffee Time,ώρα για γευστικό καφέ και κρέπα ή βάφλα;

Το My-City.gr σας παρουσιάζει και σας προτείνει το Smile Coffee Time To Smile Coffee Time είναι ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *