Καλοκαίρι 2021 στην Σκύρο

Το My-City.gr προτείνει ως φετινό προορισμό την Σκύρο και σας παρουσιάζει δοκιμασμένες προτάσεις για το νησί

  • Linaria Cafe Meze

Με το που φτάσεις στο νησί ή μια από τις μέρες που θα μείνεις επισκέψου τη Λιναριά και το ολοκαίνουριο Linaria Cafe Meze για καφέ,πρωινό & χειροποίητα γλυκά αλλά και παγωμένη μπύρα, ούζο & τσίπουρο συνοδευόμενα με νόστιμα μεζεδάκια. Το μαγαζί είναι τοπ στα burgers οπότε βάλτο οπωσδήποτε στο πρόγραμμα και ζήσε την καλύτερη εμπειρία burger στη ζωή σου! Μπορείτε να απολαύσετε οτιδήποτε επιθυμείτε στον υπέροχο χώρο του μαγαζιού ή στον χώρο σας με ένα τηλεφώνημα στο 2222096109.Τέλος μπορείτε να προμηθευθείτε οποιοδήποτε προϊόν takeaway ώστε να το απολαύσετε στις μαγευτικές παραλίες του νησιού ή στη βόλτα σας.

Λιναριά,Σκύρος 2222096109

Facebook Page: Linaria Cafe Meze

Instagram: linariacafemeze

  • Ξενοδοχείο Νεφέλη

Το Ξενοδοχείο Νεφέλη στην Σκύρο είναι ο ορισμός της φιλοξενίας.Η ομορφιά των χώρων είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού του παραδοσιακού πλεγμένο άρτια με το μοντέρνο.
Το Ξενοδοχείο Νεφέλη βρίσκεται στην καρδιά της Χώρας.Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα με θαλασσινό νερό και μπορείτε να απολαύσετε όλα τα οφέλη του.Αν θέλετε να μείνετε σε κάποιο οικολογικό & πολυτελές ξενοδοχείο η μοναδική επιλογή είναι το ξενοδοχείο Νεφέλη στην Σκύρο.

Χώρα Σκύρος,2222091964

Site: skyros-nefeli.gr

Facebook: Skyros Nefeli Hotel

Instagram: nefelihotel

  • Argo Apartments

Τα διαμερίσματα “Αργώ” βρίσκονται σε απόσταση 50 μέτρων από την παραλία Γυρίσματα και  προσφέρουν όλες τις ανέσεις που σας εγγυώνται μια υπέροχη διαμονή. Τα διαμερίσματα με την απλότητα και τον σκυριανό χαρακτήρα θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα με το που φτάσετε και σίγουρα θα βολευτείτε μιας και παρέχουν και ηλεκτρικές συσκευές και μπορείτε να μαγειρέψετε και να νιώσετε σαν το σπίτι σας. Έχετε επιλογή στην θέα αν επιθυμείτε να βλέπετε την Χώρα, τη θάλασσα ή τον κήπο των καταλυμάτων. Οι κριτικές είναι εξαιρετικές για την άμεση & φιλόξενη εξυπηρέτηση!

Παραλία Γυρίσματα, Σκύρος,2222029028, 6980555983

Site: argo-skyros.gr

Facebook: Διαμερίσματα Αργω

Instagram: argoapartments

  • Γιώτα

Το κατάστημα Γιώτα θα το συναντήσεις στο κεντρικό σοκάκι του Χωριού.Ένας πραγματικά επίγειος παράδεισος των γυναικών μιας και μπορείς να βρεις αξεσουάρ,κοσμήματα,επώνυμα γυαλιά ηλίου & καλλυντικά σε φοβερές τιμές! Εξαιρετική πρόταση και για εσάς που ταξιδεύετε για διακοπές στην Σκύρο και θέλετε ένα αναμνηστικό για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.Κούπες,μαγνητάκια,ματάκια κι άλλα πολλά είναι αυτά που θα βρείτε με εξαιρετική δική μας πρόταση τα βραχιόλια,κολιέ αλλά και κομπολόγια με το σκυριανό τροχάδι (τροχάδια: παραδοσιακά σκυριανά παπούτσια) σε μινιατούρα.

Xώρα,Σκύρος,2222092086

Facebook : ΓΙΩΤΑ

Instagram: giotasgiotas

  • Kavos Lounge Cafe

Ο Κάβος είναι ένα από τα ομορφότερα μαγαζιά του νησιού!Μπορείς να κάνεις τη βουτιά σου & να απολαύσεις ποιοτικά προϊόντα!Απόλαυσε το βραδινό κοκτέιλ με την παρέα σου και με την άφιξη του νυχτερινού δρομολογίου του πλοίου, η μουσική του μαγαζιού σταματά, οι σερβιτόροι μοιράζουν στικ με σπίθες και όλοι μαζί υποδέχονται το πλοίο, υπό τη μουσική υπόκρουση του Spoke thus Zarathustra του Richard Strauss.

Λιναριά,Σκύρος,2222093213

Facebook: Kavos Lounge Cafe

Instagram: kavos_lounge_cafe

  • Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Πήγασος

Πολλοί από εσάς ίσως επιλέξουν να επισκεφθούν την Σκύρο αεροπορικώς ή να χρειαστούν ένα αυτοκίνητο για να εξερευνήσουν το νησί το Pegasus Rent A Car θα σας εξυπηρετήσει με συνέπεια, ευγένεια και πολύ καλές τιμές. Θα βρείτε ποικιλία στα αυτοκίνητα που διατίθενται και μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το αυτοκίνητο που θα επιλέξετε θα σας περιμένει στο σημείο που θα ορίσετε εσείς.

Σκύρος,6944884588 email: lefteris.trakos@gmail.com

skyros-pegasus.gr για διαμονή επικοινωνήστε με το παραπάνω email ή τηλέφωνο

  • KikArt

Στο KikArt θα βρείτε χειροποίητες δημιουργίες με αγάπη & μεράκι για εσάς ή για να κάνετε ένα όμορφο δώρο στα άτομα που αγαπάτε. Η Κίκα έχει δώσει πνοή στο ξύλο με έντονα χρώματα και όμορφες ζωγραφιές σε ότι μπορείτε να φανταστείτε όπως σουβέρ,γιο γιο,κουτιά,τσάντες και πολλά ακόμα…  H χρηστικότητα των αντικειμένων αυτών στην καθημερινότητα θα σας χαροποιήσει μιας και θα τα βλέπετε και θα τα χρησιμοποιείτε συχνά…Χωρίς καμία υπερβολή μιλάμε για πραγματικά έργα τέχνης!!!

Χώρα,Σκύρος, 6972551046

Facebook: KikArt

Instagram: kikavlazaki

  • Πλάτανος

Ο Πλάτανος στην Λιναριά σε περιμένει να απολαύσεις εξαιρετικό σουβλάκι,ολόφρεσκες σαλάτες δοκιμάστε την σαλάτα πλάτανος με ρόκα,μαρούλι,ντομάτα,πανσέτα,αγγούρι και σως & ψητά της ώρας με την ποιότητα να την καταλαβαίνεις από την πρώτη μπουκιά…Παϊδάκια αρνίσια ή κοτόπουλο,κοντοσούβλι & κοτόπουλο είναι κάποιες από τις προτάσεις μας.Επισκεφθείτε το και θα μας θυμηθείτε!

Λιναριά,2222093848

Facebook: Ο Πλάτανος

Instagram: o_platanos_

  • Manna Skyros Hora

Στο Manna μπορείς να απολαύσεις παραδοσιακό πρωινό & καφέ από νωρίς το πρωί! Οι ομελέτες είναι άπαιχτες όπως και οι λαδόπιτες τόσο αλμυρές όσο και γλυκιές. Λαχανικά & φρούτα υψηλής ποιότητας με τους σπόρους καρπουζιών & πεπονιών να μετράνε πάνω από 150 χρόνια. Φαγητό για όλη την μέρα και εξαιρετικά κοκτέιλ για την βραδινή σας έξοδο θα σας ανταμείψουν για τον ερχομό σας στο νησί του Αχιλλέα…

Χώρα,Σκύρος, 2222093042

Facebook: Manna Skyros Hora
Instagram: manna_skyros

  • Μαριγώ

Για μια όμορφη εμπειρία καλού φαγητού μεσογειακής κουζίνας επιλέξτε το Μαριγώ στο λιμάνι της Σκύρου. Γνώριμα πιάτα στην καλύτερη εκδοχή που έχετε γευτεί…Τα υλικά ολόφρεσκα προέρχονται από το κτήμα του μαγαζιού. Ψάρια υψηλής ποιότητας για να μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε σε ένα νησί που φημίζεται για το καλό ψάρι.

Λιναριά,Σκύρος,2222096010
Facebook: Μαριγώ-Marigo

  • Ο παππούς κι εγώ

Ο παππούς κι εγώ είναι ένα γραφικό και ζεστό μαγαζί σε ένα όμορφο σημείο της Χώρας. Η κουζίνα εξαιρετική που σίγουρα θα σας φέρει στη μνήμη τα παιδικά σας χρόνια και γεύσεις γνώριμες & αγαπημένες! Βάλτε στο πρόγραμμα να γευματίσετε σίγουρα μια φορά σε αυτό το μαγαζί και θα μας θυμηθείτε…

Χώρα,Σκύρος,2222093200

Facebook: Παππους Κι Εγω

  • Aκαμάτρα Espresso Bar

Σίγουρα θα επισκεφθείτε την Χώρα ώστε να πιείτε τον καφέ σας, το Aκαμάτρα Espresso Bar αποτελεί μια υπέροχη πρόταση μιας και ο καφές που διαθέτει είναι ποιοτικός & γευστικός. Το πανέμορφο roof garden σας περιμένει ώστε να διασκεδάσετε με την παρέα σας πίνοντας τα καλύτερα cocktails του νησιού σε συνδυασμό με την κατάλληλη μουσική…

Χώρα,Σκύρος,2222029029

Facebook: Ακαμάτρα Espresso Bar

  • Τα γλυκά της Φαλταΐνας

Δεν γίνεται να περάσεις από την Σκύρο και να μην δοκιμάσεις το πολυβραβευμένο παγωτό της Φαλταΐνας με ολόφρεσκο γάλα το οποίο γίνεται ανάρπαστο τόσο από τους μικρούς αλλά και μεγαλύτερους επισκέπτες του νησιού!Θα βρείτε πληθώρα γεύσεων για όλα τα γούστα!Τα γλυκά της Φαλταΐνας είναι το ζαχαροπλαστείο που θα βρεις επίσης εξαιρετικά αμυγδαλωτά & γλυκά του κουταλιού,συνταγές δημιουργημένες γεμάτες παράδοση,αγάπη & μεράκι!

Χώρα,Σκύρος, 2222091005

Facebook: Τα γλυκά της Φαλταΐνας

Instagram: glykafaltainas

Αφιέρωμα  My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.

Βασική Φωτογραφία: Domenik Papaemmanouil Lensorama


Check Also

Μικρός Κεραμεικός, όαση πολιτισμού στην καρδιά της Αθήνας

Το My-City.gr σας παρουσιάζει και σας προτείνει το Μικρό Κεραμεικό Καλωσήρθες στον Μικρό Κεραμεικό, τον μαγικό χώρο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *