Το My-City.gr σας παρουσιάζει όλες τις δοκιμασμένες προτάσεις για εσάς που θα επισκεφθείτε φέτος την πανέμορφη Σκύρο

  • Juicy luxury beach bar skyros

To Juicy luxury beach bar skyros βρίσκεται στην περιοχή του Μώλου και μπορείς να συνδυάσεις το μπάνιο σου με έναν απολαυστικό καφέ,ένα σνακ ή ένα γλυκό.Ο όμορφος χώρος και το ξύλο που επικρατεί στη διακόσμηση κάνει αυτό το beach bar οικείο & άκρως φιλικό.Μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου πάνω στη θάλασσα όλες τις ώρες της ημέρας με την παρέα σου και να λικνιστείτε στους πιο καλοκαιρινούς ρυθμούς ξεχνώντας για λίγο την καθημερινότητα…

Μώλος,Σκύρος,2222093337

Facebook: Juicy luxury beach bar skyros

Instagram: juicybeachbar

  • Skyros Blue Suites

To Skyros Blue Suites είναι γεγονός στην Σκύρο και σας περιμένει να σας υποδεχθεί με θέα το απέραντο γαλάζιο! Το Skyros Blue Suites βρίσκεται στη περιοχή Ασπούς στη μέση μεταξύ της Χώρας και της Λιναριάς,του λιμανιού της Σκύρου.Συνδυάζει πολυτέλεια,άνεση & κομψότητα! Αποτελείται από εννέα σουίτες, εκ των οποίων οι πέντε (από αυτές διαθέτουν η κάθε μία δική της ιδιωτική πισίνα.Όλες οι σουίτες θα σας χαρίσουν μια ξεχωριστή εμπειρία! Η παραλία είναι μια ανάσα από το συγκρότημα, βρίσκεται στα 20 μέτρα- υπάρχουν αναπαυτικές ξαπλώστρες και ομπρέλες του συγκροτήματος ώστε να χαλαρώσετε… Κάνετε άμεσα την κράτηση σας και θα ζήσετε πραγματικά τις πιο όμορφες διακοπές σας!

Ασπούς,Σκύρος, 6946956462 & 6938481337

Facebook: Skyros Blue Suites

Instagram: skyrosbluesuites

  • Kavoures Beach Restaurant

Οι Κάβουρες στον πανέμορφο Μώλο αποτελούν ωδή στην μεσογειακή κουζίνα…Το φαγητό είναι εξαιρετικό,όχι μόνο λόγω της υψηλής ποιότητας των υλικών που το απαρτίζουν αλλά και για την καλαίσθητη γεύση κάθε δημιουργίας.Θαλασσινά και κρεατικά για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους σας περιμένουν ώστε να ζήσετε την απόλυτη γαστριμαργική εμπειρία σε έναν υπέροχο,καλαίσθητο,καλοκαιρινό χώρο πάνω στο κύμα με θέα τόσο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου όσο και την πανέμορφη Χώρα με το κάστρο να δεσπόζει επιβλητικό!

Μώλος,Σκύρος, 2222092290,6974474007

Facebook: Kavoures Skyros

Instagram: kavoures.skyros

  • Γιώτα

Το κατάστημα Γιώτα θα το συναντήσεις στο κεντρικό σοκάκι του Χωριού.Το απόλυτο κατάστημα και για τα δύο φύλα μιας και θα βρεις ποικιλία σε πανέμορφα αξεσουάρ,κοσμήματα,επώνυμα γυαλιά ηλίου & καλλυντικά σε καταπληκτικές τιμές! Εξαιρετική πρόταση και για εσάς που ταξιδεύετε για διακοπές στην Σκύρο και θέλετε ένα αναμνηστικό για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.Κούπες,μαγνητάκια,ματάκια κι άλλα πολλά είναι αυτά που θα βρείτε με εξαιρετική δική μας πρόταση τα βραχιόλια,κολιέ αλλά και κομπολόγια με το σκυριανό τροχάδι (τροχάδια: παραδοσιακά σκυριανά παπούτσια) σε μινιατούρα.Μην ξεχάσετε να προμηθευθείτε ένα καπέλο ή ένα καφτάνι ώστε να μην περάσετε απαρατήρητοι αυτό το καλοκαίρι!

Xώρα,Σκύρος,2222092086

Facebook : ΓΙΩΤΑ

Instagram: giotasgiotas

  • Villaggio

Στην πανέμορφη Χώρα της Σκύρου θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία ιταλικής κουζίνας στο Villaggio .Ο χώρος υπέροχος και το φαγητό καταπληκτικό είναι οι λόγοι που θα σε κάνουν να ερωτευτείς το Villaggio.Όλα τα πιάτα είναι πεντανόστιμα,επέλεξε εκείνα που είναι πιο κοντά στις δικές σου γευστικές προτιμήσεις σε σαλάτες,ζυμαρικά & πίτσα και αξίζει να σας πούμε ότι τόσο η ποιότητα όσο και η γεύση των θαλασσινών είναι το λιγότερο μοναδική.Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το carpaccio λαυράκι με ρόκα & κάππαρη όπως επίσης τις μαύρες ταλιατέλες με μελάνι σουπιάς,γαρίδες & κολοκύθι.Με μια επίσκεψη σας το μόνο σίγουρο είναι πως θα ενθουσιαστείτε!

Χώρα,Σκύρος,2222093391

Καθημερινά από τις 12:30 το μεσημέρι μέχρι 1:00 το βράδυ

Facebook: Villaggio

Instagram: villaggio.skyros

  • Gorgonia Diving

Οι θάλασσες της Σκύρου είναι σκέτη απόλαυση και ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις την αυτόνομη κατάδυση που προσφέρει το έμπειρο Gorgonia Diving.Το βασικότερο είναι πως δεν χρειάζεται προηγούμενη γνωριμία με την αυτόνομη κατάδυση & εμπειρία. Η συνοδεία γίνεται από πιστοποιημένο εκπαιδευτή που θα σε κάνει να λατρέψεις τα μυστικά της θάλασσας.Η οργάνωση είναι κάτι που χαρακτηρίζει το Gorgonia Diving αφού επιλέγει να έχει μικρά γκρουπ και φυσικά πλήρη εξοπλισμό Αυτόνομης Κατάδυσης.Η διάρκεια είναι 2,5 ώρες όσο ακριβώς χρειάζεσαι για αυτή την μοναδική εμπειρία και μπορείτε να την ζήσετε όλοι από την ηλικία των 10 ετών και πάνω.Βάλτε στο πρόγραμμα των διακοπών σας το Gorgonia Diving και να είστε σίγουροι πως θα περάσετε τέλεια!

Σκύρος,6976720946

Facebook: Gorgonia Diving

Instagram: gorgoniadive

  • Αιγαιορίς

Το Αιγαιορίς βρίσκεται στην περιοχή Αλόρθο Πουρί της ευρύτερης περιοχής Ασπούς και θα το δεις μιας και δεσπόζει επιβλητικό στο βουνό.Ένας μοντέρνος χώρος με μια καλαίσθητη πισίνα που μπορείς να συνδυάσεις το μπάνιο σου με τον καφέ ή το φαγητό σου.Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τα εξαιρετικά κοκτέιλ του Αιγαιορίς.

Θα βρείτε εξαιρετικής ποιότητας καφέ καθώς επίσης και δημιουργικά,νόστιμα πιάτα για όλες τις ώρες! Είναι πολύ πιθανό να πετύχετε πολλές βραδινές συναυλίες από rock, jazz και blues μέχρι βραδιές έντεχνης, λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής που καταλήγουν σε μεγάλους χορευτικούς κύκλους νησιώτικου γλεντιού.Ο χώρος διατίθεται για κάθε είδους κοινωνικής εκδηλώσεις.

Περιοχή Αλόρθο Πουρί, Ασπούς,6972261886

Facebook: Aigaioris – Skyros
Instagram: aigaioris_skyros

  • Cook-nara Skyros

Μία από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού είναι η Κυρά Παναγιά και δεν θα μπορούσε να λείπει από εκείνη το υπέροχο beach bar restaurant Cook-nara Skyros.Μπορείς να βρεις στο μαγαζί καφέ & φαγητό με την μοναδική ποιότητα να είναι εμφανής από το πρώτο λεπτό.Ένας πραγματικός παράδεισος που συνδυάζει το μπλε του ουρανού & της θάλασσας μαζί με το πράσινο της φύσης.Θα χαλαρώσεις τόσο πολύ στο Cook-nara που θα το κάνεις καθημερινή συνήθεια στις διακοπές σου…Μείνετε συντονισμένοι στα social media του Cook-nara για να ενημερώνεστε για διάφορα μουσικά lives & events που πραγματοποιούνται εκεί.

Κυρά Παναγιά,Σκύρος, 2222100005

Facebook: Cook-nara Skyros

Instagram: cooknara_skyros

  • Σκυριάνι

Το Σκυριάνι θα το συναντήσεις στη Χώρα της Σκύρου με την υπέροχη ταράτσα να σε περιμένει να απολαύσεις το φαγητό σου με τη θέα να απλώνεται μπροστά στα μάτια σου…Σας προτείνουμε τα τυλιχτά σουβλάκια με χειροποίητες προτάσεις όπως καλαμάκι κοτόπουλο,πανσέτα,καλαμάκι χοιρινό,κεμπάπ ή και σε μερίδα με ολόφρεσκα υλικά! Οι πληθωρικές ποικιλίες θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.Καθημερινά θα βρείτε παραδοσιακά ελληνικά φαγητά όπως μουσακά,παστίτσιο & σουτζουκάκια που θα σας ξυπνήσουν παιδικές μνήμες.Το καλοκαίρι δεν πρέπει να ξεχνάμε τις σαλάτες και το Σκυριάνι φημίζεται και για αυτές.Η ομώνυμη σαλάτα και εκείνη του μελισσοκόμου είναι τόσο χορταστικές όσο και πεντανόστιμες!Βάλε στο καλοκαιρινό σου πρόγραμμα το Σκυριάνι και θα μας θυμηθείς! Παρέχει και διανομή όπου κι αν βρίσκεσαι στο νησί.

Χώρα,Σκύρος,2222091602,6983282310

Facebook: Το Σκυριανι

  • Αφάνερα

Το Αφάνερα στην πανέμορφη Χώρα πρέπει να το επισκεφθείς οπωσδήποτε στις φετινές σου διακοπές στο νησί!Το αφάνερα σημαίνει στην σκυριανή διάλεκτο ψηλά και συμπληρώνεται στην φράση «Βγαίνεις Αφάνερα».Μπορείς με την παρέα σου να απολαύσετε έναν ποιοτικό καφέ οποιαδήποτε ώρα της μέρας στον όμορφο χώρο του μαγαζιού.Το Αφάνερα όμως φημίζεται για τα εξαιρετικά του κοκτέιλ που εκτός από τα γνωστά σε όλους μας θα βρεις και πρόσθετα κοκτέιλ που δεν έχεις δοκιμάσει ωραιότερα!Daiquiri όχι σε μία αλλά σε 7 γεύσεις και ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο και ζ κοκτέιλ που προτείνουμε είναι Rock Lobster.Το Αφάνερα σε διαβεβαιώνουμε πως θα σου γίνει συνήθεια!

Χώρα,Σκύρος,2222092102

Facebook: Aφάνερα Cafe-Bar

Instagram: afanera.skyros

Αφιέρωμα My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο

Please follow and like us: