Το Karma είναι μια πραγματική ωδή στον καλό καφέ και τα προϊόντα φιστικιού!

Το My-City.gr σας παρουσιάζει και σας προτείνει το Karma όπου θα βρείτε εξαιρετικό καφέ και υπέροχα προϊόντα φιστικιού

Καλωσορίσατε στο Κarma, το νέο σημείο αναφοράς για όσους αναζητούν μια εμπειρία γεύσης που ξεπερνά τα όρια του συνηθισμένου! Σε έναν καλαίσθητο και φιλόξενο χώρο στο πλάι του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, σας περιμένουν με χαμόγελο να ανακαλύψετε τις μοναδικές γευστικές τους προτάσεις.

Ξεκινώντας με τον καφέ, προσφέρουν μια ποικιλία specialty καφέ που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό λάτρη του καφέ. Αλλά αυτό που κάνει τον καφέ τόσο ξεχωριστό είναι για εσάς που αγαπάτε το καπουτσίνο το ροζ αφρόγαλα που τον συνοδεύει, δίνοντας μια αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε φλιτζάνι.

Αλλά ο καφές είναι μόνο η αρχή! Στο μενού θα βρείτε επίσης φρέσκους χυμούς, αρωματικές σοκολάτες και αναζωογονητικά smoothies, για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με φρεσκάδα και ενέργεια.

Δοκίμασε τον φυσικό χυμό Karma με πορτοκάλι,καρότο & τζίντζερ,την σοκολάτα φιστίκι με πράσινη σαντιγί και από τα smoothies το Apple Pie με γάλα αμυγδάλου,μήλο,κανέλα & μπισκότο πραγματικά θα σε ενθουσιάσουν!

Ειδικότητα τους και αν πεινάσεις είναι τα σνακ και οι μπάρες δημητριακών όπου αποτελούν ιδανικές επιλογές για ένα γρήγορο και υγιεινό σνακ,μπριός με επιλογή ανάμεσα σε ζαμπόν,γαλοπούλα,προσούτο ή σολομό όποιο και να διαλέξεις είναι πεντανόστιμο.

Τορτίγιες,μπαγκέτες αλλά εμείς προτείνουμε να δοκιμάσεις με την πρώτη ευκαιρία μπαγκέτα brezel δηλαδή γαλλικό ψωμί με ζαμπόν ή γαλοπούλα τυρί,ντομάτα,λόλα και μαγιονέζα ή το γαλλικό ψωμί με προσούτο το οποίο τα σπάει με πέστο,μοτσαρέλα,τομάτα & ρόκα.Όσο για τις μπάρες δημητριακών έχεις πολλές επιλογές διάλεξε εκείνη που είναι πάνω στις δικές σου γευστικές προτιμήσεις.

Οι πρωτότυπες γεύσεις των προϊόντων φιστικιού θα σας καταπλήξουν. Από το παραδοσιακό φιστικοβούτυρο premium ή healthy (χωρίς ζάχαρη) μέχρι το χειροποίητο παγωτό φιστίκι, κάθε δημιουργία του Karma είναι μια έκρηξη γεύσης και χαράς.

Φιστικοπραλίνα με σοκολάτα,με ζάχαρη,χωρίς ζάχαρη και ανάμεικτη όποια και αν προμηθευτείς είναι μία και μία. Επίσης για σένα ή ένα δώρο θα βρεις απίστευτα πουράκια φιστικιού,κανόλι με φιστίκι,φιστικάτο που έτσι ονομάζονται τα τρουφάκια φιστικιού και χειροποίητο γλυκό κουταλιού φιστίκι.Εάν θες να ξεχωρίζεις για τις μαγειρικές σου ιδέες προμηθεύσου το pesto φιστικιού και δημιούργησε μια μοναδική μακαρονάδα!

Φυσικά υπάρχουν και φιστίκια χύμα με αλάτι,χωρίς,με καραμανλίδικο λουκάνικο και βίγκαν.

Κλείστε τη μέρα σας χαλαρώνοντας στο χώρο του Karma με ένα ποτήρι κρασί ή με ένα από τα 5 κοκτέιλ του μενού με δική μας πρόταση το Sider Karma που είναι με λευκό κρασί,μιξ μούρων,τροπικό σιρόπι,λικέρ φιστίκι και prosecco χωρίς υπερβολή είναι το πιο ξεχωριστό κοκτέιλ που έχουμε δοκιμάσει!

Ελάτε στο Κarma και αφεθείτε στη μαγεία των γεύσεων και των απολαύσεων όπου η ποιότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι πάντα στο επίκεντρο.

Λεωφ.Βασιλέως Γεωργίου Α, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, 210 0103350

Facebook: Karma Piraeus

Instagram: karma_piraeus

Αφιέρωμα My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο

Check Also

Μικρός Κεραμεικός, όαση πολιτισμού στην καρδιά της Αθήνας

Το My-City.gr σας παρουσιάζει και σας προτείνει το Μικρό Κεραμεικό Καλωσήρθες στον Μικρό Κεραμεικό, τον μαγικό χώρο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *