Πρόσωπα

Καλή αντάμωση Κωνσταντή μας!

Κωνσταντή μου αν δεν κάνω αφιέρωμα σε σένα τότε σε ποιον; Μπορούμε για ώρες να μιλάμε για το μεγαλείο της ψυχής σου,ένας αιώνιος έφηβος ή μάλλον ένα αθώο παιδί που δεν άφησες ποτέ να φύγει από μέσα σου…

Η Λιναριά χάνει έναν από τους πιο αγαπημένους της κατοίκους, τον Κωνσταντή για άλλους Κωστή ή Κωστάκη. Με βαριά καρδιά και συναισθήματα θλίψης, σε αποχαιρετάμε εγώ όμως όχι γιατί θα τα ξαναπούμε, έχουμε αφήσει έναν καφέ που ήταν να πιούμε.

Ο Κωνσταντής ήταν πολύ περισσότερα από έναν απλό κάτοικο της Σκύρου. Ήταν η μασκότ, ο άνθρωπος που πάντα έφερνε το χαμόγελο στα χείλη μας και τη χαρά στις καρδιές μας. Με τη θετική του ενέργεια και τον αισιόδοξο χαρακτήρα του, έκανε τη διαφορά στη ζωή κάθε ατόμου που είχε την τύχη να τον γνωρίσει.

Ο Κωνσταντής ήταν γνωστός σε ολόκληρο το νησί για τον θετικό του τρόπο, το ανεπιτήδευτο χιούμορ του και την αφοσίωσή του να βοηθάει τους άλλους. Πάντα ήταν έτοιμος να προσφέρει ένα ακούσιο χέρι και μια φιλική κουβέντα σε όποιον τον χρειαζόταν. Με μεγάλη αδυναμία στα ζωάκια και ειδικά στις γάτες πρώτο του μέλημα πάντα ήταν να τις ταΐσει. Αιώνια αγάπη του η θάλασσα,το ψάρεμα και εννοείται η περισυλλογή για ανακύκλωση.

Ο χαμός του Κωνσταντή αφήνει ένα μεγάλο κενό αναμφίβολα σε όσους τον ήξεραν και πολύ περισσότερο στα δυο του υπέροχα παιδιά την Άννα και τον Τάσο. Οι αναμνήσεις του θα μας συντροφεύουν πάντα, καθώς θυμόμαστε τις στιγμές γέλιου και χαράς που μοιραστήκαμε μαζί του.

Ας τιμήσουμε τη μνήμη του Κωνσταντή με το να συνεχίσουμε το κληροδότημα της αγάπης και της ευγένειας που μας άφησε. Ας σταθούμε όλοι μαζί στην προσπάθεια να κάνουμε το νησί ένα καλύτερο μέρος, ακολουθώντας το παράδειγμά του και φέρνοντας το χαμόγελο στα πρόσωπα των άλλων, όπως έκανε αυτός για μας.

Αντίο, αγαπημένε μας Κωνσταντή. Θα μας λείψεις πολύ, αλλά η ανάμνησή σου θα ζει πάντα μέσα στις καρδιές μας .Όσο για μένα θα σαι πάντα στη Λιναριά κάθε φορά που θα έρχομαι…

Κλείνω με το αγαπημένο σου τραγούδι που μου έλεγες πάντα να δυναμώσω τον ήχο https://www.youtube.com/watch?v=uDQgIucRQG0

Με όλη μου την αγάπη,

Κατερίνα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button