Στο Karma απολαύστε τις πιο μοναδικές γεύσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Το My-City.gr σας παρουσιάζει και σας προτείνει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το Karma

Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο μαγικό και ατμοσφαιρικό μαγαζί Karma με έναν καφέ που θα κερδίσει την καρδιά σας! Αυτή την ιδιαίτερη μέρα απολαύστε με το ταίρι σας έναν εκλεπτυσμένο καφέ με ροζ αφρόγαλο, για να δώσετε μια νότα ρομαντισμού αποδεικνύοντας ότι η αγάπη είναι πολύπλευρη και μπορεί να εκφραστεί μέσα από τις μικρές λεπτομέρειες…

Μην περιορίζεστε μόνο στον καφέ! Συνοδέψτε τον με μια γκουρμέ μπάρα δημητριακών φράουλα ή με κάποιο από τα νόστιμα σνακ που ετοιμάζουν για εσάς, όπως ένα μπριός με προσούτο,πέστο,μοτσαρέλα,τομάτα & ρόκα.

Στο Karma ανακαλύψτε τη γεύση του φιστικιού σε όλη του τη δόξα! Από φιστικοβούτυρο και φιστικοπραλίνα μέχρι πουράκια φιστικιού και κανόλι, είναι γεγονός πως διαθέτουν τα πιο πρωτότυπα αλλά και πεντανόστιμα προϊόντα φιστικιού για εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Για τους λάτρεις του παγωτού, δοκιμάστε το χειροποίητο παγωτό φιστίκι με σοκολατόπιτα ή φιστικόπιτα, ένα γλυκό και δροσιστικό επιδόρπιο που θα σας καταπλήξει με την πλούσια γεύση του.

Σας προσκαλούμε να γιορτάσετε την αγάπη στο Karma, όπου η ατμόσφαιρα είναι πάντα γεμάτη από θετική ενέργεια και αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο με κάθε γουλιά εκλεκτού κρασιού! Βρείτε το love στιχάκι στον καφέ σας αυτή τη γιορτινή μέρα takeaway & στο κατάστημα και κερδίστε μία φιάλη κρασί από τις φανταστικές ποικιλίες κρασιού για τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου!

Λεωφ.Βασιλέως Γεωργίου Α, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, 210 0103350

Facebook: Karma Piraeus

Instagram: karma_piraeus

Αφιέρωμα (Κείμενο/Φωτογραφίες) My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο

Check Also

Μικρός Κεραμεικός, όαση πολιτισμού στην καρδιά της Αθήνας

Το My-City.gr σας παρουσιάζει και σας προτείνει το Μικρό Κεραμεικό Καλωσήρθες στον Μικρό Κεραμεικό, τον μαγικό χώρο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *