Χριστούγεννα 2023 στον Πειραιά

Το My-City.gr σας προτείνει τις πιο υπέροχες επιλογές για τα Χριστούγεννα σας στον Πειραιά,προγραμματίστε να τα επισκεφθείτε όλα ανεξαιρέτως!

Anastasia Perfumerie

Η μαγεία των Χριστουγέννων ξεκινάει με ένα άρωμα και στο αρωματοπωλείο Αναστασία στο κέντρο του Πειραιά, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία αρωμάτων για να σας χαρίσουν αναμνήσεις που θα διαρκέσουν. Αγάπη και ποιότητα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εορταστικές προτάσεις του καταστήματος. Ανακαλύψτε μια μοναδική γκάμα από αρώματα που θα σας ταξιδέψουν σε χειμωνιάτικα δάση, απολαύστε ζεστές νότες κανέλας και βανίλιας που θα σας γεμίσουν ευεξία και θα είστε μέσα στην ατμόσφαιρα των γιορτών. Επισκεφθείτε το Αρωματοπωλείο Αναστασία και ανακαλύψτε τις συλλογές για τα Χριστούγεννα – τα ιδανικά δώρα για αγαπημένα πρόσωπα ή τον εαυτό σας. Πανέμορφα μυρωδάτα κεριά σε σχέδιο χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι μια πρόταση που μπορεί να σας φανεί χρήσιμη και σε κάποιο άτομο που δεν γνωρίζετε καλά αλλά λόγω εορτών θέλετε να του κάνετε ένα δώρο. Δημιουργήστε μαζί τους τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις αυτή τη γιορτινή σεζόν!

Κολοκοτρώνη 62Β Πειραιάς (Όπισθεν Δημοτικού θεάτρου)  210-4110040

Facebook : Anastasia Perfumerie

Nails n’ Stories

Ανανεώστε την εμφάνισή σας την περίοδο των Χριστουγέννων στο καταπληκτικό Nails n’ Stories. Είναι η εποχή των λαμπερών στιγμών και τίποτα δε δείχνει πιο φροντισμένο από ένα υπέροχο μανικιούρ και πεντικιούρ. Οι έμπειρες τεχνίτριες θα σας περιποιηθούν, χρησιμοποιώντας προϊόντα υψηλής ποιότητας για να δημιουργήσουν μια λαμπερή εμφάνιση που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε εορταστική στιγμή. Απολαύστε την άνεση και την ατμόσφαιρα του υπέροχου χώρου και επιλέξτε από μια πλούσια γκάμα χρωμάτων και σχεδίων. Από ματ χρώματα για ένα κλασικό look μέχρι λαμπερά γκλίτερ για μια πιο γιορτινή νότα, η ομάδα του Nails n’ Stories βρίσκεται κοντά σας για να φροντίσει τα χέρια και τα πόδια σας με αγάπη και επαγγελματισμό. Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και ετοιμαστείτε να ξεχωρίσετε με ένα εκθαμβωτικό μανικιούρ και πεντικιούρ που θα αναδείξει τη λάμψη σας αυτή την γιορτινή σεζόν!

Χαριλάου Τρικούπη 41 Πειραιάς, 210-4510034

Instagram: nails_n_stories

My Brew

Στο My Brew, εκτιμούν την τέχνη του καλού καφέ και των λαχταριστών σνακ. Κάθε φλιτζάνι καφέ που σερβίρουν είναι προσεκτικά επιλεγμένο, από το άλεσμα μέχρι την τελευταία γουλιά. Διαφορετικές ποικιλίες καφέ συνθέτουν το μοναδικό τους μείγμα, για μια εμπειρία γευστικής απόλαυσης. Στον ευχάριστο χώρο του καταστήματος καθ’όλη τη διάρκεια των εορτών αλλά και μετά την λήξη τους, έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε ποικιλία φυτών εσωτερικού χώρου, προσδίδοντας μια όμορφη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Επιπλέον, ανακαλύψτε την μαγεία των αποξηραμένων φυτών και επιλέξτε το αγαπημένο σας για να το προσφέρετε σε κάποια από τις χριστουγεννιάτικες επισκέψεις σας. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε την πλούσια γκάμα σε κασπό, να χαλαρώσετε με τον καλύτερο καφέ της πόλης και να απολαύσετε τις επιλογές σνακ που εναρμονίζονται με την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

Χαριλάου Τρικούπη 20 Πειραιάς, 210-4525609

Facebook: My Brew

Instagram: mybrewgr

Mr Koko Mam

Στο Mr Koko Mam τα χειροποίητα ψητά κοτόπουλα, οι φτερούγες και οι αφράτες κοτομπουκιές είναι η απόλαυση που περιμένετε! Με προσεγμένες συνταγές και φρέσκα υλικά, δημιουργούν το τέλειο μείγμα γεύσης και τραγανής υφής. Η εκπληκτική γεύση ξεχωρίζει, ενώ η ποιότητα και η φρεσκάδα των υλικών κάνουν κάθε μπουκιά μοναδική. Συνδυάστε τα με τις αγαπημένες σας σάλτσες για μια πραγματική γευστική εμπειρία. Σας προσκαλούμε στο Mr Koko Mam για να απολαύσετε το κοτόπουλο στην καλύτερη εκδοχή του και να ζήσετε μια γαστρονομική εμπειρία που θα σας κερδίσει. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το mr koko box με φιλετίνια,τηγανητές πατάτες,τραγανό μπέικον και λιωμένο τσένταρ! Ελάτε να ανακαλύψετε τη γεύση της ποιότητας στο Mr Koko Mam!

Δωδεκανήσου 67 Καμίνια 2130251924

Facebook: Mr Koko Mam 

Instagram: mrkokomam

Στάνη Κουντούρα

Ανακαλύψτε τη μαγεία των Χριστουγέννων στη «Στάνη», το ιστορικά παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο καφέ , που ξεχωρίζει για τις αυθεντικές γεύσεις και τον ζεστό φιλόξενο χώρο του.
Στη «Στάνη» , κάθε γλυκό είναι ένας έρωτας με την παράδοση και τη φρεσκάδα. Από τους παραδοσιακούς ,με φρέσκο βούτυρο κουραμπιέδες , μέχρι τα λαχταριστά μελομακάρονα και τις εξαιρετικές δίπλες με γνήσιο μέλι. Στην εορταστικά στολισμένη πλατεία Κοραή δίπλα στο
Χωριό των Ξωτικών, το καρουζέλ των Χριστουγέννων, το χριστουγεννιάτικο τρενάκι, παιχνίδια για παιδιά και δεκάδες ξύλινα σπιτάκια φωτισμένα και γιορτινά. Απολαύστε τον καφέ σας, και συνοδέψετε τον με ζεστό γαλακτομπούρεκο ή το διαχρονικό ρυζόγαλο και πολλά άλλα παραδοσιακά γλυκά και ζήστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Στη «Στάνη», τα χριστουγεννιάτικες γλυκά , είναι ένα ταξίδι στην παράδοση, με γεύσεις που θα σας ξυπνήσουν τις πιο γλυκές σας αναμνήσεις.Ελάτε στη «Στάνη» και αφεθείτε στη γαστρονομική τους αγκαλιά, όπου τα Χριστούγεννα μεταμορφώνονται σε μια ατελείωτη γιορτή.

Ιακώβου Δραγάτση 10 Πλατεία Κοραή Πειραιάς, 210-4174235

Site: stanikountoura1933.gr

Facebook: Στάνη Κουντούρα

Instagram: stanikountoura1933

Ζωοδόχος Πηγή Οινομαγειρίον

Στα γραφικά Καμίνια θα βρεις την Ζωοδόχο Πηγή Οινομαγειρίον γνωστή σε πολλούς μιας και μετρά πολλές δεκαετίες. Χριστούγεννα χωρίς να επισκεφθείς αυτό το εστιατόριο θαύμα δεν γίνονται!Καταπληκτικό φαγητό, οικείο & φιλικό περιβάλλον σου φέρνει στο νου αναμνήσεις και μεταφέρεσαι για λίγο στο παρελθόν. Ο Κώστας & ο Αλέκος οι ιδιοκτήτες άλλωστε μας το λένε: «Είμαστε εδώ για να υπενθυμίζουμε πως οι παραδοσιακές γεύσεις δεν έχουν χαθεί. Ακόμα κι όταν υπάρχουν νέες πινελιές, η γνώριμη γεύση υπερισχύει. Είναι σαν παιχνίδι, σαν ένα τρενάκι που μας ταξιδεύει μπρος- πίσω». Παραδοσιακές γεύσεις με όμορφες, μοντέρνες πινελιές δεν ξέρεις τι να πρωτοφάς…Προτάσεις μας χωρίς υπερβολή όλα τα πιάτα επέλεξε αυτά που προτιμάς και να είσαι σίγουρος-η ότι θα πάθεις έρωτα. Ετοιμάσου να ζήσεις την απόλυτη γαστριμαργική εμπειρία και μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις το υπέροχο κρασάκι που διαθέτει το κατάστημα.

Κατσούλη 77, Καμίνια, Πειραιάς 210-4814438

Facebook: Ζωοδόχος Πηγή Οινομαγειρίον

Instagram: zoodoxospigioinomageirion

Funky Monkey

Στο Funky Monkey, η περίοδος των Χριστουγέννων γίνεται ακόμη πιο γευστική και ζεστή! Ανακαλύψτε τη μαγεία των εορτών σε κάθε προϊόν. Από τα λαχταριστά hot dogs με πρόταση μας το δίκανο με διπλό λουκάνικο,πατάτα και ουγγαρέζα μέχρι τα burgers που πρέπει να δοκιμάσεις το mushroom burger με 100% μοσχάρι 160 gr,μανιτάρι,φέτα ,κρέμα ροκφόρ,iceberg,ντομάτα & καραμελωμένο κρεμμύδι ,το μενού σας προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Οι δρόμοι γεμίζουν με το ευωδιαστό άρωμα των bao bun σάντουιτς σε 3 μεγέθη που είναι το μοναδικό μαγαζί στην Ελλάδα που τα έχει δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό και γευστικό ταξίδι. Ελάτε να ζήσετε την γαστρονομική πλοκή των Χριστουγέννων στο Funky Monkey και μην ξεχάσετε στο τέλος του γεύματος σας να απολαύσετε τους λουκουμάδες bao buns με τηγανητό bao bun,πραλίνα ,μπισκότο & καραμελωμένη μπανάνα που φτιάχνεται εκείνη τη στιγμή μόνο για εσάς!

Λεωφόρος Χατζηκυριακού 3 Πειραιάς,210-4512152

Instagram: funkymonkeypireas

Kalkito

Ταξιδέψτε στον κόσμο του ξύλινου παιχνιδιού με μια επίσκεψη στο Kalkito!Και αυτά τα Χριστούγεννα, χαρίστε στα παιδιά σας διαχρονικά παιχνίδια, παιχνίδια που εξασκούν τις δεξιότητες τους και ενισχύουν την αυτοπεποίθηση τους ενώ βοηθούν στη γλωσσική και κοινωνική τους ανάπτυξη.Επιλέξτε παιχνίδια συνεργασίας, πάζλ και πρωτότυπα σετ χειροτεχνίας, αλλά και παιχνίδια ανακάλυψης του κόσμου και των φυσικών επιστημών.Το κατάστημα Kalkito, βρίσκεται στην οδό Αλκιβιάδου 153, στο κέντρο του Πειραιά και φροντίζει να προσφέρει στο κοινό του, ποιοτικά παιχνίδια από το 1984!

Αλκιβιάδου 153 Πειραιάς, 210-4132132 Eshop https://www.kalkito.gr

Facebook : Καταστήματα Παιχνιδιών kalkito

Instagram: kalkitotoyshops

La Frianderie

Στο La Frianderie, οι γιορτές έρχονται με γεύση και χαρά! Επισκεφθείτε το αυτή τη χριστουγεννιάτικη σεζόν για να απολαύσετε τον καλύτερο καφέ στην πόλη 100% arabica, συνοδευόμενο από αυθεντικά γαλλικά κρουασάν και χειροποίητα γλυκά. Τα πρωινά ξεκινούν με το άρωμα του φρεσκοκομμένου καφέ που μπορείτε να συνοδεύσετε λαχταριστά γαλλικά κρουασάν, φτιαγμένα με αγνό βούτυρο,χειροποίητη μπεσαμέλ και προσεκτική επιμέλεια. ή με μια ομελέτα φούρνου. Το La Frianderie είναι ο προορισμός για να ξεκινήσετε τη μέρα σας υπέροχα και με ενέργεια. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, απολαύστε τις γευστικές εκπλήξεις από χειροποίητα γλυκά μέχρι πεντανόστιμα σνακ όπως χειροποίητες πίτες,κλαμπ σάντουιτς ή σαλάτες. Στο La Frianderie με αγαπημένα σας πρόσωπα γευτείτε εκλεκτά κρασιά με όμορφα συνοδευτικά. Το ολοκαίνουριο La Frianderie είναι γεγονός και σας περιμένει για γευστικές απολαύσεις και χαρούμενες στιγμές!

Κουντουριώτου 164 Πειραιάς, 210 4171360

Silver Fox

Στο Silver Fox, φέρνουν λάμψη στην περίοδο των Χριστουγέννων με μια εξαιρετική συλλογή κοσμημάτων από ατσάλι ή ασήμι. Κάθε κομμάτι αποπνέει μοναδικότητα και κομψότητα, για να κοσμείτε τις γιορτινές σας εμφανίσεις με στιλ. Το ατσάλι είναι ο σύγχρονος χρυσός, ανθεκτικό και λαμπερό, και στο Silver Fox το αξιοποιούν για να δημιουργήσουν κομψά κοσμήματα που διατηρούν τη λάμψη τους για πάντα. Ανακαλύψτε μοναδικά δαχτυλίδια, κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια που θα κοσμήσουν τις γιορτινές σας εμφανίσεις με λάμψη και στιλ. Είτε αναζητάτε το τέλειο δώρο για τους αγαπημένους σας, είτε θέλετε να ανανεώσετε την προσωπική σας συλλογή σ’αυτό το κατάστημα θα βρείτε πάντα κάτι ξεχωριστό και για τα δύο φύλα στις καλύτερες τιμές.

Τσαμαδού 50 Πειραιάς, 21 0010 0152 Site: silverfoxjewelry.gr

Facebook: Silver Fox

Instagram: silverfoxjewelries

Obrero Cafe snack & more

To Obrero Cafe snack & more σε περιμένει από νωρίς το πρωί για να ξεκινήσεις τη μέρα σου με ενέργεια και νόστιμες απολαύσεις! Εδώ, ο καφές συναντά τον ουρανίσκο σε μια συναρπαστική γευστική εμπειρία που δεν έχει ημερομηνία λήξης, γιατί κάθε μέρα είναι γιορτή. Θα βρείτε ποικιλία σε σνακ,χορταστικό club sandwich,πληθωρικές τσιαπάτες και υπέροχα burgers όπου αποτελούν αναμφισβήτητες προτάσεις μας! Και για όσους προτιμούν την άνεση του σπιτιού τους, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να παραγγείλετε τα αγαπημένα σας γεύματα & τον καφέ σας και να τα απολαύσετε άνετα στον χώρο σας. Στο Obrero Cafe, δεν είναι απλά Χριστούγεννα, είναι πάντα γιορτή γεύσης και ευχαρίστησης!

Κωνσταντινουπόλεως 31 & Μουτσοπούλου 11 Πειραιάς 210-4110700

Facebook: Obrero Cafe Snack & More

Instagram: obrero_cafe_snack_and_more

Stauroula Kappou Creations

Η ιδανικότερη περίοδος για δώρα είναι τα Χριστούγεννα για να κάνεις πιο χαρούμενα από ποτέ τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Η πρόταση μας είναι το κατάστημα Kappou Creations όπου θα βρεις χειροποίητες ιδέες δώρων για όλους! Κλέβουν την παράσταση τα χειροποίητα κεριά με απίστευτες μυρωδιές που μπορείς να τα βρεις και σε σύνθεση για ένα πιο ολοκληρωμένο δώρο. Εξαιρετικά επίσης είναι τα χειροποίητα σαπούνια σε πανέμορφα σχέδια χριστουγεννιάτικα και μη για να εκπλήξεις όμορφα όποιον αγαπάς!

Κοτζιαδών 21 Πειραιάς, 211 0016382

Γραβιερόπιτα Νάξου Μαρίνα Ζέας

Στο κατάστημα Γραβιερόπιτα Νάξου αναβιώνουν τη μαγεία των Χριστουγέννων με τις υπέροχες χειροποίητες παραδοσιακές πίτες που προσφέρουν. Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση των εορτών σε κάθε μπουκιά! Το μυστικό τους ; Αγνές, ποιοτικές πρώτες ύλες που προετοιμάζονται με αγάπη και μεράκι.Από την αγαπημένη γραβιερόπιτα Νάξου με εκλεκτή γραβιέρα Νάξου μέχρι τη ζεστή πίτσα μπιφτέκι,αλλά και την νηστίσιμη μανιταρόπιτα κάθε δημιουργία τους είναι ένα γευστικό ταξίδι. Κάντε τις γιορτές αξέχαστες με τις υπέροχες γεύσεις του καταστήματος Γραβιερόπιτα Νάξου!

Ακτή Θεμιστοκλέους 14-16 Πειραιάς, 210-4526487

Facebook: Γραβιερόπιτα Νάξου Μαρίνας Ζέας

Instagram: gravieropita_naxou

Barista Brothers

Τα Barista Brothers δεν ενδείκνυνται μόνο για τα Χριστούγεννα αλλά για όλο το χρόνο μιας και ο καφές τους σε κερδίζει με την πρώτη γουλιά!Ζεστές απολαυστικές σοκολάτες με υπέροχες γεύσεις θα δώσουν μια έξτρα χριστουγεννιάτικη διάθεση στη μέρα σας σας.Εννοείται πως θα βρείτε χορταστικές μπαγκέτες και τορτίγιες αλλά και light επιλογές για εσάς που δε θέλετε να το ρίχνετε έξω κάθε μέρα.Μια δοκιμή θα σας φέρει μια μόνιμη επιλογή σας!

Ακτή Μιαούλη 71 Πειραιάς 210 4512990 Site: www.baristabrothers.gr

Porky Delicatessen

Στο Porky Delicatessen, οι γιορτές είναι γεμάτες γεύση και απόλαυση,το κατάστημα μετά από πολλά έτη λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση και είναι άκρως ανανεωμένο. Καλωσορίστε την περίοδο των Χριστουγέννων με τη μαγεία των ντελικάτεσεν: αυθεντικά τυριά, εκλεκτά αλλαντικά και ζυμαρικά που αναδεικνύουν τη γαστρονομική τέχνη στο έπακρο. Ανακαλύψτε τις ιδιαίτερες γεύσεις των παραδοσιακών τυριών, αφεθείτε στην ποικιλία των εκλεκτών αλλαντικών και απολαύστε τα ζυμαρικά που διαθέτει το κατάστημα.Το Porky γίνεται ο προορισμός σας για μια γαστρονομική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Ετοιμαστείτε να απογειώσετε το τραπέζι σας με πλούσια και ποιοτικά προϊόντα. Επισκεφθείτε to Porky για να ανακαλύψετε τη γευστική αρμονία των Χριστουγέννων και να μοιραστείτε τις γεύσεις που λατρεύετε με τους αγαπημένους σας.

Μαρίας Χατζηκυριακού 156 Χατζηκυριάκειο,

Facebook: Porky Delicatessen

Montmartre

Η ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων ζει στη Montmartre και σας προσκαλεί να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία αρώματος! Θα βρείτε υπέροχα αρώματα τύπου γνωστών οίκων, πανομοιότυπα και με απίστευτη διάρκεια. Στη Montmartre, ανακαλύψτε γιορτινά, ποιοτικά κεριά που αποτελούν ιδανικά δώρα. Φτιαγμένα από σόγια προσφέρουν υψηλή αισθητική στο χώρο σας. Προτείνουμε το μελομακάρονο, το ουίσκι με καραμέλα, κα φυσικά, το ζεστό κρασί mulled wine για μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς. Διακοσμήστε τον χώρο σας με αρωματικά γούρια και σαπουνάκια που αναπαριστούν το πνεύμα των Χριστουγέννων. Και για να μοιραστείτε τη χαρά, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα δώρα σε όμορφα gift box, που συνδυάζουν πολλαπλά προϊόντα για ένα ολοκληρωμένο δώρο για εσάς ή τους αγαπημένους σας. Στη Montmartre, αποδεικνύουν ότι η πολυτέλεια είναι προσιτή σε όλους.Ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων μαζί στη Montmartre και με τον κωδικό mycity10 έχετε 10% έκπτωση για αγορές άνω των 25€.

Καραΐσκου 112, Πειραιάς 2110135044

Facebook: Montmartre 

Instagram: montmartre_parfumerie

Chef in love

Αυτή τη περίοδο των Χριστουγέννων, αφήστε τις γεύσεις να σας οδηγήσουν στο Chef in love που προσφέρει απολαυστικά ζυμαρικά, θεσπέσιες πίτσες και λαχταριστά ριζότο! Στο Chef in love δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές διαστάσεις. Τα ζυμαρικά φτιαγμένα με φρέσκα υλικά και αγάπη, συνοδεύονται από αρωματικές σάλτσες που θα ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο. Οι πίτσες που φτιάχνονται στον ξυλόφουρνο έχουν τραγανή ζύμη & πλούσια γέμιση, αποτελούν μια απόλαυση για τους λάτρεις του ιταλικού φαγητού. Ριζότο με μοναδικές συνταγές που συνδυάζουν τις πιο φρέσκες πρώτες ύλες με μία πρωτότυπη γαστρονομική προσέγγιση. Ανακαλύψτε τις απολαύσεις του χειμώνα στο Chef in love και μοιραστείτε το με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πραξιτέλους 113,Πειραιάς 210-4222520-1 Sitechefinlovepizzadelivery.gr

Facebook: Chef in love”pizza delivery”

Instagram: chefinlovepizzadelivery

Emmanuel Gold

Ανακαλύψτε τον κόσμο της κομψότητας στο κοσμηματοπωλείο Emmanuel Gold στο κέντρο του Πειραιά! Εδώ, η ομορφιά συναντά την τέχνη και οι εκλεκτές συλλογές σε κοσμήματα και ωρολόγια αναδεικνύουν τον χαρακτήρα & το στυλ κάθε ατόμου. Με μια τεράστια ποικιλία από εντυπωσιακά κοσμήματα, σε κάθε σχήμα και χρώμα, καλύπτουν κάθε γούστο και προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία επιλογής για κάθε χριστουγεννιάτικη σου έξοδο. Επιπλέον, οι εξαιρετικές συλλογές ωρολογίων συνδυάζουν την αισθητική με τις προσιτές τιμές, προσφέροντας στους πελάτες τη δυνατότητα να μπορούν να κάνουν ένα δώρο στον εαυτό τους ή σε κάποιο πρόσωπο που θέλουν να δείξουν την εκτίμησή τους.
Στο κοσμηματοπωλείο Emmanuel Gold, κάθε κομμάτι είναι μια ξεχωριστή ιστορία και η δική σας αρχίζει εδώ.

Πλάτωνος 8 & Σωτήρος Διός Πειραιάς, 210-4126265 

Facebook : Emmanuel gold

Η Βρωμιάρα

Η Βρωμιάρα είναι ο προορισμός όπου η γαστρονομική απόλαυση συναντά την αυθεντικότητα. Στην καρδιά της πόλης, το μαγαζί φιλοδοξεί να σας χαρίσει μια μοναδική γευστική εμπειρία με χειροποίητα σάντουιτς. Στη Βρωμιάρα, κάθε γεύμα είναι ένας χορός από φρέσκες και αγνές γεύσεις. Με υλικά προσεκτικά επιλεγμένα και επεξεργασμένα με μεράκι, τα σάντουιτς αντικατοπτρίζουν την ποιότητα. Αφήστε τη Βρωμιάρα να σας οδηγήσει σε έναν κόσμο γεύσης, όπου κάθε μπουκιά αποτελεί ένα ταξίδι απόλαυσης. Και γιατί όχι, μοιραστείτε αυτή τη γαστρονομική εμπειρία με τους αγαπημένους σας, καθώς τα πάντα στη Βρωμιάρα είναι φτιαγμένα με αγάπη. Ελάτε να απολαύσετε τα Χριστούγεννα σε ένα μαγαζί όπου ότι προσφέρει είναι χειροποίητο. Καλέστε τους φίλους σας, ζήστε τη ζεστασιά των γιορτών, και απολαύστε τη μαγεία των γεύσεων στη Βρωμιάρα. Χριστούγεννα γεμάτα απολαύσεις σας περιμένουν!

Σωτήρος 47 Πειραιάς, 2114244783

Facebook: Η Βρωμιάρα – The Gourmet Street Food

Instagram: vromiara_streetfood_piraeus

Ζαχαροπλαστείο Τσίρου

Το ζαχαροπλαστείο Τσίρου, που βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά, είναι η ουσιαστική εκδοχή της γλυκιάς γιορτινής απόλαυσης. Εδώ, η επιλογή των γλυκών για το σπίτι, μια επίσκεψη ή ακόμη και τη δουλειά γίνεται με προτεραιότητα στην υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών σε συνδυασμό με την απίστευτη γεύση! Τα παραδοσιακά γλυκά εδώ αποκτούν άλλη διάσταση – φανταστικά μελομακάρονα και δίπλες με θυμαρίσιο μέλι, αρωματικοί κουραμπιέδες με φρέσκο βούτυρο γάλακτος, και η βασιλόπιτα, που αποτελεί το αστέρι του ζαχαροπλαστείου. Η βασιλόπιτα λιώνει στο στόμα με φρέσκο βούτυρο γάλακτος και επικάλυψη λευκής σοκολάτας, δημιουργώντας μια απόλυτα ευχάριστη γαστρονομική εμπειρία. Για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, είναι έγκυες ή αντιμετωπίζουν διαβήτη, τα γλυκά χωρίς ζάχαρη προσφέρουν πολλές και νόστιμες επιλογές. Επιπλέον, θα ανακαλύψετε γιορτινές τούρτες με ακριβή και ρεαλιστική απεικόνιση οποιουδήποτε χριστουγεννιάτικου ή μη σχεδίου, αλλά και με φανταστική γεύση που δεν πικρίζει η ζαχαρόπαστα, όπως συναντάμε σε άλλα ζαχαροπλαστεία. Με μια επίσκεψη, θα ανακαλύψετε το πιο μαγικό ζαχαροπλαστείο!

Ηρώων Πολυτεχνείου 31 Πειραιάς (πλησίον Notos galleries) 210-4100088

Facebook : Ζαχαροπλαστεία Τσίρου

Instagram: tsirousweetcreations

Jackaroo

To Jackaroo είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές αναμφισβήτητα! Απόλαυσε τις γιορτινές μέρες το αγαπημένο σου φαγητό στο σπίτι ή στο χώρο του καταστήματος και δοκιμαστείτε με την παρέα σου να καταναλώσετε το τεράστιο sandwich mega fried chicken ή το mega beef! Tα χειροποίητα παναρισμένα fingers κοτόπουλο αλλά και τα μπιφτέκια όπως κι αν τα γευτείς σε μερίδα, σε burger ή sandwich θα σε ενθουσιάσουν, είναι τα νοστιμότερα που κυκλοφορούν! Θα λατρέψεις τα χειροποίητα onion rings και τις τυρόμπαλες που σίγουρα θα εθιστείς. Δεν υπάρχει περίπτωση με το που δοκιμάσεις οτιδήποτε από το Jackaroo να μη γίνεις φανατικός θαυμαστής. Take away,delivery ή τα απολαμβάνεις στο χώρο του καταστήματος είναι δική σου επιλογή! Ανήμερα των εορτών το Jackaroo δεν είναι ανοιχτό μιας και γνώμονας της ιδιοκτησίας είναι οι άνθρωποι που εργάζονται γι’ αυτό να περνούν τις γιορτινές μέρες με την οικογένεια τους.

Σωτήρος Διός 45 Πειραιάς

Facebook: Jackaroo

Instagram: jackaroo_sandwiches

La Vie En Rose

Γιορτάστε την ομορφιά σας αυτά τα Χριστούγεννα στη La vie en rose! Ανακαλύψτε μια μαγευτική συλλογή προϊόντων ομορφιάς, κρέμες προσώπου και σώματος που θα αναδείξουν τη λάμψη σας και θα σας χαρίσουν μια ανανεωμένη εμφάνιση. Οι εορταστικές προσφορές σας περιμένουν να ανακαλύψετε τα ιδανικά δώρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας να λάμπουν αυτή την εορταστική σεζόν με τα προϊόντα ομορφιάς της La vie en rose!

Κουντουριώτου 171, Πειραιάς 210-4100313 Site: lavieenrose.com.gr
Facebook: La vie en Rose by Dimitra Katsafadou

Instagram: lavieenrose_gr

Αφιέρωμα (Κείμενο/Φωτογραφίες) My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.

Check Also

Ο ΚΑΤΑΘΛΑΣ με τον ΑλέξανδροΤσώτση στο θέατρο OLVIO,μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε!

Ο ανατρεπτικός ΚΑΤΑΘΛΑΣ της Λένας Κιτσοπούλου ανεβαίνει στο θέατρο OLVIO  για 6 ΜΟΝΟ παραστάσεις, σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *