Ελένη Τζούλη Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος ΔΕ Ανθούσας ”Έξυπνη & Ανθρώπινη Πόλη” Χρήστος Αηδόνης

Το My-City.gr σας παρουσιάζει την Ελένη Τζούλη Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος ΔΕ Ανθούσας ”Έξυπνη & Ανθρώπινη Πόλη” Χρήστος Αηδόνης

Πώς πήρατε απόφαση να δηλώσετε υποψηφιότητα;

Πήρα την απόφαση να δηλώσω υποψηφιότητα διότι πρώτον σπούδασα τοπική αυτοδιοίκηση στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών και γιατί έχω μεγαλώσει στην Ανθούσα και θέλω να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου ώστε να εξελιχθεί.

Tι σημαίνει η πόλη σας για εσάς;

Η Ανθούσα για μένα είναι ο τόπος μου μεγάλωσα και πέρασα ξέγνοιαστα και αγνά χρόνια.Θέλω να την δω να αναπτύσσεται όπως της αξίζει.

Αν εκλεγείτε, που θα δώσετε προτεραιότητα;

Θα δώσω με κλειστά μάτια προτεραιότητα στην πολιτική προστασία και στο σχέδιο πόλεως το οποίο αποτελεί πολιτισμικό κομμάτι για να μπορούν να γίνουν όλα τα υπόλοιπα. Θα υπάρξει κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη στην πόλη.Χωρίς σχέδιο δεν υπάρχει ανάπτυξη. Έτσι θα δοθεί βάρος στο γυμνάσιο και το λύκειο.

Ποιος τομέας του Διαμερίσματος Ανθούσας θεωρείτε πως χρήζει μεγαλύτερης σημασίας;

Όπως προείπα πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στην πολιτική προστασία ώστε να θωρακιστεί η περιοχή μας από τις πυρκαγιές, να καθαριστούν τα οικόπεδα και να εμπλουτιστούν οι υδροφόρες και τα πυροσβεστικά. Σε καμία περίπτωση δεν ξεχνάμε και την καθαριότητα και την προστασία του περιβάλλοντος.

Γιατί οι δημότες να ψηφίσουν εσάς και όχι κάποιον άλλο Υποψήφιο του Συνδυασμού σας;

Οι δημότες να με ψηφίσουν γιατί με γνωρίζουν χρόνια και ξέρουν ότι είμαι πολύ πεισματάρα κι αν βάλω κάτι στο μυαλό μου θα βρω τρόπο να το υλοποιήσω.

Γεννήθηκα το 1983 στο Χολαργό Αττικής. Είμαι μόνιμος κάτοικος Ανθούσας από το 1990 ενώ η οικογένεια της μητέρας μου από το 1952. Είμαι Πτυχιούχος Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας Τμήμα :Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΑΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ) και άσκησα την πρακτική μου στην ΚΕΔΕ με τις καλύτερες συστάσεις. Εργάζομαι ως οδηγός ιδιωτικού taxi που έχω με τον σύζυγο μου. Είμαι μητέρα 2 παιδιών . Παρότι η εργασία μου θεωρούταν μέχρι πρόσφατα, αντρική υπόθεση, η θέση της γυναίκας σήμερα, καθιστά όλα τα επαγγέλματα ίσων δικαιωμάτων και είμαι περήφανη που μπορώ να το αποδεικνύω καθημερινά. Η ενασχόληση με τα κοινά πάντα με απασχολούσε όμως λόγω της μητρότητας παρέμενα πίσω. Η ανάγκη όμως για αλλαγή και έναν καλύτερο τόπο για τα παιδιά μου, με δραστηριοποίησε και με έπεισε πως με τον Χρήστο Αηδόνη, θα πάμε ένα βήμα μπροστά.

About katerina

Check Also

Αισθηματικές προβλέψεις 9/11

Ο Ερμής μετακινείται στον Τοξότη βοηθώντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς) …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *