Χριστούγεννα 2019 στον Πειραιά!

To My-City.gr σας δίνει τις πιο όμορφες προτάσεις για τα Χριστούγεννα σας στον Πειραιά

Public Cafe Πειραιά

To Public Cafe είναι το απόλυτο hotspot στον Πειραιά για όλες τις ηλικίες! Το κατάστημα έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στον υψηλής ποιότητας καφέ που σερβίρει και τα ποιοτικά σνακ & πιάτα από καταξιωμένους σεφ.

Το Public Cafe σε περιμένει με χριστουγεννιάτικη διάθεση για καφέ,φαγητό με φίλους ή ακόμα και για επαγγελματικό ραντεβού.Μόλις βρεθείς λοιπόν στο Public Πειραιά είτε για τις αγορές σου είτε συγκεκριμένα για το cafe μην ξεχάσεις να απολαύσεις τον καφέ της προτίμησης σου με παρέα ένα βιβλίο ή με τους αγαπημένους σου ανθρώπους!

Burgers,τορτίγιες,σαλάτες,μακαρονάδες και γευστικά γλυκά είναι κάποια από τα προϊόντα που θα βρεις στο Public Cafe στον Πειραιά!Εσύ απλά διάλεξε και η γεύση θα σε αποζημιώσει! Αν είσαι φοιτητής μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις την ιδιότητα σου και να επωφεληθείς -20% έκπτωση σε ότι επιλέξεις από τον κατάλογο!

Γρηγορίου Λαμπράκη 152-154 Πειραιάς

( Εντός Πολυκαταστήματος Public )

210 -4173445

Instagram : publiccafepiraeus.gr



La Piesto

Το La Piesto είναι το αγαπημένο των κατοίκων της περιοχής και όχι μόνο…Από νωρίς το πρωί με 100% Arabica καφέ Mauro και σφολιάτες.Πάντα οι καφέδες συνοδεύονται από δωρεάν νερό.Υπάρχει μια οικονομική προσφορά που συνδυάζει καφέ,νερό & τυρόπιτα μόνο με 2,50€ με μόνη εξαίρεση τους καφέδες με φυτική κρέμα.Επίσης θα βρείτε όμορφες προτάσεις πρωινού με αυγά, μπέικον & πατάτες που θα σας χαρίσουν ενέργεια για όλη την υπόλοιπη ημέρα.

Ανάρπαστα γίνονται και τα κλαμπ σάντουιτς τόσο με λευκό ψωμί όσο και με ολικής για εσάς που προσέχετε την διατροφή σας.Τα κλαμπ σάντουιτς είναι ιδιαίτερα μεγάλα με αποτέλεσμα να είστε χορτάτοι για πολλές ώρες.Στο La Piesto πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε κρέπα αλμυρή ή γλυκιά το αφήνουμε σε εσάς ανάλογα με το τι είναι το αγαπημένο σας!Αν επιλέξετε αλμυρή διαλέξτε εσείς τον συνδυασμό υλικών που προτιμάτε.Στις γλυκές κρέπες προτείνουμε τις εξής πραλίνα, πραλίνα φουντουκιού με γκοφρετάκια ή bueno! Πρωτότυπη κρέπα αποτελεί η σπαγγέτι είτε γλυκιά είτε αλμυρή με την κοπή της κρέπας να μοιάζει με σπαγγέτι μακαρόνια .Να προσθέσουμε πως τα υλικά που χρησιμοποιεί το κατάστημα προέρχονται από επώνυμους προμηθευτές. Τέλος, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις ζεστές σοκολάτες.Αυτές τις ημέρες θα βρείτε την πληθωρική ζεστή χριστουγεννιάτικη σοκολάτα αλλά και αρωματικές Τσουρέκι,Μπισκότο & Bueno! Ένα έμεινε να πούμε Καλή σας απόλαυση!

25ης Μαρτίου 89,Κερατσίνι

Τηλέφωνο: 210-4001858

Facebook: Lapiesto coffee crepa

Ποντιακόν Καφέ

Το Ποντιακόν από το 1994 στην Δραπετσώνα αποτελεί σήμα κατατεθέν της περιοχής για τα χειροποίητα με αγάπη προϊόντα του.Οι άνθρωποι του
με μεράκι για την Ποντιακή παράδοση δημιουργούν με φρέσκα υλικά πεντανόστιμα προϊόντα καθημερινά.

Από τις 7.00 το πρωί, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας συνοδευόμενο βέβαια με χειροποίητο ατομικό πιροσκί. Η ποικιλία μεγάλη, διαλέξτε ανάμεσα στις ακόλουθες επιλογές πιροσκί ζαμπόν-τυρί,κοτόπουλο,κιμάς,λουκάνικο,μανιτάρι,φέτα,πατάτα,ροκφόρ & σουτζούκι.Δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα γλυκά πιροσκί με τις εξής γεύσεις πραλίνα,bueno & σοκολάτα-μπανάνα.Να σημειώσουμε ότι το κατάστημα διαθέτει και μίνι πιροσκί ώστε να κεράσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση με την προϋπόθεση να τα έχετε παραγγείλει.

Τέλος μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τις χειροποίητες σφολιάτες και φυσικά την χειροποίητη μπουγάτσα Θεσσαλονίκης που κυριολεκτικά θα πιστεύετε πως μεταφερθήκατε στην συμπρωτεύουσα.Πωλούνται με το κιλό και εσείς αποφασίζετε την ποσότητα που θέλετε.Διαλέξτε ανάμεσα σε εκείνη με το φύλλο,με κρέμα ή με τυρί.

Μια φορά να δοκιμάσεις από το Ποντιακόν πάει το αγάπησες για πάντα!

Aγίου Παντελεήμονος 39, Κερατσίνι

Τηλέφωνο: 210-4634744

Facebook: Pontiakon Piroski

Το Καφενείο της Χάιδως

Το Καφενείο της Χάιδως μας ταξιδεύει χρόνια πριν στο χωριό Κυριάκι Λιβαδειάς όπου ο παππούς της σημερινής ιδιοκτήτριας διατηρούσε το καφενείο του χωριού και έπειτα πέρασε στα χέρια της κόρης του Χάιδως. Έτσι η κ.Ιώαννα,κόρη της Χάιδως πήρε την απόφαση να φέρει στον Πειραιά ένα παραδοσιακό καφενείο που θα φέρει στο μυαλό όλων όμορφες αναμνήσεις του παρελθόντος.

Από τις πρωινές ώρες μπορείτε να απολαύσετε οποιοδήποτε καφέ συνδυάζοντας το με κάποια χειροποίητη πίτα όπως χορτόπιτα και τυρόπιτα με superfood ή αν είστε λάτρεις του γλυκού με γλυκό ημέρας ή γλυκό του κουταλιού.Αν αγαπάτε τον ελληνικό καφέ πρέπει να τον επιλέξετε διότι δημιουργείται & σερβίρεται στο μπρίκι παραδοσιακά και συνοδεύεται με μαρμελάδα και λουκούμι όπως παλιά…Επίσης μπορείτε να απολαύσετε ζεστή σοκολάτα,γευστικά τσάι όπως τσάι κυνόροδο,φασκόμηλο,χαμομήλι ή άγρια μέντα και δική μας πρόταση αποτελεί το ρόφημα με άγρια βότανα που πέραν της καταπληκτικής του γεύσης είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρο για το ανοσοποιητικό μας σύστημα!

Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από την δουλειά ή την καθημερινότητα οποιαδήποτε ώρα της μέρας μπορείτε να απολαύσετε σαλάτες όπως ντάκο και σαλάτα με υπερτροφές καθώς και παραδοσιακά μεζεδάκια όπως φάβα,χούμους,γίγαντες,ντολμαδάκια και φυσικά γαύρο μαρινάτο!Τσίπουρο,μπύρα,ούζο και κρασί αναλόγως την όρεξη σας όπου πάντα συνοδεύονται με μεζέ και να σημειώσουμε πως προέρχονται από μικρούς Έλληνες παραγωγούς.Οι τιμές είναι πολύ προσιτές με αποτέλεσμα να συνδυάζονται τέλεια με την υψηλή ποιότητα.Θα κλείσουμε με μια αδιαμφισβήτητη πρόταση μας που είναι η ποικιλία και ο λόγος είναι πως είναι πεντανόστιμη,οικονομική & χορταστική! Επισκεφθείτε το και πιστέψτε μας θα βρείτε το στέκι που πάντα ψάχνατε!

Καραΐσκου 123,Πειραιάς

Τηλέφωνο: 210-4297883

Facebook: Το Καφενείο της Χάϊδως

 Emmanuel Gold

Το Emmanuel Gold είναι ένα κοσμηματοπωλείο στον Πειραιά  και εργαστήρι με τεράστια ποικιλία εντυπωσιακών κοσμημάτων και υπέροχες συλλογές ωρολογιών σε προσιτές τιμές.Για να βρείτε λοιπόν το ιδανικότερο ρολόι για εσάς επιβάλλεται να επισκεφθείτε το Emmanuel Gold αφού η εμπειρία των ανθρώπων που το αποτελούν είναι μακρόχρονη και είναι οι καταλληλότεροι άνθρωποι για να σας προτείνουν το ρολόι που σας ταιριάζει.Η ποιότητα σε συνδυασμό με τις λογικές και πολύ καλές τιμές είναι ακόμη ένας λόγος για να επισκεφθείτε το συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο.

Υπέροχες προτάσεις δώρων ιδανικές για τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε όπως κοσμήματα σε ποικιλία τιμών περιδέραια,βραχιόλια,δαχτυλίδια,σκουλαρίκια ,γούρια και φυσικά τεράστια γκάμα σε ρολόγια.Εάν ετοιμάζετε να αρραβωνιαστείτε θα βρείτε πανέμορφες βέρες που τις λατρέψετε μονομιάς και λόγω της μεγάλης ποικιλίας θα βρείτε τις ιδανικές για εσάς και το ταίρι σας!

Μια επίσκεψη στο Emmanuel Gold σίγουρα θα σας δώσει λύσεις για δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Πλάτωνος 8 & Σωτήρος Διός,Πειραιάς

Τηλέφωνο: 210 4126265 

Facebook : Emmanuel gold

Ζωοδόχος Πηγή Οινομαγειρίον

Το Οινομαγειρείον Ζωοδόχος Πηγή είναι αγαπημένη επιλογή για τους καλοφαγάδες,προερχόμενοι από κάθε σημείο της Αττικής.Ο λόγος της μεγάλης προσέλευσης  απλός για να γευτούν παραδοσιακές αυθεντικές γεύσεις με ποιοτικά και φρέσκα υλικά.

Ο χώρος παλιακός σε ταξιδεύει στο παρελθόν αναπολώντας όμορφες στιγμές! Πιάτα που συναγωνίζονται μεταξύ τους το ένα το άλλο,χωρίς υπερβολή δεν έχει δοκιμάσει κανείς και να μην ξετρελάθηκε με την πανδαισία και την αρμονία των γεύσεων που ενυπάρχουν σε ότι και αν διαλέξετε από τον κατάλογο!

Τις γιορτινές μέρες είναι μια ευκαιρία να ξεφύγετε και να απολαύσετε ποιοτικό φαγητό που θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη σας και θα περάσετε όμορφα στον υπέροχο χώρο του μαγαζιού.Κρατήσεις γίνονται μόνο τηλεφωνικά οπότε σπεύσατε για την δική σας!


Κατσούλη 77, Καμίνια, Πειραιάς
Τηλ.210 48 14 438

Facebook: Ζωοδόχος Πηγή Οινομαγειρίον

Instagram: zoodoxospigioinomageirion


Αφιέρωμα My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων & φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο. 





Check Also

Μικρός Κεραμεικός, όαση πολιτισμού στην καρδιά της Αθήνας

Το My-City.gr σας παρουσιάζει και σας προτείνει το Μικρό Κεραμεικό Καλωσήρθες στον Μικρό Κεραμεικό, τον μαγικό χώρο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *