Καλοκαίρι 2023 στην Αθήνα

Το My-City.gr σας προτείνει δοκιμασμένες προτάσεις για όσους παραμείνετε στην Αθήνα ή την επισκεφθείτε την καλοκαιρινή περίοδο

ΣΦΗΚΑ

Αν αναζητάτε μια μοναδική εμπειρία γεύσης, τότε η Σφήκα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.Η ατμόσφαιρα στο μαγαζί είναι χαλαρή και φιλική. Εδώ θα βρείτε έναν ζεστό χώρο με ωραία μουσική και παρεΐστικο χαρακτήρα.Θα σας υποδεχθούν με χαμόγελο και θα σας παρέχουν εξαιρετική εξυπηρέτηση, εξασφαλίζοντας μια αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους αγαπημένους σας.Ξεκινήστε το γεύμα σας με την ξεχωριστή καλοκαιρινή σαλάτα που προσφέρει η Σφήκα που εκτός από ολόφρεσκη και δροσερή, αποτελεί μια πανδαισία αρωμάτων & γεύσεων. Αν είστε λάτρης των κρεατικών, θα απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία εκλεκτών κρεατικών εδεσμάτων με δικές μας προτάσεις το τρυφερό κοτόπουλο και το χοιρινό μπριζολάκι που λιώνουν στο στόμα.Αντίστοιχα, οι λάτρεις των θαλασσινών μπορείτε να απολαύσετε το πεντανόστιμο ψητό θράψαλο. Εννοείται πως πρέπει να συνδυάσετε το φαγητό σας αυτή την περίοδο με ένα από τα παραδοσιακά ποτά οινόμελο ή ρακόμελο αλλά παγωμένο! Επισκεφθείτε την Σφήκα και να είστε σίγουροι πως θα γίνει το στέκι σας!

Στρατηγού Κοντούλη 15 Αθήνα , 210-9221341

Facebook: Sfika 

Instagram: sfika_gr

ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΚΑΛΥΨΩ

Στο κουτούκι Καλυψώ δίνουν έμφαση στην ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων. Κάθε πιάτο είναι προσεκτικά παρασκευασμένο με τα καλύτερα υλικά και αγάπη για τη μαγειρική. Επίσης, παρέχουν εξαιρετική εξυπηρέτηση και φιλόξενο περιβάλλον, για να νιώσετε άνετα και ευπρόσδεκτοι κάθε φορά που το επισκέπτεστε.Η αυλή με τα πολύχρωμα λουλούδια σε αποσυντονίζει όμορφα από την ρουτίνα γι’αυτό και αποτελεί και καθημερινή επιλογή για πολύ κόσμο!Οι σαλάτες μας είναι απόλαυση για τους λάτρεις των φρέσκων και ποιοτικών υλικών. Με επιλογή από ντόπια φρέσκα λαχανικά, προσδίδουν μια ποικιλία γεύσεων και υφές που θα ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη. Απολαύστε την τελειότητα της γεύσης των ορεκτικών και την τραγανή υφή τους σε κάθε μπουκιά. Στο Καλυψώ θα βρεις ποιοτικά κρέατα που ψήνονται με μεράκι και επιδεξιότητα!Αυτό το κουτούκι θα γίνει στέκι για εσάς και τους φίλους ή συνεργάτες σας,θα ζήσετε μια γαστρονομική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Πεντέλης 41-43 Παλαιό Φάληρο, 210-9422513, Site: www.koutouki-kalypso.gr

Facebook: Κουτούκι Καλυψώ

Instagram: koutouki_kalypso

JACKAROO

To Jackaroo προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης σε burgers, fried chicken fingers και σάντουιτς που θα σας κατακτήσουν από την πρώτη μπουκιά. Τα burgers και τα σάντουιτς είναι φτιαγμένα με αγνά και φρέσκα υλικά, με την τέλεια αναλογία από κρέας (μπιφτέκι ή παναρισμένο,τηγανητό κοτόπουλο), τυρί,μπέικον, λαχανικά και σάλτσες που θα σας δώσουν μια έκρηξη γεύσης στο στόμα. Δεν έχετε δοκιμάσει νοστιμότερα και πιο χορταστικά fried chicken fingers, έχουν τραγανή εξωτερική κρούστα και ζουμερό πυρήνα, αυτά τα chicken fingers θα γίνουν η αδυναμία σας. Μιας και το καλοκαίρι είναι εδώ τόλμησε και δοκίμασε το καταπληκτικό Chicken Cream το οποίο είναι με χειροποίητο ψωμάκι brioche,παγωτό βανίλια,τηγανητό κοτόπουλο και πικάντικη σάλτσα μελιού,απόλαυσε το στο χώρο του μαγαζιού ή πάρ’το take away αφού για ευνόητους λόγους δεν μεταφέρεται με delivery!Είμαστε πεπεισμένοι ότι το Jackaroo θα γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός για γεύματα με φίλους και οικογένεια.

Φωκίωνος Νέγρη 18 Κυψέλη

Facebook: Jackaroo

Instagram: jackaroo_sandwiches

ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ

Τo Στέκι του Αρτέμη έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του Πειραιά από το 1926.Ένα παραδοσιακό ουζερί στην καρδιά της κεντρικής αγοράς του Πειραιά.Με γεύσεις που σε πηγαίνουν όταν ήσουν παιδάκι,γεύσεις με μεράκι και αγάπη…Ζεστό μαγαζί και αυτό οφείλεται στους ιδιοκτήτες γιατί είναι δύσκολο στις μέρες μας να βρεις τόσο καλούς ανθρώπους με το χαμόγελο που σε περιμένουν να φας το μεζεδάκι σου,να πιεις το ουζάκι σου ή το κρασάκι σου αποδεικνύοντας ότι με τα πιο απλά είναι χαρούμενος ο άνθρωπος.
Καθημερινά με μουσική μπουζούκι απολαμβάνεις το φαγητό σου και Παρασκευή,Σάββατο και Κυριακή γίνεται ο χαμός από τις 16.00 έως τις 23.00 πολλές φορές τραβάει και περισσότερο η διασκέδαση φτάνει στο ζενίθ με live ορχήστρα και τραγουδιστή.Εκεί καταλαβαίνεις ότι ο Πειραιάς πάντα θα διασκεδάζει!Όλα τα μεγάλα ονόματα έχουν περάσει από το Στέκι του Αρτέμη τόσες δεκαετίες μαγαζί…Μια επίσκεψη σας θα σας κάνει να αποκτήσετε ακόμη ένα στέκι πηγαίνοντας σας δεκαετίες πίσω.

Δημοσθένους 9 Πειραιάς, 210-4175598

Facebook : tostekitouartemi

Instagram: tosteki_touartemi

ARK

H γαστρονομία του ARK φέρει την υπογραφή του εξαιρετικού Γιάννη Μπαξεβάνη ενός από τους σημαντικότερους Έλληνες chef με πολλαπλές βραβεύσεις στην Ελλάδα ( Χρυσοί Σκούφοι και «Σεφ της Χρονιάς» στο διαγωνισμό του περιοδικού Status) και τον τίτλο «Chef του μέλλοντος» από την Παγκόσμια Ακαδημία Γαστρονομίας.Καθημερινά φροντίζουν να φέρνουν διαλεχτές πρώτες ύλες στο πιάτο σας, από όλη την Ελλάδα! Δοκιμάστε το εξαιρετικό χαλούμι το οποίο σερβίρεται με δική τους μαρμελάδα από σύκο και δυόσμο.Από τα κυρίως προτείνουμε το βιολογικό στήθος κοτόπουλο σχάρας με ελαφρώς πικάντικη σάλτσα ωμής ντομάτας,ριζότο λιαστής ντομάτας,κρέμα γαλένι και ποπ κορν κριθαριού και φυσικά τη ταλιάτα από διάφραγμα στη σχάρα με αρώματα Ανατολής,σαλάτα σπανάκι και οφτή πατάτα.Ολοκληρώστε το γεύμα σας με ένα από τα εξαίρετα γλυκά εμείς προτείνουμε το φοντάν ζεστής σοκολάτας με παγωτό βανίλια!

Γρηγορίου Λαμπράκη 2 ASTERIA Γλυφάδα, 210-8948882

Facebook: Ark 

Instagram: ark.glyfada

Αφιέρωμα  My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.

About katerina

Check Also

Συνάντησε την μαγεία της μεσογειακής κουζίνας στο εξαιρετικό Sosū Mediterranean Restaurant!

Το My-City.gr σας παρουσιάζει και σας προτείνει το Sosū Mediterranean Restaurant Το μεσογειακό εστιατόριο Sosū εύκολα χαρακτηρίζεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *