Στήθος με στήθος για την δημαρχία της Σκύρου Αντωνόπουλος-Μαυρίκος

Η ιστορία μιλάει από μόνη της και σίγουρα η δημαρχία του κ. Μαυρίκου έχει αποδείξει πως δεν είναι η καταλληλότερη για το νησί της Σκύρου μιας και διακρίνεται από προχειρότητα, ανευθυνότητα και επιπόλαιες κινήσεις με αντίκτυπο τη ζωή των δημοτών. Όπως επίσης, χωρίς μακρηγορίες, όλη η περίοδος δημαρχίας του δημιούργησε και στον τουρισμό έντονα προβλήματα. Χρησιμοποιεί στις ομιλίες του συνέχεια την φράση ”εδώ να λέμε αλήθειες” κι ο ίδιος έως τώρα δεν έχει πει καμία.

Από την άλλη ο κ. Αντωνόπουλος αν και δεν έχει υπάρξει δήμαρχος, ως πρόεδρος του λιμενικού ταμείου έχει αποδείξει ότι έχει την ικανότητα να ακούει και να ενθαρρύνει τη συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Ανέκαθεν προωθεί τη διαφάνεια και την ανοικτή επικοινωνία με τους πολίτες, για να εξασφαλίσει ότι το λιμάνι λαμβάνει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και λύσεις.

Ο κ. Αντωνόπουλος επίσης έχει προτείνει συγκεκριμένα σχέδια και προγράμματα για τη βελτίωση των υποδομών, την προώθηση της πολιτιστικής πολυμορφίας και την προστασία του περιβάλλοντος. Η δέσμευσή του για την αειφόρο ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή είναι προφανής. Το σημαντικότερο όμως είναι πως έχει καταφέρει με πράξεις το λιμάνι της Σκύρου,η Λιναριά, να είναι ευρωπαϊκό πρότυπο λιμανιού με βραβεύσεις,άριστη κατάρτιση όσων εργάζονται σε αυτό,να είναι καθαρό,όμορφο και προηγμένο τεχνολογικά,γεγονότα που το κάνουν να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο του νησιού.

Κρίνετε λοιπόν εσείς καλύτερα για το πραγματικό καλό του νησιού και για το ποιος είναι όντως ικανότερος να διοικήσει δίκαια και αμερόληπτα.

Check Also

Καλή αντάμωση Κωνσταντή μας!

Κωνσταντή μου αν δεν κάνω αφιέρωμα σε σένα τότε σε ποιον; Μπορούμε για ώρες να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *