Αποκλειστικά στο www.my-city.gr ο Χάρης Μπονάνος του MasterChef…

-Είσαι στο λούνα παρκ και διαπιστώνεις πως έχεις να φας από χθες το μεσημέρι,το μόνο κατάστημα που βρίσκεις είναι μια καντίνα που λέει «Φτιάξε το δικό σου sandwich» , ποια υλικά θα έβαζες στο sandwich και γιατί;

Καταρχάς θα πεινούσα πολύ οπότε θα πήγαινα τρέχοντας στη καντίνα για να φτιάξω ένα λαχταριστό και ισορροπημένο σάντουιτς. Θα επέλεγα μαύρο ψωμί, κοτόπουλο,φέτα και μανιτάρια για την πρωτεΐνη, πιπεριά και καρότο για τις βιταμίνες και ελαιόλαδο που είναι πλούσιο σε καλά λιπαρά οξέα.

– Τι σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή στο Master Chef;Aυτό που έζησες ήταν αυτό που φανταζόσουν;

Η αίτηση μου για τον διαγωνισμό ήταν η πρόκληση για να εξελιχθώ πάνω σε αυτό που αγαπάω που λέγεται μαγειρική. Όλο αυτό που έζησα ήταν ένα απίστευτο και μαγικό ταξίδι. Θα το ξανάκανα αύριο!

-Βρίσκεσαι σε ένα δάσος της Ελλάδας,κουβαλάς μαζί σου αλεύρι,νερό και τα βασικά υλικά που προτιμάς.Ποια φρέσκα υλικά θα έπαιρνες από το δάσος ώστε να δημιουργήσεις ένα όμορφο πιάτο;

Έχω στα χέρια μου ήδη τη βασική πρώτη ύλη οπότε από το δάσος θα επέλεγα χόρτα,μυρωδικά και αν έβρισκα ξηρούς καρπούς για ένα αξιόλογο πιάτο.

-Ποια άτομα ξεχώρισες από το Master Chef και γιατί;

Όπως υπάρχουν πολλά υλικά, υπάρχουν και χαρακτήρες. Το κάθε ένα στο είδος του είναι μοναδικό. Αυτό συνέβη και στο παιχνίδι, δηλαδή όλοι ήταν ξεχωριστοί.

 

-Ποια είναι τα επόμενα μαγειρικά σου σχέδια;

Να βρίσκομαι κάπου όπου να έχω επαφή με τον κόσμο και εύχομαι αυτός ο χώρος να είναι γεμάτος ώστε όλοι να δοκιμάζουν τα πιάτα μου.Είμαι θετικός σε οποιαδήποτε καλή πρόταση μου εμφανιστεί.

 

-Ποιο είναι το motto σου;

Να κυνηγάς τα όνειρά σου όποια γεύση και αν έχουν εκείνα!

 

Ακολουθήστε τον Χάρη στα Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/fox.bon?fref=ts

https://www.facebook.com/HarrisBonanosMasterChef/?fref=ts

Instagram: https://www.instagram.com/harrisbonanos/?hl=el

 

www.my-city.gr

Please follow and like us:

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *