Βασίλης Αγγελόπουλος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά ”Πειραιάς Νικητής” Γιάννης Μώραλης

Το My-City.gr σας παρουσιάζει τον Βασίλη Αγγελόπουλο Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά ”Πειραιάς Νικητής” Γιάννης Μώραλης!

Πώς πήρατε απόφαση να δηλώσετε υποψηφιότητα; 

Από μικρός έχω μάθει να αγωνίζομαι και μάλιστα ομαδικά, αυτό είναι κάτι που διδάχθηκα από την οικογένειά μου αλλά και από τον πρωταθλητισμό. Ξέρω ότι χωρίς δουλειά δεν επιτυγχάνονται αποτελέσματα. Βλέποντας λοιπόν τον Πειραιά, που γεννήθηκα και μεγάλωσα, να έχει ανάγκες στον τομέα που ξέρω καλά- τον αθλητισμό δηλαδή- θεώρησα ότι αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για την πόλη μου. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε και η εμπιστοσύνη του Δημάρχου και επικεφαλής του ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ, κ. Γιάννη Μώραλη, στο πρόσωπό μου. Είναι ένας επιτυχημένος Δήμαρχος και το να αποτελώ μία από τις επιλογές του είναι για μένα από μόνο του, μια καταξίωση.

Tι σημαίνει ο Πειραιάς για εσάς; 

O Πειραιάς είναι η πόλη μου, ο τόπος μου, η έμπνευσή μου! Ζω εδώ σε όλη μου τη ζωή και τον αποχωρίζομαι μόνο στις αποστολές με την Εθνική Ομάδα κωπηλασίας ή με το Πολεμικό Ναυτικό, όπου υπηρετώ, ως μόνιμος υπαξιωματικός.  Πιστεύω ότι η πόλη έχει πολλές δυνατότητες, γιατί έχει μια πολυμορφία και μια ζωντάνια που δεν βρίσκεις συχνά. Φυσικά, ρόλο σε αυτό, παίζει η θάλασσα και το λιμάνι μας. Ο Πειραιάς είναι σταυροδρόμι και δεν του αξίζει να μένει στάσιμος.

Αν εκλεγείτε, που θα δώσετε προτεραιότητα; 

Είναι επιθυμία μου να εκλεγώ γιατί θέλω ειλικρινά να συμβάλλω στο έργο που κάνει ο Δήμαρχος. Είμαι ήδη μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων της πόλης και εκεί, σε συνεργασία με τον Ο.Π.Α.Ν., έχουμε κάνει ορισμένες δράσεις που αφορούν στην προώθηση του αθλητισμού και του ολυμπισμού. Λιγότερες βέβαια από όσες θα θέλαμε, αλλά το όργανο είναι νεοσύστατο. Προσωπικά μπορώ να προσφέρω στο τομέα του αθλητισμού, αλλά και της κοινωνικής πολιτικής, της πολιτικής προστασίας και της νεανικής επιχειρηματικότητας. 

Ποιος τομέας του Δήμου Πειραιά θεωρείτε πως χρήζει μεγαλύτερης σημασίας; 

Η πολυμορφία που προανέφερα δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα ζύμωση, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και σημαντικές αντιθέσεις. Είμαι ενημερωμένος για τις μεγάλες κοινωνικές ανάγκες που υπάρχουν στο Δήμο και προσπαθώ, από πλευράς μου να είμαι χρήσιμος σε κάθε συμπολίτη μου που μπορεί να βρίσκεται σε ανάγκη. 

Πρέπει να εστιάσουμε στην κοινωνική πολιτική, την ασφάλεια και την ανάπτυξη της πόλης .Να εκμεταλλευτούμε τα στρατηγικά της πλεονεκτήματα και να τα μετατρέψουμε σε πηγές οφέλους για όλους τους κατοίκους.

Γιατί οι Πειραιώτες να ψηφίσουν εσάς και όχι κάποιον άλλο Υποψήφιο του Συνδυασμού σας;

Γιατί φυσικά είμαστε οι καλύτεροι! (Γέλια)  – Όχι αστειεύομαι φυσικά. Γιατί ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ έχει ήδη διαγράψει μια εννιαετή επιτυχημένη πορεία με μετρήσιμο έργο, υψηλό βαθμό ικανοποίησης από τους πολίτες και για την επόμενη θητεία έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα και σχέδιο δράσης, με σκοπό την συνέχιση του έργου που έχει μέχρι στιγμής γίνει. Επίσης, αποτελείται από αξιόλογους ανθρώπους, με ειλικρινή αγάπη για τον Πειραιά. Και φυσικά, έχει έναν επικεφαλής που έχει αποδείξει ότι μπορεί και ξέρει να τα καταφέρνει, ακόμα και στα δύσκολα!

Check Also

Καλή αντάμωση Κωνσταντή μας!

Κωνσταντή μου αν δεν κάνω αφιέρωμα σε σένα τότε σε ποιον; Μπορούμε για ώρες να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *