Τάσος Μαρκαριάν Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά ”Πειραιάς Νικητής” Γιάννης Μώραλης

Το My-City.gr σας παρουσιάζει τον Τάσο Μαρκαριάν Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά ”Πειραιάς Νικητής” Γιάννης Μώραλης και ήδη εκλεγμένος αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας Πειραιά!

Πώς πήρατε απόφαση να δηλώσετε υποψηφιότητα; 

Αποφάσισα να δηλώσω υποψηφιότητα λόγω του πάθους μου για την πόλη μας και της πεποίθησής μου ότι μπορώ να συνεισφέρω θετικά σε ότι κι αν μου ανατεθεί. Ως αντιδήμαρχος αυτή την τετραετία στον τομέα της δημοτικής αστυνομίας προσπάθησα να δώσω τέλος στην αντικοινωνική συμπεριφορά μαζί με την στήριξη των πολιτών.

Tι σημαίνει ο Πειραιάς για εσάς; 

Ο Πειραιάς για μένα είναι ο τόπος που γεννήθηκα, ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά μέσω των επιχειρήσεων ένδυσης που διατηρώ. Ο Πειραιάς είναι μια πόλη που διαθέτει το σημαντικότερο λιμάνι και αποτελεί πολιτιστικό κέντρο.

Αν εκλεγείτε, που θα δώσετε προτεραιότητα;

Θα επικεντρωθώ στο τέλος της παράνομης στάθμευσης σε ράμπες ΑμΕΑ που δυσκολεύει την μετακίνηση των συνανθρώπων μας καθώς και στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και της δικαιοσύνης. Ο στόχος μου είναι να δημιουργήσω ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους πολίτες.

Ποιος τομέας του Δήμου Πειραιά θεωρείτε πως χρήζει μεγαλύτερης σημασίας; 

Ο τομέας της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας σίγουρα έχει περιθώριο εξέλιξης.

Γιατί οι Πειραιώτες να ψηφίσουν εσάς και όχι κάποιον άλλο Υποψήφιο του Συνδυασμού σας;

Επειδή μπορώ να προσφέρω την εμπειρία και την αποφασιστικότητα μου για την ανάπτυξη του Πειραιά μας.Επίσης διακρίνομαι για τη δέσμευσή μου στη διαφάνεια και την κοινωνική δικαιοσύνη.Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να με τιμήσετε με μία από τις τέσσερις ψήφους σας.

Ο Τάσος Μαρκαριάν είναι γεννημένος 21 Σεπτεμβρίου του 1972 και μεγαλωμένος στον Πειραιά. Παντρεμένος με τη Ντόρα Γεωργούλη και έχουν αποκτήσει 2 αγόρια, τον Πέτρο και τον Μάνο. Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Πειραιά (Τμήμα Ηλεκτρονικών  Εφαρμογών). Τελειώνοντας τις σπουδές του, αποφάσισε να ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση, με έτος ίδρυσης το 1930. Έχει διαρκή & έντονη επαγγελματική δραστηριότητα στο χώρο του εμπορίου τα τελευταία 25 χρόνια έχοντας τις   επιχειρήσεις του στην πόλη που αγαπά, τον Πειραιά. Δραστηριοποιείται στο χώρο της ένδυσης και της υπόδησης έχοντας τα καταστήματα Superdry & Nodus.

About katerina

Check Also

Αισθηματικές προβλέψεις 9/11

Ο Ερμής μετακινείται στον Τοξότη βοηθώντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς) …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *