ΠροτάσειςΦαγητό

Ολύμπια, η καρδιά της ελληνικής κουζίνας

Το My-City.gr σας παρουσιάζει και σας προτείνει να δοκιμάσετε το Εστιατόριο Ολύμπια!

Η παράδοση και η ιστορία του εστιατορίου Ολύμπια που φέρνει μαζί του από το 1957, αποτελούν τον πυρήνα της φιλοσοφίας τους. Στο εστιατόριο Ολύμπια, πιστεύουν ότι η γαστρονομία δεν είναι απλά τρόπος διατροφής, αλλά μια τέχνη που προσφέρει ευχαρίστηση και ευτυχία. Συνεχίζουν να εξερευνούν γεύσεις και αρώματα που προσφέρουν μοναδικές αισθήσεις στον ουρανίσκο σας.

Οι ηπειρώτικες χειροποίητες πίτες είναι κομμάτι της ταυτότητάς τους. Με προσοχή και μεράκι, παρασκευάζουν πίτες που αγκαλιάζουν γεύσεις παλιές και νέες, κάνοντας τον χρόνο να σταματήσει για λίγο κάθε φορά που τις δοκιμάζετε.

Τα μαγειρευτά λαδερά είναι εμπνευσμένα από την παράδοση των γευστικών δημιουργιών της Ελλάδας. Με προσεγμένα υλικά και παραδοσιακές συνταγές, προσφέρουν γεύσεις που θυμίζουν παιδικές αναμνήσεις και δημιουργούν νέες.

Για τους λάτρεις της θάλασσας, προσφέρουν ψάρια που επιλέγονται με προσοχή και φροντίδα. Στα ψάρια υπάρχει μεγάλη ποικιλία,τα παρουσιάζουν με φρεσκάδα που θα καθηλώσει τους γευστικούς σας κάλυκες και το σημαντικότερο είναι πως θα βρείτε επιλογές για όλα τα βαλάντια.

Στο παραδοσιακό εστιατόριο Ολύμπια, το πάθος για την γαστρονομία τους ωθεί να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε κάθε πελάτη. Η φιλοξενία τους είναι ιδιαίτερα ζεστή και ευγενική, και κάνουν το κάθε γεύμα να είναι μια μοναδική γιορτή των αισθήσεων είτε επιλέξετε να το απολαύσετε στο χώρο του εστιατορίου είτε στο δικό σας.

Σας προσκαλούμε να ζήσετε μια γαστρονομική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη, στο παραδοσιακό εστιατόριο Ολύμπια ανακαλύπτοντας την αυθεντική γεύση της ελληνικής κουζίνας σε ένα χώρο φιλόξενο και ζεστό όπου φυσικά στο τέλος του γεύματος σας θα σας κεράσουν τον καθιερωμένο παραδοσιακό χαλβά.

Αλκιβιάδου 117, Πειραιάς

Όπισθεν Αγίου Κωνσταντίνου & Πλησίον Στάσης Μετρό Δημοτικό Θέατρο (Έξοδος Πλατεία Παύλου Μπακογιάννη)

Τηλέφωνο παραγγελιών: 210-4120065

Δείτε το μενού

Αφιέρωμα (Κείμενο/Φωτογραφίες) My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button