Φαγητό

Πέννες Pulcinella

To My-City.gr προτείνει για σήμερα Κυριακή Πέννες Pulcinella

Υλικά

  • 300 γρ. πέννες
  • ½ κιλό κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
  • 200 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 120 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο

Εκτέλεση

Τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια και τα βάζουμε να στραγγίξουν σε χαρτί κουζίνας. Σε μία κατσαρόλα, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο και το μπέικον.

Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα, το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για 4 περίπου λεπτά.

Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τις πέννες, τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Σοτάρουμε και σερβίρουμε με το φρέσκο μαϊντανό.

Πηγή: botrini.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button