Το My-City.gr σας παρουσιάζει όσες προτάσεις χρειάζεστε για να γίνει μοναδική η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2022

Cibo et Vino

Θέλεις να ετοιμάσεις ένα υπέροχο ρομαντικό δείπνο για δύο για να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το ταίρι σου; Το Cibo et Vino είναι το καταλληλότερο delikatessen για να προμηθευτείς ποιοτικά αλλαντικά & τυριά, και όχι μόνο, ώστε να ενθουσιάσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο! Brie με τρούφα για ξεκίνημα ή κάποιο ιδιαίτερο ελληνικό τυρί όπως Σαν Μιχάλη Σύρου και για την συνέχεια μπορείς να επιλέξεις από την πληθώρα προϊόντων που διαθέτει το Cibo et Vino. Μια ερωτική μακαρονάδα με χειροποίητα ζυμαρικά από την Ιταλία συνοδευόμενη με φρέσκο σολομό Σκωτίας, κομμένο στο χέρι à la minute είναι ένα πιάτο που μπορείς εύκολα να ετοιμάσεις αγοράζοντας όλα τα υλικά από το κατάστημα. Αν το ταίρι σου είναι vegan σου έχουμε καλά νέα μιας σε περιμένει με μεγάλη γκάμα προϊόντων από την οποία μπορείς να διαλέξεις. Από αυτή την μέρα δεν θα μπορούσε να λείπει ένα μπουκάλι καλό κρασί βρες αυτό που είναι πιο κοντά στο γούστο σας. Ταίριαξε το με ένα όμορφο κουτί σοκολατάκια ή υπέροχες χειροποίητες σοκολάτες. Επισκέψου το φυσικό κατάστημα για τις αγορές σου και θα ενθουσιαστείς, αν αυτό σου είναι δύσκολο μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου τηλεφωνικά ή μέσω του eshop στο www.ciboetvino.com

Καψάλη 10, Κολωνάκι, Αθήνα 2114059707, 2114040350

Facebook: CIBO ET VINO

about:blankParagraph: Change block type or styleChange text alignment

Instagram: ciboetvino

Κατάστημα Τζίνα

Στο κατάστημα Τζίνα Αρώματα & Ημιπολύτιμοι Λίθοι θα βρεις το αγαπημένο άρωμα του/της συντρόφου σου σε απομίμηση στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Άριστης ποιότητας αρώματα με μεγάλη διάρκεια και μεγάλη ποικιλία διαθέτει το κατάστημα.Το μόνο που μένει είναι να ξέρεις το άρωμα που αγαπά ο άνθρωπος σου και απλά να πας να το αγοράσεις κάνοντας το ταίρι σου πιο χαρούμενο από ποτέ!Επίσης και ελεύθερος-η αν είσαι, μπορείς να κάνεις δώρο στον εαυτό σου το αγαπημένο σου άρωμα φτιάχνοντας την διάθεση σου!Επίσης θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε βιβλία,ημιπολύτιμους λίθους και διάφορα διακοσμητικά και όλα σε τιμές κάτω του κόστους διότι το κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό έως 20/3 λόγω συνταξιοδοτήσεως.

Μπουμπουλίνας 28 Πειραιάς 2104296237
Facebook: Τζίνα Αρώματα & Ημιπολύτιμοι Λίθοι

To’ Om Coffee Experience

Εάν είσαι στον Πειραιά πέρνα με το ταίρι σου από το αγαπημένο To’ Om Coffee Experience ώστε να πάρετε τον πρώτο καφέ της ημέρας με κάποιο σνακ και να ξεκινήσει έτσι υπέροχα η μέρα σας.Διαφορετικά μπορείτε να κάνετε έκπληξη στο αγαπημένο σας πρόσωπο με όποιο προϊόν επιθυμείτε οποιαδήποτε ώρα χρησιμοποιώντας την υπηρεσία delivery! Μην ξεχάσετε να ζητήσετε από το κατάστημα να δώσει μια ερωτική πινελιά στα προϊόντα που θα επιλέξετε…Εάν επιλέξετε να πιείτε από το κατάστημα τον φοβερό καφέ Hausbrandt Το τέλειο συνοδευτικό είναι τα κολασμένα pancakes!

Αγίου Ελευθερίου 74Α Πειραιάς 210-4810510 & 210-4820510

Facebook: To’ Om

Instagram: toom_coffeeexperience

Ali Baba & οι 40 γεύσεις

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι…και τι πιο νόστιμο από το να γευτείς οτιδήποτε στα κάρβουνα!Μερίδες χορταστικές με ποιοτικά υλικά,καταπληκτικές σκεπαστές & παραδοσιακές αραβικές πίτες για να ταξιδέψετε λίγο στην Ανατολή…Δοκιμάστε το εξαιρετικό φαλάφελ και την κυπριακή πίτα και θα ενθουσιαστείτε! Επιλέξτε αν επιθυμείτε μέσω της γρήγορης εξυπηρέτησης του μαγαζιού να τα απολαύσετε οποιοδήποτε πιάτο με το ταίρι σας στον δικό σας χώρο μέσω delivery!

Λακωνίας 30Β Πειραιάς

210-4200054 & 210-4200056

Emmanuel Gold

Δεν υπάρχει πιο όμορφο δώρο για μια γυναίκα από ένα κόσμημα για την ημέρα των ερωτευμένων!Μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικότερο για την αγαπημένη σας μιας και η ποικιλία που θα βρείτε στο Emmanuel Gold είναι τεράστια!Όσο για τους αγαπημένους σας θα βρείτε ξεχωριστά ρολόγια χειρός που σίγουρα θα τους εντυπωσιάσουν! Επιλέξτε οι ίδιοι το δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο ή πηγαίνετε παρέα ώστε να βρείτε οι ίδιοι αυτό που προτιμάτε να σας κάνει δώρο το ταίρι σας!

Πλάτωνος 8 & Σωτήρος Διός Πειραιάς 210-4126265

Facebook: Emmanuel gold

Beauty-Hair Salon/Barber Shop Elena’s

Δεν γίνεται η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου να σε βρει χωρίς αψεγάδιαστα μαλλιά τόσο στο χτένισμα όσο και στο χρώμα και η πρόταση είναι μια Beauty-Hair Salon/Barber Shop Elena’s! Μπορείς να φτιάξεις επίσης τα νύχια σου και λόγω της ημέρας να ζητήσεις ένα σχέδιο που θα σε βάλει 100% στο mood της γιορτής των ερωτευμένων.Εάν είσαι άντρας μπορείς να φτιάξεις τα μαλλιά σου & να περιποιηθείς το μούσι σου ώστε να είσαι υπέροχος!Το κατάστημα διαθέτει υπηρεσίες μασαζ,το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο ώστε να χαλαρώσει & να νιώσει την απόλυτη ευεξία…

Πλάτωνος 34,Κερατσίνι 6985571055

Facebook: Beauty – Hair Salon/Barber shop Elena’s

Instagram: hairsalon_barbershop.elena

Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Νίκος Πελεκάσης

Η ημέρα των ερωτευμένων για τους περισσότερους είναι μια ευχάριστη μέρα παρόλα αυτά κάποιοι από εσάς έχετε τους ενδοιασμούς σας τόσο για την αγάπη όσο και για την πίστη του αγαπημένου σας προσώπου σε εσάς! Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Νίκος Πελεκάσης είναι απόλυτα καταρτισμένο με εμπειρία & επαγγελματισμό για να προχωρήσει στις κατάλληλες ενέργειες ώστε να πάρετε μια απάντηση αν η ερωτική απάτη που υποψιάζεστε ευσταθεί ή είναι της φαντασία σας.Με απόλυτη εχεμύθεια εκφράστε στους ανθρώπους του γραφείου οποιαδήποτε σκέψη σας και να είστε σίγουροι πως θα μάθετε μόνο την αλήθεια!

Ηρώων Πολυτεχνείου 36 & Δραγάτση 8 (είσοδος) Πειραιάς 210-4131519 210-4131298

Σταδίου 39 Αθήνα 210-3616406

Email: info@pelekasis-detective.gr

Facebook: Ντετεκτιβ Πελεκάσης Νίκος Και Συνεργάτες

Eden Flowers

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι η αιτία…είναι η αφορμή!Επιλέξτε ανάμεσα από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες συνθέσεις για το αγαπημένο σας πρόσωπο με την ποιότητα & την ιδιαίτερη αισθητική του Eden Flowers!

Ηρώων Πολυτεχνείου 21 Πειραιάς 210-4513960

Facebook: EDEN Flowers

Instagram: edenflowers_peiraias

Αφιέρωμα (Κείμενο/Φωτογραφίες) My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.

Please follow and like us: