Η προεκλογική εκδήλωση του Γιάννη Σούμπαση, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Πειραιά με τον συνδυασμό “Πειραιάς Νικητής” ξεπέρασε τα 300 άτομα!

Η προεκλογική εκδήλωση του Γιάννη Σούμπαση, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Πειραιά με τον συνδυασμό “Πειραιάς Νικητής” του Γιάννη Μώραλη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1/10/2023 ξεπέρασε τα 300 άτομα σε προσέλευση και ήταν ιδιαίτερα ένθερμη από τους πολίτες και αισιόδοξη για τον Γιάννη Σούμπαση για τον δύσκολο εκλογικό αγώνα που έρχεται.

Ο Γιάννης Σούμπασης παρουσίασε το όραμά του για έναν Πειραιά που θα είναι ακόμα πιο δυναμικός, πράσινος, κοινωνικά αλληλέγγυος αλλά και περισσότερο αθλητικός μιας και αυτό είναι το αντικείμενο του εδώ και δεκαετίες. Η ενθουσιώδης υποδοχή του από τους κατοίκους του Πειραιά αποδεικνύει ότι οι πολίτες εμπιστεύονται τον Γιάννη Σούμπαση και τον βλέπουν ως έναν ικανό και αφοσιωμένο εκπρόσωπο των αναγκών τους. Παρευρέθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, ο υπουργός Κώστας Κατσαφάδος, ο Λεωνίδας Μανωλάκος ,υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Χαρδαλιά και ο Νίκος Μανωλάκος πρώην βουλευτή, ο πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών Αντώνης Αρώνης, συνυποψήφιοι, φίλοι και πολίτες που έδειξαν την αμέριστη εκτίμηση και εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Γιάννη Σούμπαση.

Ο Γιάννης Σούμπασης, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή να εκπροσωπήσει τις φωνές και τις ανάγκες των κατοίκων του Πειραιά. Με τον αφοσιωμένο και ήρεμο τρόπο του αλλά και την εμπειρία του όλοι τον χαρακτήρισαν ήρεμη δύναμη κι ο ίδιος είναι έτοιμος να εργαστεί για έναν Πειραιά που θα είναι κορυφαίος σε όλους τους τομείς και θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών. Η ενότητα και η συνεργασία αυτής της ομάδας υπόσχεται ένα λαμπρό μέλλον για τον Πειραιά και τους ανθρώπους του.

Η ομάδα του www.my-city.gr σας εύχεται καλή επιτυχία!

Check Also

Καλή αντάμωση Κωνσταντή μας!

Κωνσταντή μου αν δεν κάνω αφιέρωμα σε σένα τότε σε ποιον; Μπορούμε για ώρες να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *