Πρόσωπα

Αποκλειστικά στο www.my-city.gr μας μιλά η Νικόλ Γασπαράτου από το MasterChef

Αποκλειστικά στο My-City.gr μας μιλά η Νικόλ Γασπαράτου από το MasterChef

 

Είσαι στο λούνα παρκ και διαπιστώνεις πως έχεις να φας από χθες το μεσημέρι, το μόνο κατάστημα που βρίσκεις είναι μια καντίνα που λέει «Φτιάξε το δικό σου sandwich» , ποια υλικά θα έβαζες στο sandwich και γιατί;

Τα υλικά που θα έβαζα στο sandwich θα ήταν τυρί,κοτόπουλο,μαρούλι και μουστάρδα. Η αλήθεια είναι ότι τα συγκεκριμένα υλικά είναι από τα αγαπημένα μου και τα προτιμώ.

Τι σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή στο Master Chef; Αυτό που έζησες ήταν αυτό που φανταζόσουν;

Με έκανε να δηλώσω συμμετοχή στο Master Chef η αγάπη και το πάθος μου για τη μαγειρική, η θέληση να μάθω, να γίνω καλύτερη και να δοκιμάσω τον εαυτό μου, να δω τα όριά μου. Η αλήθεια είναι πως το Master Chef δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα από άποψη κούρασης. Πολλές ώρες βρε παιδί μου τα γυρίσματα…

Ποιο υλικό προτιμάς να διαχειρίζεσαι;

Το υλικό που προτιμώ να διαχειρίζομαι είναι το κοτόπουλο. Είμαι λάτρης του σε οποιαδήποτε μορφή του!

 

Βρίσκεσαι σε ένα δάσος της Ελλάδας, κουβαλάς μαζί σου αλεύρι, νερό και τα βασικά υλικά που προτιμάς. Ποια φρέσκα υλικά θα έπαιρνες από το δάσος ώστε να δημιουργήσεις ένα όμορφο πιάτο;

Αν πήγαινα σε κάποιο δάσος της Ελλάδας θα έπαιρνα μαζί μου ένα κομμάτι χοιρινό,αυγά και μπόλικα λεμόνια με στόχο να βρω στο δάσος άγρια χόρτα και μανιτάρια. Έτσι θα δημιουργούσα ένα χοιρινό με άγρια χόρτα, μανιτάρια και σάλτσα αυγολέμονο. Από τα αγαπημένα φαγητά άλλωστε.

Ποια άτομα ξεχώρισες από το Master Chef και γιατί;

Η αλήθεια είναι πως με τα περισσότερα παιδιά από το Master Chef δέθηκα αρκετά. Παρόλα αυτά ξεχώρισα δυο άτομα, τον Τιμολέωντα Διαμαντή και τον Αργύρη Αγλαμίση. Είναι δυο εξαιρετικοί μάγειρες, με τρομερές γνώσεις και άψογο ήθος θα έλεγα. Άλλωστε είναι και τα δυο άτομα που με βοήθησαν στο πιάτο της αποχώρησής μου και τους οφείλω πολλά παρότι έφυγα.

Ποια είναι τα επόμενα μαγειρικά σου σχέδια;

Από εδώ και πέρα θα σπουδάσω σε κάποια σχολή μαγειρικής ώστε να μπορέσω να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτόν τον τομέα. Παράλληλα θα προσπαθήσω να ενταχθώ στο δυναμικό κάποιας επαγγελματικής κουζίνα ώστε να παίρνω ακόμα περισσότερες μαγειρικές γνώσεις σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Ποιο είναι το motto σου;

Τα motto μου είναι δυο.. ότι «Όλα για κάποιο λόγο γίνονται στη ζωή μας» και «Ζήσε τη κάθε στιγμή σου σαν να είναι η τελευταία γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button