ΓεγονόταΠρόσωπα

Ελισσάβετ (Μπέττυ) Τσιλιβάκου Πετρίδη Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Α’ Κοινότητας Πειραιά ”Πειραιάς Νικητής” Γιάννης Μώραλης

Το My-City.gr σας παρουσιάζει την Ελισσάβετ (Μπέττυ) Τσιλιβάκου Πετρίδη Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Α’ Κοινότητας Πειραιά ”Πειραιάς Νικητής” Γιάννης Μώραλης

Πώς πήρατε απόφαση να δηλώσετε υποψηφιότητα;

Όταν ζεις πάρα πολλά χρόνια σε αυτή την πόλη αντιλαμβάνεσαι και βλέπεις τα περίεργα και τις καταστροφές που συμβαίνουν από κάποια άτομα που τα βρίσκουν έτοιμα και φτιαγμένα και είναι κρίμα.

Tι σημαίνει ο Πειραιάς για εσάς;

Τα πάντα, είναι θέμα ζωής, ενώ χτίσαμε στη Γλυφάδα ένα πολύ ωραίο σπίτι δε πήγαμε ποτέ. Ο Πειραιάς είναι η ζωή μας, ο Ολυμπιακός, εδώ γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε τρεις γενιές στην περιοχή της Φρεαττύδας. Όπως επίσης και οι δυο μου γιοι έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στον Παπανικολή.

Αν εκλεγείτε, που θα δώσετε προτεραιότητα;

Αρχικά στην καθαριότητα που σημαίνει πως πρέπει να εκτιμηθούν όσα έχουν δημιουργηθεί ώστε να διατηρηθούν. Έπειτα το θέμα με τις λακκούβες γιατί με τα έντονα καιρικά φαινόμενα υπάρχουν διαρκώς ζημιές.

Ποιος τομέας του Δήμου Πειραιά θεωρείτε πως χρήζει μεγαλύτερης σημασίας;

Ο τομέας της καθαριότητας που θα πρέπει να είναι άμεσα συνυφασμένος με την αστυνόμευση ώστε η πόλη μας να διατηρείται καθαρή με οποιοδήποτε κόστος.

Γιατί οι Πειραιώτες να ψηφίσουν εσάς και όχι κάποιον άλλο Υποψήφιο του Συνδυασμού σας;

Επειδή υποστηρίζω με πάθος αυτά που θέλω και γιατί πιστεύω πως στον Πειραιά πρέπει να υπάρχει τιμιότητα και να αντιπροσωπεύεται ο δήμος από αληθινούς ανθρώπους.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button