Μιχάλης Αυγουλέας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά ”Πειραιάς Νικητής” Γιάννης Μώραλης

Το My-City.gr σας παρουσιάζει τον Μιχάλη Αυγουλέα Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά ”Πειραιάς Νικητής” Γιάννης Μώραλης!

Πώς πήρατε απόφαση να δηλώσετε υποψηφιότητα; 

Κίνητρο της απόφασης μου είναι η επιθυμία μου για προσφορά στον πολίτη και η αγάπη μου για τον Πειραιά μας.

Tι σημαίνει ο Πειραιάς για εσάς; 

Ο Πειραιάς για μένα είναι ο τόπος που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ανδρώθηκα, ζω μαζί με την οικογένεια μου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά.

Αν εκλεγείτε, που θα δώσετε προτεραιότητα;

Η βελτίωση του κυκλοφοριακού με απασχολεί έντονα μιας και το πρόβλημα αυτό με κατάλληλη διαχείριση θα βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης όλων των πολιτών και ανεβάσει ουσιωδώς την οικονομική ζωή της πόλης. Επίσης ήδη έχω προτείνει στο Δήμαρχο μας Γιάννη Μώραλη την τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής, εξωτερικού χώρου, πρότεινα ακόμη τη δημιουργία χώρων πρασίνου, άθλησης, αναψυχής και περιπάτου π.χ. ποδηλατοδρόμου στο δίκτυο του ΟΣΕ από τον Άγιο Διονύσιο μέχρι και το αμαξοστάσιο στην περιοχή Ρετσίνα κατά τα πρότυπα άλλων πόλεων π.χ. Καλαμάτα.Τέλος, μέλημα μου είναι η βελτίωση των συνθηκών ζωής των ζώων συντροφιάς και η προστασία των αδέσποτων.

Ποιος τομέας του Δήμου Πειραιά θεωρείτε πως χρήζει μεγαλύτερης σημασίας; 

Θεωρώ πως την επόμενη πενταετία θα πρέπει να δοθεί βαρύτητα στη βελτίωση των υποδομών, στην οδοποιία και στα πεζοδρόμια βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της ζωής ξεκινώντας πρώτα από την Παλιά Κοκκινιά, εν συνεχεία τα Καμίνια, ύστερα τα Μανιάτικα, από τις γραμμές και πάνω, τα Ταμπούρια, την Πηγάδα, το Χατζηκυριάκειο και την Καλλίπολη.

Γιατί οι Πειραιώτες να ψηφίσουν εσάς και όχι κάποιον άλλο Υποψήφιο του Συνδυασμού σας;

Η μακρά εμπειρία που διαθέτω στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού καθώς και στο τομέα της πολιτικής προστασίας & ασφάλειας πιστεύω πως είναι ένας λόγος να μου δώσετε την ψήφο σας κι εγώ με τη σειρά μου θα μπορέσω να δουλέψω υπέρ της πόλης μας και των πολιτών της.

Check Also

Καλή αντάμωση Κωνσταντή μας!

Κωνσταντή μου αν δεν κάνω αφιέρωμα σε σένα τότε σε ποιον; Μπορούμε για ώρες να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *