Παπαρδέλες με μανιτάρια & ροκφόρ

Το My-City.gr προτείνει για σήμερα Παπαρδέλες με μανιτάρια & ροκφόρ

Υλικά

  • 400 γρ. παπαρδέλες
  • 300 γρ. μανιτάρια champignon de Paris κομμένα σε φέτες
  • 50 γρ. τυρί ροκφόρ
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 50 γρ. βούτυρο
  • 20 γρ. κονιάκ
  • 1 κ.σ. φιστίκια αιγίνης χοντροκομμένα και καβουρδισμένα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα μανιτάρια. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και σβήνουμε με το κονιάκ. Μόλις εξατμιστεί, ρίχνουμε μέσα την κρέμα γάλακτος και το ροκφόρ. Βράζουμε μέχρι να γίνει μια κρέμα.

Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω τα φιστίκια Αιγίνης.
Πηγή: botrini.gr


Check Also

Συνάντησε την μαγεία της μεσογειακής κουζίνας στο εξαιρετικό Sosū Mediterranean Restaurant!

Το My-City.gr σας παρουσιάζει και σας προτείνει το Sosū Mediterranean Restaurant Το μεσογειακό εστιατόριο Sosū εύκολα χαρακτηρίζεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *