ΔιασκέδασηΠρόσωπα

Δείτε τι έγινε στην παρουσιάση της ”Εξάρτησης” της Κικής Μαυρίδου

Το My-City.gr ήταν στην παρουσίαση του βιβλίου ”Εξάρτηση”  της Κικής Μαυρίδου

 

Ο χώρος κατάμεστος και ο κόσμος έδειξε με την παρουσία του ότι δεν υπολογίζει ούτε απεργίες MMM ,ούτε κίνηση.Έδειξε την αγάπη του τόσο στην Κική Μαυρίδου  και άλλο τόσο στην τέχνη, τη ποίηση…Η ”Εξάρτηση” είναι ένα βιβλίο έντονο σε όποιο συναίσθημα κι αν διακρίνουμε.Είναι μια μνεία στον έρωτα, όχι όμως μόνο με το διαφορετικό φύλο ,αλλά και με τον ”έρωτα” με τη μητέρα μας.Μια σχέση που μας ακολουθεί σε όλη μας τη ζωή…Καθοριστική σχέση.

 

Διάβασαν αποσπάσματα του βιβλίου οι ηθοποιοί Αθηνά Τσιλύρα, Γιάννης Μποσταντζόγλου,Γιουλίκα Σκαφιδά,ο διευθυντής του Μελωδίας 99,2 Δημήτρης Βραχνός.Στο τραγούδι μας ταξίδεψε η Βίκυ Καρατζόγλου και ο μεσόφωνος Πωλ Ζαχαριάδης.Την βραδιά παρουσίασε η δημοσιογράφος  Βασιλεία Ζερβού.

 

Παρευρέθηκαν ακόμη άνθρωποι της τέχνης ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καρατζιάς,οι ηθοποιοί Ειρήνη Σταματίου  και Κατερίνα Κουράκου,ο μουσικός Μάνος Αντωνιάδης και πολλοί ακόμα.Mια βραδιά που θα μείνει σε όλους αξέχαστη κι αυτό γιατί δεν έμεινε στιγμή που το συναίσθημα και η συγκίνηση να είναι στο ζενίθ.

Αν δεν έχετε διαβάσει την ”Εξάρτηση” να το κάνετε και σίγουρα θα ταξιδέψετε σε αναμνήσεις και  θα βρείτε πολλά κοινά.

Κλείνοντας θα κλείσουμε  με μια φωτογραφία όπως αυτή της χθεσινής βραδιάς ,όπου είναι η Κική Μαυρίδου σε παιδική ηλικία με την μανούλα της…την ”υπαίτια” αυτού του βιβλίου…

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button