Γιάννης Σούμπασης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά ”Πειραιάς Νικητής” Γιάννης Μώραλης

Το My-City.gr σας παρουσιάζει τον Γιάννη Σούμπαση Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά ”Πειραιάς Νικητής” Γιάννης Μώραλης με ιδιαίτερη εμπειρία στον αθλητικό τομέα,ένας άνθρωπος που είναι αναγκαίος για τον Δήμο Πειραιά.

Πώς πήρατε απόφαση να δηλώσετε υποψηφιότητα;

Ωρίμασε η σκέψη που είχα πάντα να ασχοληθώ με τα κοινά της πόλης μου μετά από συνάντηση που είχα με τον δήμαρχο μας Γιάννη Μώραλη.

Tι σημαίνει ο Πειραιάς για εσάς;

Για μένα, ο Πειραιάς δεν είναι απλά ένας τόπος διαμονής. Είναι η πόλη όπου μεγάλωσα, όπου έζησα τα παιδικά μου χρόνια και δημιούργησα τις πιο αξέχαστες αναμνήσεις. Ο Πειραιάς είναι τα πάντα για εμένα! Είναι η πολιτιστική κληρονομιά μας, η πολυμορφία των ανθρώπων που ζουν εδώ, οι παραλίες μας, τα εμβληματικά μνημεία, ο πολιτισμός, και η ιστορία που εμπνέει κάθε γωνιά της πόλης μας. 

Είναι η οικογένειά μου και οι φίλοι μου που ζουν εδώ και η αίσθηση κοινότητας που μοιραζόμαστε.

Αν εκλεγείτε, που θα δώσετε προτεραιότητα;

 Αν εκλεχθώ στο αξίωμα, θα δώσω καίρια προτεραιότητα στην αναζωογόνηση του αθλητισμού με έμφαση στον μαζικό αθλητισμό αλλά και την προσφορά πόρων και υποδομών για την ανάπτυξη του αθλητισμού στα σχολεία. Θα εργαστώ για να διασφαλίσω ότι τα σχολεία μας θα έχουν πρόσβαση σε αθλητικά εξοπλισμένα γήπεδα, προπονητές και προγράμματα που θα ενθαρρύνουν τους μαθητές να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Αυτό όχι μόνο θα βελτιώσει την υγεία των μαθητών, αλλά θα προωθήσει και την ανάπτυξη του αθλητικού ταλέντο στην κοινότητά μας.

Ποιος τομέας του Δήμου Πειραιά θεωρείτε πως χρήζει μεγαλύτερης σημασίας;

 Καταρχάς, θέλω να τονίσω πως ο τομέας της καθαριότητας είναι αναμφίβολα πρωταρχικής σημασίας για τον Δήμο Πειραιά, καθώς απηχεί την καθημερινή εικόνα της πόλης μας. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι υπόλοιποι τομείς, όπως η εκπαίδευση, η υγεία, ο πολιτισμός και οι υποδομές, είναι εξίσου σημαντικοί για την ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητάς μας. 

Στόχος μας είναι η ισορροπημένη ανάπτυξη και βελτίωση όλων των τομέων προς όφελος των πολιτών μας.

Γιατί οι Πειραιώτες να ψηφίσουν εσάς και όχι κάποιον άλλο Υποψήφιο του Συνδυασμού σας;

Όλοι οι υποψήφιοι έχουν τους δικούς τους στόχους και όραμα για την πόλη. Εγώ, ωστόσο, επικεντρώνομαι σε δύο τομείς μαζικού ενδιαφέροντος που είναι επίκαιροι και χρειάζονται άμεση δράση. Με την αφοσίωσή μου και τη συνεργασία με τον κόσμο, προσβλέπω στη γρήγορη πρόοδο και στην ανανέωση της πόλης μας σε αυτούς τους τομείς.

Ο Γιάννης Σούμπασης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην πόλη του Πειραιά.Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Ιωάννου, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν υιό.

Έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία στον κλάδο της εμπορίας επώνυμων αθλητικών εταιρειών κατέχοντας σημαντικές διευθυντικές και διοικητικές θέσεις ευθύνης με εξειδίκευση στον τομέα του αθλητισμού για ομάδες, συλλόγους, ακαδημίες και σωματεία.

Έχει επίσης διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε όλες τις γονικές επιτροπές των σχολείων (Ράλλειο, 9ο Γυμνάσιο, Ζάννειο Λύκειο)  που εκπαιδευόταν ο υιός του, ακολουθώντας τον σε όλη τη διάρκεια της σχολικής του διαδρομής, προσπαθώντας πάντα και επιδιώκοντας το ευρύ κοινωνικό καλό και τη βελτίωση όποιου τομέα χρειαζόταν την υποστήριξη και τις οργανωτικές του δεξιότητες.

Διακρίνεται για το αστείρευτο πάθος του σε κάθε του ενασχόληση με απώτερο και μοναδικό σκοπό την επιτυχία των κρίσιμων projects που αναλαμβάνει. Διοικεί και συντονίζει ομάδες συνεργατών και απολαμβάνει την επίτευξη ομαδικών στόχων.

Η αγάπη του για την πόλη που ζει τον οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά και να προσφέρει από τη δική του πλευρά τις δεξιότητες, την όρεξη και την σκληρή δουλειά που σε όλη του τη διαδρομή τον ακολουθούν.

Check Also

Καλή αντάμωση Κωνσταντή μας!

Κωνσταντή μου αν δεν κάνω αφιέρωμα σε σένα τότε σε ποιον; Μπορούμε για ώρες να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *