Στη φυλακή ο Δημήτρης Κραβαρίτης που ασελγούσε σε 4χρονο αγόρι

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την καταγγελία του πατέρα του παιδιού, ο 28χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με απόφαση του ανακριτή του Στρατοδικείου Ιωαννίνων.

Υπενθυμίζεται ότι όλο αυτό το διάστημα, ο Κραβαρίτης κυκλοφορούσε ελεύθερος επειδή την περίοδο που ασέλγησε στο παιδί, υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία. Προς το παρόν κρατείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, έως ότου οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών.

Σημειώνεται ότι χθες, έγινε γνωστό ότι στον υπολογιστή του 28χρονου εντοπίστηκε σοκαριστικό πορνογραφικό υλικό με βιασμούς αγοριών κάτω των 10 ετών. Σύμφωνα με το agriniopress.gr, μετά τον εντοπισμό του υλικού, αναμένεται να αντιμετωπίσει την κακουργηματική κατηγορία της κατοχής πορνογραφικού υλικού ανηλίκων.

Εκτός από τον Δημήτρη Κραβαρίτη, πρόσβαση στο laptop είχε και η μητέρα του, η οποία θυμίζουμε ότι φέρεται να γνώριζε τις αποτρόπαιες πράξεις του γιου της. Και οι δύο θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για τις σοκαριστικές φωτογραφίες.

Όπως αναφέρει ακόμα το agriniopress.gr, λεπτομέρειες που συγκλονίζουν έγιναν γνωστές και ως προς το περιεχόμενο των ζωγραφιών που έκανε ο τετράχρονος πέρυσι και που κίνησαν τις υποψίες του πατέρα του πως κάτι κακό συνέβη στον γιο του. Μια από αυτές, φέρεται να απεικονίζει μέσα σε ένα δωμάτιο, έναν άνδρα γυμνό σε στύση, ένα μικρό αγόρι και μια γυναίκα.

Please follow and like us: