ΓεγονόταΠρόσωπα

Θεοτόκη Τίτη Ντολαπτσή Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Nίκαιας – Άγιου Ιωάννη Ρέντη ”Μαζί Αλλάζουμε” Θανάσης Τερζής

Το My-City.gr σας παρουσιάζει την Θεοτόκη Τίτη Ντολαπτσή Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Nίκαιας – Άγιου Ιωάννη Ρέντη ”Μαζί Αλλάζουμε” Θανάσης Τερζής

Η Τίτη Θεοτόκη είναι πρόεδρος της Olympico Vision και είναι μητέρα τριών παιδιών.
Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας. Από το 2001 δραστηριοποιείται στον τομέα της Υγείας.
Το 2017 δημιουργεί το φιλανθρωπικό σωματείο “Πρόσκληση στην Πρόληψη “. Μαζί με επίλεκτη ομάδα γιατρών παρέχουν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε τουλάχιστον 5000 συμπολίτες μας σε όλη την Ελλάδα με κυριότερο σταθμό το ακριτικό νησί των Αρκιων. Το σωματείο σε συνεργασία με την Εκκλησία, δήμους καθώς και άλλες δομές και φορείς προσέφερε βοήθεια σε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, υγειονομικό υλικό και στήριξε συνανθρώπους μας σε ανάγκη.
Από το 2015 ασχολείται ενεργά με τα κοινά.
Από τις 14/12/2020 διατελεί Πρόεδρος της Olympico Vision – Φορέα διεκδίκησης μόνιμης διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα με διαφορετική Χώρα διοργανωτή κάθε φορά.

Η Τίτη Θεοτόκη έχει πλούσια κοινωνική επιστημονική και φιλανθρωπική δραστηριότητα στη Πόλη μας και συμμετοχή στο Αθλητικό εθελοντικό κίνημα με στόχο τη διεκδίκηση των Ολυμπιακών Αγώνων στη γενέτειρα του Ολυμπισμού τη χώρα μας. Ένας άνθρωπος με ήθος, αξιοπρέπεια και πάνω απ’ όλα με προσφορά στο συνάνθρωπο. Αθροίζει τις δυνάμεις της στη κοινή προσπάθεια για τη Πόλη που μεγαλώσαμε, ζούμε και θέλουμε να τη δούμε να αλλάζει και να εξελίσσεται.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button