Αποκλειστικά στο www.my-city.gr μας μιλά ο Θεοχάρης Βιγλάκης από το MasterChef

Αποκλειστικά στο My-City.gr μας μιλά ο Θεοχάρης Βιγλάκης από το MasterChef

Είσαι στο λούνα παρκ και διαπιστώνεις πως έχεις να φας από χθες το μεσημέρι,το μόνο κατάστημα που βρίσκεις είναι μια καντίνα που λέει «Φτιάξε το δικό σου sandwich» , ποια υλικά θα έβαζες στο sandwich και γιατί;

Αχαχα κοίτα να δεις. Σε τέτοιες καταστάσεις είμαι το χειρότερο άτομο. Είμαι αρκετά “κοιλιόδουλος” και όταν πεινάω σκέφτομαι μόνο πως να ικανοποιήσω την πείνα μου! Άρα στην προκειμένη περίπτωση το πιο πιθανό θα ήταν να έβαζα όλο το μαγαζί στο σάντουιτς. Και ας μου κόστιζε.

– Τι σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή στο Master Chef; Aυτό που έζησες ήταν αυτό που φανταζόσουν;

Όπως είχα πει και στην πρώτη οντισιόν δεν δήλωσα εγώ συμμετοχή στο Masterchef αλλά μια οικογενειακή φίλη. Παρόλα αυτά φανταζόμουν κι εγώ τον εαυτό μου μέσα στον διαγωνισμό από όταν τον παρακολουθούσα στην τηλεόραση. Η εμπειρία ήταν σίγουρα μοναδική και ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Δυστυχώς αυτή η εμπειρία για εμένα δεν κράτησε πάρα πολύ αλλά ήταν τόσο έντονη που θα την θυμάμαι για πάντα.

-Βρίσκεσαι σε ένα δάσος της Ελλάδας,κουβαλάς μαζί σου αλεύρι,νερό και τα βασικά υλικά που προτιμάς.Ποια φρέσκα υλικά θα έπαιρνες από το δάσος ώστε να δημιουργήσεις ένα όμορφο πιάτο;

Αν βρισκόμουν ποτέ σε ένα δάσος της Ελλάδας κουβαλώντας αλεύρι και νερό πάνω μου και κάποια άλλα βασικά υλικά σίγουρα θα έψαχνα να βρω άγρια χόρτα, μανιτάρια και θα έφτιαχνα καμία πίτα με αυτά που θα έβρισκα. Γιατί πιστεύω ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με την γεύση των αγνών υλικών που υπάρχουν στην φύση!

Μπανόφι Παγωτό & κομμάτια μπανάνας καραμελωμένα pecans, αφρό καραμέλας και τουίλ πραλίνας

-Ποια άτομα ξεχώρισες από το Master Chef και γιατί;

Μέσα στον διαγωνισμό γνώρισα πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Σίγουρα όλοι ήμασταν διαφορετικές προσωπικότητες και τα πήγαινα καλά με όλους μέσα στο σπίτι αλλά κάποια άτομα ξεχώρισαν ιδιαίτερα και έκανα πολύ καλές φιλίες με αυτά. Όπως ο Ηλίας Κιαζόλι, ο Νταλιάνης Κωνσταντίνος, ο Γατόπουλος Κωνσταντίνος, ο Λασκαρίδης Γιώργος και ο Χαραλάμπους Ιωάννης. Με αυτά τα άτομα κοιμόμουν στο ίδιο δωμάτιο μέσα στο σπίτι και ήρθαμε αρκετά κοντά. Βρήκαμε πολλά κοινά χαρακτηριστικά και σίγουρα δεθήκαμε πολύ. Πιστεύω ότι θα έχουμε επαφές και αργότερα εφόσον τελειώσει ο διαγωνισμός.

-Ποια είναι τα επόμενα μαγειρικά σου σχέδια;  

Έχοντας αποχωρήσει από τον διαγωνισμό έχω ξεκινήσει και πάλι το μαγειρικό μου ταξίδι δουλεύοντας σε ένα διακεκριμένο εστιατόριο βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin. Περιμένω να τελειώσει ο διαγωνισμός γιατί είχαμε συζητήσει κάποιες επιχειρηματικές κινήσεις με κάποια από τα παιδιά μέσα στο σπίτι και θέλω να δω πως θα κινηθούμε στο μέλλον.

Βίγκαν γλυκό με κέικ μπανάνας,μια βίγκαν μους σοκολάτας, άγριες φράουλες & σορμπετ πορτοκαλιού

-Ποιο είναι το motto σου ;

Το motto μου είναι “ζήσε την ζωή σου χωρίς να μετανιώνεις τίποτα”!

Συνέντευξη: My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.

Please follow and like us: