ΠροτάσειςΥγεία - Ομορφιά - Παιδί

Steam Way Ταπητοκαθαριστήρια,σταθερή αξία χρόνων

Το My-City.gr παρουσιάζει & προτείνει τα Steam Way Ταπητοκαθαριστήρια,τα οποία αποτελούν σταθερή αξία χρόνων!

Tα Steam Way Ταπητοκαθαριστήρια έχουν κερδίσει το κοινό της Αττικής εδώ και 30 χρόνια τόσο με την ποιότητα των υπηρεσιών,τις οικονομικές τιμές όσο και για την άμεση εξυπηρέτηση , αντιπροσωπεύοντας αντάξια την Steam Way International inc. του Denver Colorado των ΗΠΑ. 

Tα Steam Way Ταπητοκαθαριστήρια αναλαμβάνουν τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας χρησιμοποιώντας αντιρυπογόνα καθαριστικά νέας γενιάς φιλικά προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα κατοικίδια. Επίσης,η εταιρεία χρησιμοποιεί για τον καθαρισμό, υπερσύγχρονα μηχανήματα νέας τεχνολογίας της μητρικής εταιρείας.

Η αποθήκευση γίνεται με ασφάλεια σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις με ένα ολοκληρωμένο σύστημα καταχώρησης και ελέγχου. Το κάθε χαλί έχει το δικό του κωδικό το οποίο περνάει στο σύστημα μηχανογράφησης μας ώστε ανά πάσα στιγμή να ξέρουν το χώρο αποθήκευσης τους. Τα χαλιά σας φυλάσσονται σε εδικά διαμορφωμένους χώρους μακριά από υγρασία και άλλους παράγοντες που είναι επιβλαβές για την “ζωή” του χαλιού.

Επίσης στις υπηρεσίες των Steamway θα βρείτε βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων, σαλονιών γίνεται με την μηχανή που παράγει δονήσεις υψηλής συχνότητας. Διασπώνται τα μόρια της σκόνης σε μικροσκοπικά κομμάτια και έτσι, ιοί, βακτηρίδια αλλά και περιττώματα και αυγά εξολοθρεύονται με τις ακτίνες UV-C που διαθέτει η μηχανή.Έτσι γίνεται καθαρισμός και αποστείρωση ταυτόχρονα χωρίς την χρήση χημικών.

Ενδιαφέρον σημειώνουν οι επιτόπιοι καθαρισμοί με ειδικά προγράμματα για το σπίτι ή επαγγελματικούς χώρους με γνώμονα την ανάγκη και διατήρηση ενός υγιέστατου και καθαρότατου περιβάλλοντος στους εσωτερικούς χώρους ενός σπιτιού ή ενός επαγγελματικού χώρου. Προσφέρονται υψηλής ποιότητας εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως επιτόπιοι (biosteam cleaning ή microsplitting) καθαρισμοί, στα σαλόνια, τις καρέκλες, τα χαλιά, τις μοκέτες. 

Tα Steam Way Ταπητοκαθαριστήρια πρόσφατα πρόσθεσαν το eshop τους e-steamwayshop.gr ώστε να μπορείτε να προμηθευθείτε την Ράβδο Infinilight που εισήγαγαν για πρώτη φορά. Αποτελεί μια νέα ράβδο με λάμπα φωτός υπεριώδους ακτινοβολίας UV–C για να εξαλείψουμε το πρόβλημα αντιμετώπισης &περιορισμού των επιβλαβών ιών, μικρoοργανισμών και όχι μόνο! Για δεκαετίες η τεχνολογία υπεριώδους ακτινοβολίας χρησιμοποιείται σε νοσοκομεία, γραμμές παραγωγής & συσκευασίας τροφίμων, καθώς η υπεριώδης ακτινοβολία έχει τη δύναμη να καταστρέφει την προστατευτική μεμβράνη των ιών με αποτέλεσμα το DNA τους να παύει να είναι  λειτουργικό και έτσι ο ιός να εξολοθρεύεται εντελώς!

Η Ράβδος Infinilight όμως έχει ακόμη δύο πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα! Είναι ιδανική για την εξάλειψη των σπόρων της μούχλας που είναι άκρως επιβλαβή για τον άνθρωπο, αλλά και μπορεί να αποτελέσει τον πιο πολύτιμο σύμμαχό σας ενάντια στην κακοσμία!

Δοκιμάστε τόσο τις υπηρεσίες των Steam Way Ταπητοκαθαριστηρίων όσο και το καινοτόμο προϊόν ” Ράβδος Infinilight ” και σίγουρα θα σας ομορφύνουν & θα σας διευκολύνουν την καθημερινότητά σας!
    

Πανόρμου 30, Κερατσίνι
    Πειραιάς, 18755 

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2104328882 

Website: steamway.gr

Facebook: Steam Way Ταπητοκαθαριστήρια & E-steamwayshop.gr

Instagram : steamwaytapitokatharistiria & esteamwayshop

Αφιέρωμα  My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button