To My-City.gr σας παρουσιάζει Scrambled eggs με κουρκουμά

Υλικά

  • 2 κ.σ. λάδι καρύδας
  • 1 κρεμμύδι, μικρό
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 4 αβγά, μέτρια
  • 1 κ.σ. σάλτσα σόγιας
  • 1/2 κ.γ. κύμινο
  • 1 κ.σ. κουρκουμά
  • πιπέρι

Για το σερβίρισμα

  • 4 φέτες ψωμί, φρυγανισμένες
  • 2 κ.σ. διατροφική μαγιά
  • 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 100 γρ. ρόκα
  • 8 ντοματίνια

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το λάδι καρύδας σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σοτάρουμε στο ζεστό τηγάνι για 2-3 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσουν.

Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα να σπάσουν και να ομογενοποιηθούν με τα υπόλοιπα υλικά.

Προσθέτουμε τη σόγια σως, το κύμινο, τον κουρκουμά και το πιπέρι.

Σιγοβράζουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να σφίξουν ελαφρά τα αυγά ανακατεύοντας διαρκώς με μία ξύλινη κουτάλα.

Σερβίρουμε πάνω σε φρυγανισμένες φέτες ψωμιού.

Πασπαλίζουμε με διατροφική μαγιά, μαϊντανό ψιλοκομμένο και σερβίρουμε με φύλλα ρόκας και ντοματίνια κομμένα στη μέση.

Πηγή: akispetretzikis.com

Please follow and like us: