Γλυκό - Ρόφημα -Ποτό

Παγωτό από παστέλι

To My-City.gr προτείνει Παγωτό από παστέλι

Υλικά

  • 150 γρ. παστέλι
  • 200 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
  • 100 γρ. άχνη ζάχαρη

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το παστέλι και τα αδειάζουμε στην παγωτομηχανή. Ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης της για να το παγώσουμε (η διαδικασία παίρνει περίπου 30-45 λεπτά).

Λίγο πριν βγάλουμε το παγωτό, κοπανάμε το παστέλι στο γουδί για να το σπάσουμε σε χοντρά κομμάτια, τα οποία προσθέτουμε στο παγωτό. Μόλις είναι έτοιμο το παγωτό, το μεταφέρουμε σε ένα μεταλλικό μπολ και το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει καλά πριν σερβίρουμε, καθώς όταν βγαίνει από την παγωτομηχανή είναι ακόμα πολύ μαλακό.

Πηγή: steliosparliaros.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button