ΠροτάσειςΥγεία - Ομορφιά - Παιδί

4 Must Σημεία Ομορφιάς στον Πειραιά

Το My-City.gr σας προτείνει τα 4 Must Σημεία Ομορφιάς στον Πειραιά

  • La Vie En Rose

Το κατάστημα της La Vie En Rose στον Πειραιά έχει κερδίσει το κοινό της πόλης με τα υπέροχα, ποιοτικά προϊόντα και την άψογη εξυπηρέτηση.

Υπεύθυνη για τα πραγματικά αριστουργηματικά προϊόντα είναι η Δήμητρα Κατσαφάδου που έχει κάνει τις κρέμες Νο1 επιλογή του γυναικείου φύλου!

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε  κατευθύνει ακριβώς στα προϊόντα που χρειάζεσαι  σύμφωνα με το τύπο επιδερμίδας σου αλλά και τις ανάγκες του δέρματος σου.

Τα προϊόντα, το ένα καλύτερο από το άλλο με δραστικές λύσεις που ακόμη κι από την πρώτη τοποθέτηση θα καταλάβεις γιατί αυτά τα προϊόντα είναι στην κορυφή. Θα βρείτε κρέμες τόσο για ένα όμορφο πρόσωπο όσο και για το σώμα ώστε να πείτε οριστικό αντίο στα περιττά κιλά & την κυτταρίτιδα.

Η καινούρια σειρά κρεμών προσώπου σε περιμένει να την γνωρίσεις!Εμείς ξεχωρίσαμε τις ακόλουθες:

  • Sapphire,Κρέμα προσώπου με πολυβιταμινούχο σύμπλεγμα για λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.
  • Με την Black Orchid επιτυγχάνεται η απόλυτη σύσφιξη στο οβάλ του προσώπου,λαιμού και ντεκολτέ. Τα ενεργά συστατικά της διεγείρουν την παραγωγή του κολλάγονου,το δέρμα ανακτά την ελαστικότητά του και ως εκ τούτου επιδιορθώνεται άψογα το περίγραμμά του. Παγώνει τόσο το χρόνο όσο και τις πτυχές του προσώπου.
  • Royal Platinum, Κρέμα προσώπου πλούσιας υφής για αντιγήρανση, ενυδάτωση και λείανση της επιδερμίδας.
  • Platinum Cream,Συσφικτική και αντιρυτιδική κρέμα προσώπου με πολυσακχαρίτες από το φυτό κινόα, αλλαντοΐνη και σφαιρίδια με φύλλα χρυσού
  • Gold Kombucha,Ενυδατική και αναπλαστική κρέμα πλούσιας υφής με το μύκητα Kombucha. Η Δήμητρα Κατσαφάδου & η La Vie en Rose διαθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για την καινοτομία της με τον ζωντανό μύκητα Κομπούχα σε κρέμα προσώπου, από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (Ο.Β.Ι) και συγκαταλέγεται στα best seller προϊόντα της εταιρείας.

Κουντουριώτου 171, Πειραιάς, τηλέφωνο: 2104100313

Site: lavieenrose.com.gr
Facebook: La vie en Rose by Dimitra Katsafadou

Instagram: lavieenrose_gr

  • Magic Sun Solarium

To Magic Sun εδώ και λίγο καιρό στον Πειραιά έχει κλέψει τις εντυπώσεις για τις άριστες,ποιοτικές υπηρεσίες σολάριουμ που προσφέρει!


Η καταρτισμένη ομάδα του θα σας μυήσει στον κόσμο του σολάριουμ με τις κατάλληλες προτάσεις για εσάς.Το σολάριουμ,εκτός από το καλοκαίρι έχει λάτρεις όλο τον χρόνο που θέλουν ένα μαυρισμένο,εντυπωσιακό σώμα που τραβάει τα βλέμματα…

Το σολάριουμ δεν είναι μόνο υπόθεση ομορφιάς αλλά και υγείας, η χρήση του αντιμετωπίζει διάφορα δερματικά προβλήματα, αυχενικά, ενεργοποίηση βιταμίνης D κ.ά.

Αν θες κι εσύ να ξεχωρίσεις το Magic Sun σε περιμένει με δωρεάν την 1η συνέδρια! Αλλά δεν μένει μόνο εκεί αφού έχει προσφορά το πρόγραμμα απεριόριστων λεπτών χρήσης οποιουδήποτε μηχανήματος μαυρίσματος με 3 επισκέψεις την εβδομάδα για ένα μήνα ΜΟΝΟ με 50€!!!
Μην το χάσεις!

Δραγάτση Ιακώβου 2-4 Πειραιάς (2ος όροφος)
210-4114151
Facebook: Magic Sun Solarium Piraeus
Instagram: magicsun_piraeus

  • Dora Daniel Piraeus

To Dora Daniel είναι καθημερινά κοντά σας για την περιποίηση τόσο των μαλλιών όσο και των άκρων σε γυναίκες & άνδρες με απίστευτες προσφορές στη μέγιστη ποιότητα των υπηρεσιών.

Όλοι οι εργαζόμενοι είναι επαγγελματίες με αποτέλεσμα να μπορούν να σας καθοδηγήσουν βέλτιστα τόσο σε μια αλλαγή που θέλετε στα μαλλιά σας όσο και στην περιποίηση των άκρων σας με ειδίκευση στο πεντικιούρ καθώς γίνεται από ποδολόγο.


Το θετικό με το Dora Daniel είναι πως αποτελεί επίγειο παράδεισο για κάθε γυναίκα που θέλει να περάσει χρόνο για την περιποίηση της αφού μπορείτε να λάβετε υπηρεσίες μαλλιών,νυχιών,αποτρίχωσης & μακιγιάζ! Με μια επίσκεψη σας το μόνο σίγουρο είναι πως θα το λατρέψετε…


Ανεξαρτήτως των προσφορών οι τιμές είναι οικονομικές κάνοντας το Dora Daniel πρώτη σας επιλογή για την ποιότητα των υπηρεσιών & των προϊόντων και για την άριστη εξυπηρέτηση!

Γρηγορίου Λαμπράκη 88, Πειραιάς

Τηλέφωνο: 210-4221621

Facebook: Dora Daniel Piraeus

Instagram: doradanielpiraeus

  • Αβραάμ Κάζης Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, M.Sc.

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε έναν εξαίρετο διαιτολόγο από αυτό το αφιέρωμα. Έτσι λοιπόν σας προτείνουμε τον Αβραάμ Κάζη διότι είναι ο διαιτολόγος που πάντα όλοι ψάχναμε.

Η δίαιτα που θα μας δοθεί θα είναι πάνω σε τροφές που προτιμάμε με σωστούς συνδυασμούς ώστε να αποκτήσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όμως πέρα από έναν επιστήμονα μιλάμε για έναν άνθρωπο με θετική αύρα που θα σας βοηθήσει να μην παρατήσετε τον στόχο σας!

Αξίζει να σημειώσουμε πως εάν βρίσκεστε σε περίοδο εγκυμοσύνης ο Αβραάμ Κάζης είναι ο ιδανικός για να σας κατευθύνει στο διατροφικό σας πρόγραμμα ώστε να μην σας λείψουν σημαντικές βιταμίνες τόσο σε εσάς όσο και στο μωρό σας καθώς επίσης να μην λάβετε μεγαλύτερο βάρος από το επιθυμητό και να προληφθούν περιπτώσεις σακχάρου ή υπέρτασης.

Ιατρείο-Πειραιάς: Αλκιβιάδου 119,Πειραιάς
Τηλέφωνα: 2104119853,6973211710

Facebook: Αβραάμ Κάζης Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, M.Sc.

Αφιέρωμα  My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button