Κρουασάν με αλμυρή γέμιση στραπατσάδα

To My-City.gr σας παρουσιάζει Κρουασάν με αλμυρή γέμιση στραπατσάδα

Υλικά

  • 8 ψημένα μίνι κρουασάν
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 μεγάλες ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 4 αβγά
  • 100 γρ. γραβιέρα
  • 150 γρ. μπάτζος
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγο φρέσκο βασιλικό

Εκτέλεση

Για να φτιάξουμε την αλμυρή γέμιση για τα κρουασάν, βάζουμε πρώτα τις ψιλοκομμένες ντομάτες σε αντικολλητικό τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, να πιουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και την ψιλοκομμένη πιπεριά, και την αφήνουμε για 6-7 λεπτά να μαραθεί. Προσθέτουμε το βασιλικό.

Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και περιχύνουμε τα λαχανικά. Ανακατεύουμε τον καγιανά όσο ψήνεται, για να σπάσει σε κομμάτια. Τέλος, προσθέτουμε τα τυριά σε καρεδάκια και τα αφήνουμε για 4-5΄ να λιώσουν ελαφρά και να σταθεροποιηθεί το αυγό. Τρίβουμε μπόλικο πιπέρι.

Ανοίγουμε τα ψημένα κρουασάν στη μέση και τα γεμίζουμε με τον καγιανά.

Πηγή: argiro.gr

About katerina

Check Also

Πιπεριές ξιδάτες στο τηγάνι

To My-City.gr σας παρουσιάζει την πιο εύκολη συνταγή για Πιπεριές ξιδάτες στο τηγάνι Υλικά 8 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *