Φαγητό

Κεφτεδάκια από άσπρο ψάρι

Το My-City.gr σας παρουσιάζει Κεφτεδάκια από άσπρο ψάρι

Υλικά

  • 250 γρ. άσπρο ψάρι φιλέτο
  • 5 κρεμμυδάκια φρέσκα χοντροκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κουταλιές φρεσκοτριμμένο μαϊντανό
  • 1 αυγό
  • 1 κουτάλι σάλτσα τσίλι
  • 1 κουτάλι σόγια
  • ½ κουτάλι ξύσμα λεμονιού
  • 1 κουτάλι χυμό λεμονιού
  • ½ κουταλάκι πιπεριά τριμμένη
  • 125 γρ. αλεύρι
  • ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Βάζουμε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός από τη σάλτσα τσίλι και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να πετύχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Πλάθουμε το μείγμα σε κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε στο ηλιέλαιο 2-3 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν καλά και τα σερβίρουμε με τη σάλτσα τσίλι.

Πηγή: botrini.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button