ΠρόσωπαΥγεία - Ομορφιά - Παιδί

Συνέντευξη με την Βασιλική Πισσά,εκπαιδεύτρια face yoga στην Ελλάδα που διδάσκει πρώτη την σωστή στάση προσώπου

To My-City.gr σας παρουσιάζει την συνέντευξη με την Βασιλική Πισσά,εκπαιδεύτρια face yoga στην Ελλάδα που διδάσκει πρώτη την σωστή στάση προσώπου

-Πότε μπήκε η face yoga για πρώτη φορά στην ζωή σας;

Από μικρή είχα μια κλίση στις φυσικές μεθόδους ομορφιάς και διάβαζα και σπούδαζα πάνω σε αυτό. Αρχικά για τον εαυτό μου και μετά για να βοηθώ άλλους ανθρώπους. Πάντα ήμουν πολύ εκφραστική. Από τα 25 μου είχα ξεκινήσει να κάνω ρυτίδες στο μέτωπο. Στα 30 μου έκανα μπότοξ. Μου άρεσε το αποτέλεσμα αλλά δεν ήταν μόνιμο και σκεφτόμουν ότι ήμουν μικρή ακόμα και δεν γινόταν να το συνεχίσω αυτό. Έπρεπε να βρω μια οριστική λύση.

Μια μέρα μια πελάτισσα μου η οποία μόλις είχε γυρίσει από Ιαπωνία, μου περιέγραφε πως οι Γιαπωνέζες έχουν ωραίο πρόσωπο σε όλες τις ηλικίες. Έπρεπε να ανακαλύψω ποιο ήταν το μυστικό τους και εκεί ήταν η πρώτη φορά που ανακάλυψα την face yoga και την σωστή στάση του προσώπου. Από τότε άλλαξε όλη η ζωή μου και δεν χρειάστηκε να ξανακάνω κάτι επεμβατικό στο πρόσωπο μου βρήκα την λύση για να διατηρήσω την νεότητα στο πρόσωπό μου αλλά και να βοηθήσω τον κόσμο να επαναφέρει την νεότητα του με φυσικό τρόπο.

-Θεωρείτε πως όλοι πρέπει να βάλουμε την face yoga στην καθημερινότητα μας;

Ναι η face yoga είναι τρόπος ζωής. Είναι πολύ σημαντικό να την εντάξουμε στην καθημερινότητα μας για πολλούς λόγους. Δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης αλλά λειτουργικότητας και ισορροπίας όλου του σώματος.

Το πρόσωπο συνδέεται άμεσα με όλο το σώμα και το επηρεάζει. Επίσης οι μύες του προσώπου είναι αυτοί που είναι πιο κοντά στον εγκέφαλο και τον επηρεάζουν άμεσα με τις εκφράσεις και τις κινήσεις που κάνουμε.

-Είστε η πρώτη στην Ελλάδα που διδάσκετε την σωστή στάση προσώπου πόσο σημαντική θεωρείτε πώς είναι;

Η σωστή στάση του προσώπου είναι πιο σημαντική από τις ασκήσεις. Οι ασκήσεις κρατάνε 3-5 λεπτά την ημέρα και την υπόλοιπη μέρα αν δεν έχεις σωστή στάση δεν θα λυθεί το πρόβλημα που σε απασχολεί. Η σωστή στάση του προσώπου μας βοηθά να έχουμε καλύτερη αναπνοή, να μην έχουμε χαλάρωση στο πρόσωπο με τα χρόνια, να έχουμε σωστή οδοντοστοιχία, όμορφο και συμμετρικό πρόσωπο, να μιλάμε καλύτερα, να έχουμε σωστή κατάποση, να μην παθαίνουμε άπνοια στον ύπνο, να μην ροχαλίζουμε, λιγότερο άγχος, πιο λειτουργικό σώμα και άλλα πολλά.

-Η σωστή στάση προσώπου προλαμβάνει τα αρνητικά που θα επιφέρει η πάροδος του χρόνου στο δέρμα μας;

Και όχι μόνο!!! Από την στιγμή που αρχίζει κάποιος να εξασκείται στην σωστή στάση του προσώπου αρχίζει να βλέπει διαφορά στην χαλάρωση, το πρόσωπο αρχίζει να ανορθώνεται και να γίνεται πιο γοητευτικό εξαιτίας του σχήματος που αλλάζει και λόγω του ότι γίνονται όλα συμμετρικά.

-Υπάρχει μία γενική συμβουλή που μπορείτε να δώσετε στους αναγνώστες μας που θα τους βοηθήσει στην καθημερινότητα τους ώστε το πρόσωπο τους να παραμένει φρέσκο;

Πάντα να έχετε ένα μικροσκοπικό χαμόγελο.!!!

-Κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό με αποτέλεσμα να θέλει διαφορετική διαχείριση.Πώς μπορεί κάποιος ενδιαφερόμενος να έρθει σε επαφή μαζί σας ώστε να διδαχθεί από εσάς τόσο face yoga όσο και την σωστή στάση του προσώπου;

Τα μαθήματα που κάνω γίνονται κυρίως διαδικτυακά γιατί μελετάω το βίντεο και βρίσκω τι ακριβώς κάνει λάθος ο καθένας. Πέρα από τις συμβουλές και τις ασκήσεις που θα πάρει κάποιος, θα πάρει και υλικό με το τι ακριβώς κάνει λάθος στο πρόσωπο και την έκφρασή του. Άμα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα μπορεί κάποιος να με συναντήσει και από κοντά στο κέντρο ευεξίας που έχω στην Λάρισα το Aurora wellness center. Όποιος ενδιαφέρεται για διαδικτυακό ραντεβού μπορεί να επικοινωνήσει με το Facebook ή το Instagram του μαγαζιού.

-Από ποια ηλικία μπορεί κάποιος να ξεκινήσει face yoga;

Στην Ιαπωνία την διδάσκουν στα παιδιά. Και εγώ την διδάσκω στα παιδιά μου. Όσο πιο μικρός είναι κάποιος τόσο πιο εύκολα εκπαιδεύεται στην σωστή στάση. Στους ενήλικες παίρνει 2-3 χρόνια για να τους γίνει συνήθεια.

-Ένας άνθρωπος τρίτης ηλικίας μπορεί να επιλύσει προβλήματα χρόνων με την ενασχόληση του με την face yoga αλλά και επισημαίνοντας του την σωστή στάση προσώπου;

Ένας άνθρωπος τρίτης ηλικίας που δεν έχει δουλέψει ποτέ με το πρόσωπό του, ξεκινώντας face yoga θα δει τεράστια αλλαγή στο πρόσωπό του όσον αφορά την ανόρθωση, το σχήμα και τις ρυτίδες. Αυτό που δεν διορθώνεται εύκολα με την face yoga στην τρίτη ηλικία είναι η επιδερμική χαλάρωση.

– Μέντορας σας υπήρξε η διεθνούς φήμης face yoga instructor Koko Hayashi ποια συμβουλή της σας έκανε περισσότερο εντύπωση;

Αυτό που μου έκανε εντύπωση στην Koko Hayashi ήταν ότι δεν επικεντρωνόταν τόσο στις ασκήσεις όσο στις εκφράσεις και επίσης μου έκανε εντύπωση που μου έδειξε γυναίκες 70 χρονών που ήταν πανέμορφες και έδειχναν πολύ…νεότερες. Όταν το είδα σκέφτηκα τελικά όλα είναι εφικτά.!! Η Κim Kardashian πριν κάνει μαζί της face yoga φοβόταν να γελάσει για να μην κάνει ρυτίδες. Η Koko της έδειξε τον σωστό τρόπο και από τότε άρχισε να χαμογελά στις φωτογραφίες χωρίς να φοβάται ότι θα σπάσει το πρόσωπό της.

-Τέλος,μπορείτε να διακρίνετε ένα συγκεκριμένο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι στο πρόσωπο τους;

Στους περισσότερους ανθρώπους διακρίνω την λάθος στάση της γλώσσας, του κεφαλιού και των χειλιών.

Κλείσε τώρα την δική σου θέση για το σεμινάριο face yoga τόσο μέσα από το Facebook Aurora wellness center όσο και από το Instagram aurorawellnesscenter.gr και τηλεφωνικά στο 2414004617

Αφιέρωμα: My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button