ΠρόσωπαΦαγητό

Αποκλειστικά στο www.my-city.gr μας μιλά η Σεμίνα Κατσίβα από το MasterChef

Αποκλειστικά στο My-City.gr μας μιλά η Σεμίνα Κατσίβα από το MasterChef

Είσαι στο λούνα παρκ και διαπιστώνεις πως έχεις να φας από χθες το μεσημέρι,το μόνο κατάστημα που βρίσκεις είναι μια καντίνα που λέει «Φτιάξε το δικό σου sandwich» , ποια υλικά θα έβαζες στο sandwich και γιατί;

Λουκάνικο, πατάτες τηγανητές, τυρί, κέτσαπ και αυγό βραστό! Θα έβαζα αυτά τα υλικά γιατί μ’αρέσουν πολύ τα φαγητά που είναι νόστιμα και νόστιμο για εμένα είναι κάτι το οποίο έχει πολλές θερμίδες και λέγεται «βρώμικο»

– Τι σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή στο Master Chef; Aυτό που έζησες ήταν αυτό που φανταζόσουν;

Δήλωσα συμμετοχή στο μάστερ σεφ γιατί ήταν το όνειρο μου και το ήθελα από μικρή καθώς είχα δηλώσει συμμετοχή και στο junior mastechef! Ήταν αυτό που περίμενα αλλά θα ήθελα να μην «έπρεπε» να αποχωρήσω τόσο νωρίς!

-Βρίσκεσαι σε ένα δάσος της Ελλάδας,κουβαλάς μαζί σου αλεύρι,νερό και τα βασικά υλικά που προτιμάς.Ποια φρέσκα υλικά θα έπαιρνες από το δάσος ώστε να δημιουργήσεις ένα όμορφο πιάτο;

Αλεύρι, νερό, βούτυρο, ζάχαρη, αλάτι ,αυγά ,γάλα & βανίλια θα είχα και από το δάσος θα έπαιρνα ότι φρούτα έβρισκα και θα έκανα μια γλυκιά τάρτα με φρούτα του δάσους!

-Ποια άτομα ξεχώρισες από το Master Chef και γιατί;

Στο μάστερ σεφ ξεχώρισα τον Δημοσθένη όπως έχω πει πολλές φορές γιατί είναι εκπληκτικό παιδί, την Ντέμη γιατί είναι εναλλακτική,καλή και ο πιο γλυκός άνθρωπος του κόσμου! Επίσης ξεχώρισα τον Ηρακλή στην αρχή και ένιωσα ότι είναι κοντά μου αλλά τελικά κατάλαβα πως το μόνο που ξέρει να λέει είναι ψέματα και να ανακατώνει τους πάντες!

-Ποια είναι τα επόμενα μαγειρικά σου σχέδια;  

Τα επόμενα μαγειρικά μου σχέδια είναι λίγο αναμενόμενα…θα συνεχίσω να δουλεύω μόλις περάσει όλο αυτό στο κότερο που ήμουν μέχρι να καταφέρω να βγάλω κάποια χρήματα ακόμα και να κάνω κάτι δικό μου…κάτι μικρό όμορφο all day με φινέτσα και νόστιμες γεύσεις!

-Ποιο είναι το motto σου ;

Το motto μου είναι να μην τα βάζετε ποτέ κάτω και να προσπερνάτε ότι αναποδιές και να έρχονται στην ζωή σας γιατί όπως έχει πει κάποιος όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει

Συνέντευξη: My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button