ΠρόσωπαΦαγητό

Αποκλειστικά στο www.my-city.gr μας μιλά η Φωτεινή Ζοσιμίδου από το MasterChef

Αποκλειστικά στο My-City.gr μας μιλά η Φωτεινή Ζοσιμίδου από το MasterChef

Είσαι στο λούνα παρκ και διαπιστώνεις πως έχεις να φας από χθες το μεσημέρι,το μόνο κατάστημα που βρίσκεις είναι μια καντίνα που λέει «Φτιάξε το δικό σου sandwich» , ποια υλικά θα έβαζες στο sandwich και γιατί;

Και μόνο που μου λες ότι έχω να φάω από χθες το μεσημέρι, θα θέλω να φάω τα πάντα. Λοιπόν, σε αυτό το σάντουιτς θα έβαζα ψητό κοτόπουλο με μπόλικη bbq σως, κρεμμύδι φρέσκο, τσίλι, καραμελωμένα κρεμμύδια, πατάτες τηγανιτές και μαρούλι. Και σίγουρα θα ήθελα 2 από αυτά!!!

– Τι σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή στο Master Chef; Aυτό που έζησες ήταν αυτό που φανταζόσουν;

Την συμμετοχή στο master chef την δήλωσε το αγόρι μου, και πήγα επειδή ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου, τόσο μαγειρικά όσο και να ζήσω αυτόν τον εγκλεισμό με τόσα άτομα. Η εμπειρία αυτή είναι καμία σχέση έτσι όπως το είχα στο μυαλό μου. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα είχα τόσα έντονα συναισθήματα και ότι όλο αυτό θα με έκανε να σκέφτομαι πολλές μαγειρικές ιδέες. Ήταν αξέχαστο!!

-Βρίσκεσαι σε ένα δάσος της Ελλάδας,κουβαλάς μαζί σου αλεύρι,νερό και τα βασικά υλικά που προτιμάς.Ποια φρέσκα υλικά θα έπαιρνες από το δάσος ώστε να δημιουργήσεις ένα όμορφο πιάτο;

Χμμμμ, θα μπορούσα να σκεφτώ αρκετά υλικά αλλά η ιδέα του δάσους με κάνει να σκεφτώ ένα χρωματιστό πιάτο το οποίο θα έχει άγρια μανιτάρια, φρέσκα μυρωδικά, ντοματίνια, ράζμπερις, μπρόκολο, και γλυκοπατάτα. Το δάσος με κάνει να έχω διάθεση να παίξω με χρώματα και φρέσκα λαχανικά!

-Ποια άτομα ξεχώρισες από το Master Chef και γιατί;

Ξεχώρισα την Ντέμη και την Μάρλεν, γιατί είδα δύο μαγείρισσες με εμπειρία αρκετών ετών και και ικανές σεφ! Επίσης από άνδρες ξεχώρισα τον Ηλία και τον Κώστα!

-Ποια είναι τα επόμενα μαγειρικά σου σχέδια;  

Τα σχέδια μου είναι να δουλέψω δίπλα σε βραβευμένους σεφ, να μάθω την συνταγή της επιτυχίας του και να γίνω και εγώ μια μέρα μια ικανή σεφ!

-Ποιο είναι το motto σου ;

Keep cooking, να μας φοβάστε εμάς τις κοντές!!!

Συνέντευξη: My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button