ΠρόσωπαΦαγητό

Αποκλειστικά στο www.my-city.gr μας μιλά η Μαρλέν Γρυντάκη από το MasterChef

Αποκλειστικά στο My-City.gr μας μιλά η Μαρλέν Γρυντάκη από το MasterChef

Είσαι στο λούνα παρκ και διαπιστώνεις πως έχεις να φας από χθες το μεσημέρι,το μόνο κατάστημα που βρίσκεις είναι μια καντίνα που λέει «Φτιάξε το δικό σου sandwich» , ποια υλικά θα έβαζες στο sandwich και γιατί;

Ψωμί του μπέργκερ, τηγανητό tonkochu χοιρινό, πίκλες κόκκινου κρεμμυδιού , κινέζικο λάχανο και μαγιονέζα με πιπεριές piquillo.

Λατρεύω την τραγανή πορκέτα με αρώματα γλυκάνισου και σόγιας εξωτερικά είναι τραγανό και λιώνει το λίπος στο στόμα όταν το δαγκώνεις,η πίκλα μετριάζει την λιπαρότητα του χοιρινού και η καυτερή πιπεριά απογειώνει τις αισθήσεις.

– Τι σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή στο Master Chef; Aυτό που έζησες ήταν αυτό που φανταζόσουν;

Οι Φίλοι , συνάδερφοι και οικογένεια ήθελε πολύ να με δει να ζω αυτή την εμπειρία, πίστευαν σε εμένα ότι θα μπορέσω να πάω τελικό.. Είναι τελείως διαφορετικό όταν το βιώνεις από όταν είσαι στον καναπέ σου .. παλεύεις με τον χρόνο, την μνήμη, το να είσαι γρήγορος να σκεφτείς κάτι να φτιάξεις και τυχερός στο να σου βγει σε αυτά τα χρονικά πλαίσια ένα καλό αποτέλεσμα.

-Βρίσκεσαι σε ένα δάσος της Ελλάδας,κουβαλάς μαζί σου αλεύρι,νερό και τα βασικά υλικά που προτιμάς.Ποια φρέσκα υλικά θα έπαιρνες από το δάσος ώστε να δημιουργήσεις ένα όμορφο πιάτο;

 Μανιτάρια θα έπαιρνα και θα δημιουργούσα ένα πιάτο που θα σου έφερνε τις μνήμες το δάσος, το χώμα, την μυρωδιά του ξύλου και την απίστευτη ποικιλία των μανιταριών. 
Το πιάτο θα αναδύει άρωμα πεύκου μέσω καπνού με χώμα αρωματισμένο με τρούφα, μους μανιταριών τηγανητή ,τουρσί κανθαρέλες,καπνιστό βασιλομανίταρο στην σχάρα και απαλή κρέμα τυριού.

-Ποια άτομα ξεχώρισες από το Master Chef και γιατί;

Τον Κώστα ξεχώρισα και έβαλα στην καρδιά μου είναι πολύ εύστροφο παιδί και έξυπνο με υπέροχες ατάκες που δεν μένει παρά να τον αγαπήσεις.
Τον Ιωάννη που γαλήνευε την ψυχή μου με τα ποιήματα και την μουσική του είναι ένας τζέντλεμαν.
Την Ντέμη γιατί είναι ντόμπρα και κάναμε καλή παρέα και λατρεύω τα vegan σουβλάκια που μου έφτιαχνε.

-Ποια είναι τα επόμενα μαγειρικά σου σχέδια;  

Είναι πολύ θολό ακόμα το πλάνο λόγω των περιστάσεων που επικρατούν παγκοσμίως…
Έχω κάποιες προτάσεις για φωτογράφιση και για να κάνω κάποια σεμινάρια σχετικά με την περουβιανή κουζίνα. 

-Ποιο είναι το motto σου ;

Η τρέλα πάει στα βουνά, ενώ εγώ όπου με βγάλει ο δρόμος.



Συνέντευξη: My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο





Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also
Close
Back to top button