Γλυκό - Ρόφημα -ΠοτόΠροτάσειςΦαγητό

AleQa’s το ιδανικό μαγαζί για μικρούς & μεγάλους

Το My-City.gr σας παρουσιάζει το ανανεωμένο καφέ μπαρ AleQa’s

Το ανανεωμένο AleQa’s ήρθε στην πλατεία Πηγάδας για να ενθουσιάσει μικρούς & μεγάλους! Από νωρίς το πρωί με ποιοτικό καφέ,φρεσκοκομμένους χυμούς & σνακ έως το βράδυ με φαγητό & ποτό!

Το μαγαζί έχει γίνει υπέροχο με τα χρώματα να κυριαρχούν,έτσι νιώθεις όμορφα & οικεία με το που φτάσεις εκεί! Το προσωπικό χαμογελαστό & φιλικό, η άμεση εξυπηρέτηση τους θα σου θυμίσει τις παλιές καλές εποχές…

Τα ζωγραφισμένα τραπεζάκια στην πλατεία που θυμίζουν μια όμορφη αυλή σπιτιού σας περιμένουν να περάσετε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα…

Εάν έχετε οικογένεια το AleQa’s είναι το ιδανικό μιας και ακριβώς δίπλα υπάρχουν κούνιες ώστε να περάσουν καταπληκτικά και οι μικροί επισκέπτες.Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα ώστε να κανονίσετε τα γενέθλια ή τη γιορτή σας!

Όσον αφορά το φαγητό θα βρείτε νόστιμη πίτσα,γευστικό μπέργκερ,χορταστικό κλαμπ σάντουιτς και εννοείται τις καλύτερες ποικιλίες για να συνδυάσετε την μπύρα,το ούζο ή το τσίπουρο σας! Στο AleQa’s λαμβάνουν χώρα πολλά events & μουσικά lives που όλος ο κόσμος γίνεται με έναν μαγικό τρόπο μια παρέα…Επισκεφθείτε το συντομότερο και σίγουρα θα γίνει το στέκι σας!

Γεωργίου Θεοτόκη 4 Πλατεία Πηγάδας,Πειραιάς

Τηλέφωνο: 2155601141

Αφιέρωμα (Κείμενο/Φωτογραφίες) My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button