ΠροτάσειςΦαγητό

Colosseo Pizza θα γίνει η πιο συχνή σου συνήθεια!

Το My-City.gr σας προτείνει το Colosseo Pizza

Το Colosseo Pizza έχει αγαπηθεί απ’όλη την Αττική μιας και μετράει πάνω από 30 χρόνια…Κύριο μέλημα της επιχείρησης είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων,η φρεσκάδα τους και η σωστή διαχείριση τους για να σας προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

View Post

Καθημερινά όλα τα ζυμάρια φτιάχνονται με μεράκι και αγάπη τόσο εκείνα που αφορούν την πίτσα & τα πεϊνιρλί όσο και τα χειροποίητα ψωμάκια για τα burgers.

Μπορείτε να ξεκινήσετε το γεύμα σας με μια νόστιμη σαλάτα, εμείς σας προτείνουμε την γνωστή σε όλους σαλάτα του Καίσαρα και την Parmigiano Buffalo Mozzarella με ρόκα,φρέσκια ντομάτα,κρέμα βαλσάμικου & παρθένο ελαιόλαδο και οι δύο είναι εξαιρετικές καθώς επίσης από τα ορεκτικά δοκιμάστε το σκορδόψωμο με μοτσαρέλα και την πατάτα σουφλέ στο φούρνο με κρέμα γάλακτος,τυρί,μπέικον & ζαμπόν.

Οι πίτσες ειλικρινά είναι μία και μία!Χειροποίητες με μοναδική σάλτσα ντομάτας παραγωγής του καταστήματος σας περιμένουν να τις απολαύσετε.Διαλέξτε ανάλογα τις γεύσεις που προτιμάτε,εμείς σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα την Colosseo πίτσα με μπέικον,πράσινη πιπεριά,πεπερόνι & φρέσκια ντομάτα,την BBQ πίτσα και την Chicken Cream με κύριο συστατικό το κοτόπουλο η πρώτη εκ των δύο έχει bbq σως,μπέικον & κοτόπουλο ενώ η δεύτερη περιλαμβάνει κοτόπουλο,παρμεζάνα,μασκαρπόνε & κρέμα γάλακτος.

Όλες οι πίτσες είναι καταπληκτικές,το γεγονός πως είναι χειροποίητες με αγνά υλικά τις κάνει τοπ επιλογή! Εάν είσαι vegetarian δοκίμασε των Greca με φέτα,φρέσκια ντομάτα,ρίγανη,πράσινη πιπεριά,ελιά & κρεμμύδι όπου κάθε μπουκιά αποτελεί ένα ταξίδι στα ελληνικά νησιά…

Για τους λάτρεις των ζυμαρικών έχουμε καλά νέα αφού οι μακαρονάδες είναι επίσης δυνατό σημείο του Colosseo Pizza.Παραδοσιακή μπολονέζ με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας & κιμά,διαχρονική καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος,ζαμπόν,μπέικον & αυγά και απίστευτη πάστα κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος,φρέσκο φιλέτο κοτόπουλο & παρμεζάνα είναι κάποιες από τις υπέροχες μακαρονάδες που προσφέρει το κατάστημα!Από τις νηστίσιμες μακαρονάδες σας συστήνουμε την γευστική γαριδομακαρονάδα με γαρίδες,κόκκινη σάλτσα,σκόρδο & μαΪντανό και την πληθωρική μακαρονάδα Τσιγγάνα με σάλτσα ντομάτας,μαϊντανό,φρέσκα μανιτάρια,ελιές,πιπεριές,κρεμμύδι & σκόρδο.

Εννοείται πως θα βρείτε επιλογές σε μερίδες της ώρας, καλοψημένα μπιφτέκια και πανέ κοτόπουλο είναι οι προτάσεις μας.Για το τέλος αφήσαμε τα burgers που περιλαμβάνουν ζυμωμένο ψωμάκι στο χέρι κι εδώ θα το αφήσουμε πάνω σας να διαλέξετε εκείνο που είναι πάνω στις δικές σας προτιμήσεις.Πρέπει οπωσδήποτε παρόλα αυτά να δοκιμάσετε το Mushroom Burger και το American Star Burger!

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα ενθουσιαστείτε με τις γεύσεις του Colosseo Pizza και θα γίνει η πιο αγαπημένη σας συχνή απόλαυση!

Στρ. Μακρυγιάννη 40, Μοσχάτο

Τηλέφωνo: 210 9407777

Facebook: Colosseo Pizza and Pasta

Instagram: colosseo_pizzaandpasta

Αφιέρωμα (Κείμενο/Φωτογραφίες) My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also
Close
Back to top button