Γλυκό - Ρόφημα -ΠοτόΔιασκέδασηΠάσχαΠροτάσειςΠροτάσεις για ΔώραΥγεία - Ομορφιά - ΠαιδίΦαγητό

5 ιδανικές προτάσεις για το Πάσχα 2022 στον Πειραιά

Το My-City.gr σας παρουσιάζει τις 5 ιδανικές προτάσεις για το Πάσχα 2022 στον Πειραιά

Kalkito Toys

Αν ψάχνετε εκπαιδευτικά παιχνίδια που βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια καθώς και κούκλες και κουκλόσπιτα, κουκλοθέατρα και χειροποίητες γαντόκουκλες, το Kalkito είναι η λύση!

Το προσωπικό μας,  με πολυετή εμπειρία στο χώρο του ποιοτικού παιχνιδιού, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο παιχνίδι, ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντα του παιδιού.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα βρείτε σε εμάς ξεχωριστές, χειροποίητες λαμπάδες: επιλέξτε ανάμεσα σε πολλά σχέδια με ξύλινα παιχνίδια, σβούρες, καλειδοσκόπια, μικρά μουσικά όργανα, αλλά και φιγούρες ιπποτών, ηρώων της Disney και δεινοσαύρων.

Από το 1984, στον Πειραιά, ο κόσμος μας είναι ο κόσμος των παιδιών σας!

Διεύθυνση: Αλκιβιάδου 153 Πειραιας

Τηλέφωνο: 210-4132132

Email info@kalkito.gr

Eshop https://www.kalkito.gr

Facebook : Καταστήματα Παιχνιδιών kalkito

Instagram: kalkitotoyshops

Emmanuel Gold

Ένα κόσμημα σίγουρα είναι μια όμορφη πρόταση για δώρο την περίοδο του Πάσχα! Ιδανικό λοιπόν δώρο θα μπορούσε για τις κυρίες να είναι ένα όμορφο κόσμημα και αντίστοιχα για τους κυρίους ένα πολυτελές ρολόι…

Το Emmanuel Gold είναι ένα κοσμηματοπωλείο στον Πειραιά και εργαστήρι με τεράστια ποικιλία εντυπωσιακών κοσμημάτων και υπέροχες συλλογές ωρολογιών σε προσιτές τιμές.Μπορείτε να βρείτε ένα υπέροχο δώρο για το βαφτιστήρι σας και αντίστοιχα εσείς για το νονό ή τη νονά σας!

Πλάτωνος 8 & Σωτήρος Διός Πειραιάς

Τηλέφωνο: 210-4126265

Facebook: Emmanuel gold

Obrero Cafe Snack & More

To Obrero Cafe Snack & More εδώ και λίγο καιρό που άνοιξε αποτελεί πρώτη επιλογή των κατοίκων και όχι μόνο…

Μπορείτε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ στην καλύτερη εκτέλεση του καθώς επίσης έχετε πολλές επιλογές σε νηστίσιμα σνακ και μη.Μεγάλη ποικιλία σε νηστίσιμα όπως χορταστικές σαλάτες,burgers,μπαγκέτες και σφολιάτες.

Δοκιμάστε το και το μόνο σίγουρο είναι πως θα ενθουσιαστείτε τόσο από την εξυπηρέτηση όσο και για την ποιότητα & τη γεύση των προϊόντων που θα επιλέξετε!

Κωνσταντινουπόλεως 31 & Μουτσοπούλου 11 Πειραιάς

210-4110700

Facebook: Obrero Cafe Snack & More

Instagram: obrero_cafe_snack_and_more

La Corda Μικρολίμανο

Πάσχα χωρίς μεσογειακή κουζίνα δεν γίνεται και το La Corda είναι η ιδανικότερη επιλογή για το γεύμα σας με αγαπημένα πρόσωπα!Όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι μαζί σας με νηστίσιμες επιλογές όπως ψάρι & θαλασσινά.

Εκτός από τις υπάρχουσες πεντανόστιμες επιλογές του μενού μπορείτε να απολαύσετε σουπιές με σπανάκι,ρεβυθάδα στην γάστρα με αρωματικά χειροποίητα κρουτόν & χταπόδι μπεκρή μεζέ έως και το Μεγάλο Σάββατο.Επισκεφθείτε το την Κυριακή του Πάσχα από τις 12.00 έως τις 19.00 να γευτείτε παραδοσιακό,χειροποίητο κοκορέτσι,μοναδική γουρουνοπούλα αργοψημένη στην γάστρα,το εξαιρετικό αρνάκι φούρνου με πατάτες νέας γης και εννοείται και το σταθερό μενού.Σαρακοστιανές γεύσεις θα βρείτε και τη Δευτέρα του Πάσχα από τις 12.00 έως τις 18.00.Σας προτείνουμε να κάνετε κράτηση για το τραπέζι σας ώστε να είστε σίγουροι πως θα ζήσετε την ημέρα που θέλετε το απόλυτο,γευστικό ταξίδι…

Καθημερινά έως και τη Μεγάλη Παρασκευή 12:00-00:00

Μεγάλο Σάββατο 12:00-19:00

Κυριακή του Πάσχα & Δευτέρα του Πάσχα 12:00-18.00

Ακτή Κουμουνδούρου 30,Μικρολίμανο,Πειραιάς 210-4126238

Facebook: La Corda Μικρολίμανο

Instagram: lacordarestaurant

La Vie En Rose

Δεν μπορούν να λείπουν από τις πασχαλινές σας αγορές τόσο για εσάς όσο και για τα πρόσωπα που αγαπάτε τα θαυματουργά προϊόντα της La Vie En Rose.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα ώστε οι αισθητικοί να σας κατευθύνουν για το τι χρειάζεστε ακριβώς αλλά και για να επιλέξετε όμορφα & χρηστικά δώρα! Η καινοτομία & η δραστικότητα των κρεμών είναι πλέον αδιαμφισβήτητή και εάν δεν τα έχετε δοκιμάσει με την πρώτη εφαρμογή θα το διαπιστώσετε!

Κουντουριώτου 171, Πειραιάς 210-4100313

Site: lavieenrose.com.gr
Facebook: La vie en Rose by Dimitra Katsafadou

Instagram: lavieenrose_gr

Αφιέρωμα (Κείμενο/Φωτογραφίες) My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button