ΠρόσωπαΧριστούγεννα

Βαβυλουσάκης & Συνεργάτες Nova Real Estate κοντά στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη

Το My-City.gr ένθερμος υποστηρικτής της δράσης του Βαβυλουσάκης & Συνεργάτες Nova Real Estate κοντά στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη όχι μόνο στις γιορτινές μέρες αλλά πάντα

Δίπλα στους ανθρώπους της διπλανής πόρτας – στον εξοπλισμό κοινωνικής κουζίνας του Ι.Ν.Αγίων Αποστόλων Καλλιθέας και το Χαμόγελο του Παιδιού – βρίσκονται οι άνθρωποι της Βαβυλουσάκης & Συνεργάτες καθώς και η Nova Real Estate.

Στην σχετική ευχητήρια επιστολή ο κ. Βαβυλουσάκης σημειώνει:

“Φίλες και φίλοι, τα τελευταία χρόνια οι συνεργάτες μου και εγώ έχουμε καθιερώσει αντί των τυπικών δώρων να διαθέτουμε την μικρή μας βοήθεια όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη.

Βέβαια η “ανάγκη” δεν είναι μόνο στις  γιορτές και δεν πρέπει να ξεχνάμε, όπου είναι δυνατόν στον καθένα μας,  να βοηθάμε ανθρώπους λιγότερο τυχερούς από εμάς. 

Γνωρίζω καλά ότι πολλές και πολλοί από εσάς κάνετε το ίδιο βοηθώντας όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη και όπου η ιδιωτική και ατομική  πρωτοβουλία μπορεί να φανεί χρήσιμη.

Φέτος μαζί με τις ευχές μας για ό,τι καλύτερο για όλους μας οι άνθρωποι της Βαβυλουσάκης & Συνεργάτες καθώς και οι συνεργάτες μου της Nova Real Estate αποφασίσαμε να βοηθήσουμε ανθρώπους της διπλανής πόρτας, στον εξοπλισμό κοινωνικής κουζίνας του Ι.Ν.Αγίων Αποστόλων Καλλιθέας και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Να είστε πάντα καλά και να είμαστε πάντα δίπλα!!!!!

Πάρα πολλές ευχές για υγεία και τύχη!!!!

Βασίλης  Βαβυλουσάκης (Dr  R.E.)”

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button