Γλυκό - Ρόφημα -ΠοτόΔιασκέδασηΠροτάσειςΠροτάσεις για ΔώραΥγεία - Ομορφιά - ΠαιδίΦαγητόΧριστούγεννα

Χριστούγεννα 2021 στην Σκύρο

Το My-City.gr σας παρουσιάζει ότι χρειάζεστε για τα Χριστούγεννα 2021 στην Σκύρο

Παραδοσιακό Εργαστήριο Σφολιάτας “Κυρά Μαρία”

Δεν γίνεται να είσαι τα Χριστούγεννα στην Σκύρο και να μην δοκιμάσεις τις χειροποίητες, παραδοσιακές πίτες της Κυρά Μαρίας. Η ποιότητα των αγνών & φρέσκων υλικών είναι εμφανής από την πρώτη κιόλας μπουκιά…

Σπανακοτυρόπιτα, τηγανόψωμο με τυρί, κρεμμυδόπιτα & κολοκυθόπιτα είναι κάποια από τις λαχταριστές επιλογές για το πρωινό σου!Η παράδοση και η εμπειρία βρίσκονται σε ότι κι αν γευτείς…Τυρόπιτα χωριάτικη για εσάς που αγαπάτε τις διαχρονικές γεύσεις και φυσικά καταπληκτική μπουγάτσα.Αυτό που πρέπει πάση θυσία να δοκιμάσεις και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα είναι το κολασμένο πεϊνιρλί! Να σημειώσουμε πως το κατάστημα αναλαμβάνει παροχή των προϊόντων του σε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση επιθυμείτε!

Χώρα Σκύρου , 2222092666

Facebook: Παραδοσιακό Εργαστήριο Σφολιάτας “Κυρά Μαρία”

Ξενοδοχείο Έλενα

Το Ξενοδοχείο Έλενα βρίσκεται στην Χώρα της Σκύρου και σε περιμένει να σε υποδεχτεί όλο τον χρόνο. Τα Χριστούγεννα και όχι μόνο, το ξενοδοχείο αυτό είναι η καλύτερη λύση για τη διαμονή σου μιας και ότι χρειάζεσαι βρίσκεται στη Χώρα του νησιού.

Όμορφος & φιλόξενος ο χώρος σε κερδίζει με το που φτάσεις, τα άνετα δωμάτια με την όμορφη αισθητική και τα γραφικά μπαλκονάκια σε κάνουν να μην θες να φύγεις ποτέ από εκεί…Οι τιμές προσιτές ώστε να μπορέσεις να μείνεις και παραπάνω μέρες από αυτό που έχεις υπολογίσει. Ευχόμαστε Καλή Διαμονή!

Χώρα Σκύρος, 6979521931

Facebook: Hotel Elena

Αυγούστα Αρωματοπωλείο

Το υπέροχο αρωματοπωλείο της Σκύρου ακούει στο όνομα Αυγούστα και εκεί θα βρεις όλα τα επώνυμα αρώματα σε άριστη απομίμηση ,υψηλή ποιότητα & προσιτή τιμή!

Μπορείς να κάνεις δώρο στον εαυτό σου ή σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο το άρωμα της αρεσκείας σας καθώς και την αντίστοιχη κρέμα σώματος. Νέες αφίξεις στο κατάστημα και δικές μας προτάσεις είναι το χειμωνιάτικο Black Orchid της Tom Ford για τις γυναίκες & το ξυλώδες Scandal της Jean Paul Gaultier για τους άνδρες. Μεγάλη ποικιλία θα βρεις σε καλλυντικά της Golden Rose τα οποία φημίζονται για την μεγάλη τους διάρκεια & την όμορφη τοποθέτηση σε κάθε τύπο δέρματος σε απίθανες τιμές. Τέλος προτείνουμε τόσο για σένα όσο και για το άτομο που θες να του φτιάξεις τη διάθεση να αγοράσεις το ιδανικότερο αρωματικό χώρου για αυτή την περίοδο το οποίο θυμίζει μελομακάρονο…

Γκαβίλια/Γήπεδο,Σκύρος 2222092525

Facebook: Αρωματοπωλείο “Αυγούστα”

Instagram: arwmatopwleioaugousta


Τα Γλυκά της Φαλταΐνας

Χριστουγεννιάτικα γλυκά στην καλύτερη εκδοχή τους θα βρεις στο ζαχαροπλαστείο Τα Γλυκά της Φαλταΐνας. Λαχταριστά παραδοσιακά μελομακάρονα με θυμαρίσιο μέλι, τραγανές δίπλες & αφράτοι, μυρωδάτοι κουραμπιέδες με φρέσκο βούτυρο γάλακτος σε περιμένουν να τα απολαύσεις!

Επίσης θα βρεις παγωτό που είναι σήμα κατατεθέν του ζαχαροπλαστείου και καταναλώνεται φυσικά όλο τον χρόνο, όποια γεύση κι αν δοκιμάσεις θα τα χάσεις! Σοκολατάκια σε χριστουγεννιάτικα σχήματα θα χαροποιήσουν μικρούς & μεγάλους. Το συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, είναι γνωστό πανελλαδικώς κι όποιος δοκιμάσει μια φορά δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει φανατικός θαυμαστής…

Αγιά Σκύρος & Αγορά Σκύρος ,2222091005

Facebook: Τα γλυκά της Φαλταΐνας

Instagram: glykafaltainas

NIAMA

Το ΝΙΑΜΑ θα το βρεις στη Λινάρια,το στολισμένο λιμάνι της Σκύρου. Στο κατάστημα κυριαρχούν χειροποίητες ιδέες τόσο ρούχα επώνυμων οίκων όσο και όμορφα κοσμήματα.

Την περίοδο των Χριστουγέννων θα βρεις υπέροχα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά & γούρια για τον χώρο σου ή για να τα χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα! Τα φυτικά κεράκια ελληνικής παραγωγής κλέβουν την παράσταση με παραμυθένια αρώματα όπως Christmas Eve,το Gingerbread & το Mistletoe.Σε όποιον και να τα χαρίσεις το μόνο σίγουρο είναι πως θα του φτιάξεις την διάθεση…

Λιναριά,Σκύρος 2222096005

Facebook: Niama

Instagram: niama.skyros

έSω beauty concept

Το έSω beauty concept στην Χώρα της Σκύρου είναι η ιδανική λύση για τα χριστουγεννιάτικα σας δώρα αφού θα βρείτε ωραίες & έξυπνες ιδέες για όλες τις ηλικίες.

Ανδρικά,γυναικεία & παιδικά δώρα που μπορείτε να επιλέξετε κάτι σε ρουχισμό,εσώρουχα ή αξεσουάρ και να κάνετε τα αγαπημένα σας άτομα ιδιαίτερα χαρούμενα. Την χριστουγεννιάτικη περίοδο θα βρείτε επίσης όμορφα γούρια για το νέο έτος. Επισκεφθείτε το & σίγουρα θα βρείτε υπέροχα δώρα για όλους!

Χώρα Σκύρος 2222091540

Instagram: eswbeautyskyros

ΓΙΩΤΑ

Στο πανέμορφο κατάστημα Γιώτα στη χώρα του νησιού θα βρεις ότι ψάχνεις!

Επώνυμες τσάντες με μεγάλη ποικιλία στις ΚΕΜ & ρολόγια της εταιρείας ΟΟΖΟΟ καθώς ακόμη και χειροποίητα γούρια & χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά ώστε να επιλέξεις αυτό που προτιμάς…Αδιαμφισβήτητη πρόταση δώρου για τα Χριστούγεννα είτε αφορά άνδρα είτε γυναίκα είναι ένα επώνυμο άρωμα ή καλλυντικά γνωστών εταιρειών. Στο κατάστημα Γιώτα θα τα βρεις σε μοναδικές τιμές!

Χώρα,Σκύρος 2222092086

Facebook: ΓΙΩΤΑ

Instagram: giotasgiotas

Εστιατόριο Μανωλιά

Η Μανωλιά είμαστε πολύ τυχεροί λειτουργεί και τον χειμώνα στον όμορφα διαμορφωμένο, φιλόξενο χώρο της.Καλό φαγητό για σένα,την οικογένεια & την παρέα σου.

Το εστιατόριο λειτουργεί Παρασκευή & Σάββατο βράδυ και Κυριακή από το μεσημέρι με νόστιμα πιάτα της ώρας & κρέατα σούβλας.Ότι και να δοκιμάσετε είναι πεντανόστιμο με τα ακόλουθα να κάνουν τη διαφορά μιας και η Σκύρος φημίζεται για τα ποιοτικά της κρέατα.Πιο συγκεκριμένα πρέπει να δοκιμάσετε ανάλογα τις προτιμήσεις σας προβατίνα,αρνί,κατσίκι,κοντοσούβλι και κοτόπουλο σούβλας.Εάν δεν είσαι ήδη θαμώνας με μια δοκιμή θα γίνεις!

Θέση “Μανωλιά” Σκύρος 2222092026 & 6989709227

Facebook: Εστιατόριο Μανωλιά Σκύρος


Βάνα Κατάστημα Ρούχων

Το κατάστημα Βάνα θα το βρεις στη Χώρα της Σκύρου, προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα.

Ρούχα άνετα, ποιοτικά και προσιτά για όλη την οικογένεια καθώς και όμορφα αξεσουάρ, γάντια & σκουφάκια που αποτελούν ιδανικά χριστουγεννιάτικα δώρα. Καλές Γιορτές!!!

Χώρα Σκύρος 2222029014

Facebook: Vana Clothing For All

Instagram: vana_clothing_forall

Κάβα Νικολάου

Η κάβα Νικολάου είναι η πρόταση μας για τις χριστουγεννιάτικες σας αγορές! Επώνυμα ποτά,κρασιά & αναψυκτικά για να προμηθευτείς ότι χρειάζεσαι για το χριστουγεννιάτικο & πρωτοχρονιάτικο τραπέζι αλλά και για οποιοδήποτε πάρτι οργανώσεις!

Η κάβα Νικολάου διαθέτει το δικό της οινοποιείο με αποτέλεσμα να δημιουργεί εξαιρετικά κρασιά εν ονόματι Lalari, δοκίμασε τα & θα τα λατρέψεις ή χάρισε όποιο προτιμάς ανάμεσα σε λευκό,ροζέ ή ερυθρό στα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Χώρα Σκύρος, 2222092210

Instagram: nikolaou_winery

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: MY-CITY.GR

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.

Βασική Φωτογραφία: Domenik Papaemmanouil Lensorama



Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button