Πρόσωπα

Ο Βασίλης Βαβυλουσάκης (Dr-R.E.) από την 1η Νοεμβρίου ανέλαβε θέση διευθυντή πωλήσεων στην NOVA Real Estate

Ο  Βασίλης Βαβυλουσάκης ( Dr-R.E.) από την 1η Νοεμβρίου ανέλαβε   θέση διευθυντή πωλήσεων στην NOVA Real Estate    www.novarealestate.gr

Η NOVA REAL ESTATE είναι μία Ελληνική εταιρία, με εικοσάχρονη παρουσία στην αγορά ακινήτων ( μεσίτες, κατασκευαστές, συμβουλευτικές υπηρεσίες) με αξιοσημείωτα αποτελέσματα κατά γενική ομολογία του χώρου και των πελατών της.

Από την θέση  του στην εταιρία, ο Βασίλης Βαβυλουσάκης καλείται για ακόμη μία φορά να αναπτύξει ποιοτικές εργασίες . Όπως είπε και ο ίδιος ” Οι ποιοτικές αξίες υπερτερούν των ποσοτικών επειδή όπως έχει φανεί και έχουμε διαπιστώσει όλοι, η μη σταθμισμένη ποσότητα αδικεί  την ποιότητα, πράγμα το οποίο προσπαθώ να αποφεύγω . Καλώ συναδέλφους και από την ασφαλιστική αγορά σε στρατηγική συνεργασία, να μας συστήσουν ενδιαφερόμενους πελάτες  στον τομέα των ακινήτων με ΑΜΟΙΒΑΙΟ όφελος. Σε κάθε περίπτωση είναι διακριτός ο ρόλος του διαμεσολαβούντα σε ακίνητα και του διαμεσολαβούντα σε ασφάλιση. Υπάρχει μέθοδος αμφίδρομης συνεργασίας με διασφαλισμένη δεοντολογία. Είναι χαρά μου να την παρουσιάσω σε ανθρώπους με κοινό μας σημείο τον υψηλό επαγγελματισμό και να ανταλλάξουμε γνώση . Ας μην ξεχνάμε ότι το κοινό σημείο των δύο επαγγελμάτων είναι ότι προσφέρουμε ΣΥΜΒΟΥΛΗ”.

Ο Βασίλης Βαβυλουσάκης και στους παραπάνω τομείς εισήγαγε καινοτόμες πρακτικές που πλέον αποτελούν δόκιμες λύσεις. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Βασίλης Βαβυλουσάκης   έχει τιμηθεί για την υψηλή τεχνογνωσία που εισήγαγε στην διαχείριση εταιρειών και οργανισμών  του ιδιωτικού αλλά και κρατικού τομέα.

Οι εργασίες της Βαβυλουσάκης & Συνεργάτες όπως καλά γνωρίζουμε όλοι, διακρίνονται για την παραπάνω αρχή της αξιοπιστίας  και με φροντίδα των συνεργατών της  συνεχίζονται ακόμα πιο επιλεκτικά  με ιδιαίτερη εστίαση στα recoveries μέσα σε ένα μεταλλασσόμενο και δυστυχώς φθίνον περιβάλλον .

Είναι το σημείο που την κάνει να ξεχωρίζει από τις περισσότερες  ομοειδείς εταιρείες. 

Διαφάνεια με όνομα υπογραφή και ξεκάθαρες κουβέντες!!!

Όλοι είμαστε εδώ για να στηρίξουμε με ΑΣΦΑΛΕΙΑ ξεκάθαρες συνεργασίες.

Με πολλή χαρά να στηρίξουμε συνεργασίες και νέους ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν στο χώρο των ακινήτων.

Για κάθε συμβουλή στην αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας για κάθε ανάγκη στο να βρείτε ακίνητα, να πουλήσετε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε  καθώς επίσης αν επιθυμείτε να γίνεται συνεργάτιδα συνεργάτης  μας επικοινωνήστε στο e-mail vavilousakis@novarealestate.gr 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button