ΓεγονόταΠρόσωπα

Παρασκευή (Βιβή) Σόρογκα Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε Πειραιά ”Αττική Μπροστά” Νίκος Χαρδαλιάς

Το My-City.gr σας παρουσιάζει την Παρασκευή (Βιβή) Σόρογκα Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε Πειραιά ”Αττική Μπροστά” Νίκος Χαρδαλιάς

Η Παρασκευή Σόρογκα είναι σύμβουλος ψυχοσωματικής υγείας και μητέρα 4 παιδιών. Όπως δηλώνει, η ανιδιοτελής προσφορά στην κοινωνία και το συνάνθρωπο είναι η μεγαλύτερη αρετή που μπορεί να κατακτήσεις. Η απόφαση να συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με το συνδυασμό «Αττική Μπροστά» του Νίκου Χαρδαλιά, πάρθηκε εξαιτίας της μεγάλης αγάπης που τρέφει για τον Πειραιά, την πόλη που μεγάλωσε και γαλουχήθηκε.

Πως πήρατε την απόφαση να δηλώσετε υποψηφιότητα;

Ήταν μια απόφαση που πήρα χωρίς 2η σκέψη. Ο Πειραιάς για εμένα είναι όλα μου τα παιδικά χρόνια, είναι το σπίτι μου. Είναι οι γνήσιοι άνθρωποι του, οι ζωντανές γειτονιές του, το λιμάνι μας και άλλα τόσα που με κάνουν να νιώθω μέσα μου πως χρωστάω πολλά σε αυτόν τον τόπο. Βέβαια καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου είχε και ο Νίκος Χαρδαλιάς. Είναι ένας άνθρωπος δυναμικός με ηγετικά χαρακτηριστικά και με τεράστια προσφορά στην αυτοδιοίκηση. Πιστεύω πως με το Νίκο Χαρδαλιά θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε όλες τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις.

Αν εκλεγείτε που θα δώσετε προτεραιότητα;

Προτεραιότητα μας αποτελεί η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των συμπολιτών μας. Λόγω του επαγγέλματός μου έχω μάθει να βρίσκομαι δίπλα στο συνάνθρωπό μου και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Ο συνδυασμός μας έχει άξονες που περιλαμβάνουν το περιβάλλον, τον αθλητισμό, την κοινωνική πολιτική και μεγάλα έργα που θα αλλάξουν ριζικά τη φυσιογνωμία του Πειραιά.

Ποιος τομέας της Περιφέρειας Πειραιά θεωρείτε πως χρήζει μεγαλύτερης σημασίας;

Θεωρώ πως όλες οι περιοχές πρέπει να αντιμετωπίζονται το ίδιο. Ο Πειραιάς, το Κερατσίνι, η Δραπετσώνα, ο Κορυδαλλός, η Νίκαια, ο Άγιος Ιωάννης, το Πέραμα, πρέπει να είναι ενωμένες με μοναδικό γνώμονα την ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα και ελλείψεις, όμως για αυτό συμμετέχουμε στα κοινά του τόπου μας για να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα λάθη και τις αστοχίες του παρελθόντος.

Γιατί οι πολίτες να ψηφίσουν εσάς και όχι κάποιον άλλο υποψήφιο του συνδυασμού σας;

Αρχικά θέλω να τονίσω πως το ψηφοδέλτιο μας αποτελείται από ανθρώπους με τεράστιες ικανότητες και σπουδαία αυτοδιοικητική πορεία. Προσωπικά εάν με ξεχωρίσουν οι πολίτες ανάμεσα σε τόσους ικανούς υποψηφίους, θα είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Έχω σπουδές και εργασιακή εμπειρία στο marketing, έχω δουλέψει στην τηλεόραση και φυσικά είμαι σύμβουλος ψυχοσωματικής υγείας. Γνωρίζω πως να διεκδικώ εκεί που άλλοι ίσως βλέπουν εμπόδια, και αν ένα πράγμα με χαρακτηρίζει είναι πως δεν ανέχομαι την αδικία. Για τον Πειραιά μας δεν έκανα και δεν θα κάνω βήμα πίσω.

Οι έξι άξονες του προγράμματος μας Αττική Μπροστά

  • Παραγωγική Αττική
  • Πράσινη Αττική
  • Ασφαλής Αττική
  • Ανθρώπινη – Κοινωνική Αττική
  • Αττική των μεγάλων υποδομών
  • Αττική Περιφέρεια Πολιτισμού και Αθλητισμού

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button