Γλυκό - Ρόφημα -Ποτό

Παγωτό με τυρί κρέμα

To My-City.gr προτείνει Παγωτό με τυρί κρέμα

Υλικά

  • 110 γρ. νερό
  • 80 γρ. γλυκόζη
  • 80 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 340 γρ. τυρί κρέμα

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε το νερό, τη γλυκόζη, τη ζάχαρη, το εκχύλισμα βανίλιας και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση για 3-4 λεπτά. Μόλις βράσει το μείγμα το μεταφέρουμε σε ένα μπολ και το αφήνουμε να κρυώσει καλά, σε θερμοκρασία δωματίου, για 20 λεπτά.

Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε το τυρί κρέμα με το ραβδομπλέντερ (μπίμερ) και στη συνέχεια προσθέτουμε το μείγμα που έχουμε κρυώσει.

Μεταφέρουμε το μείγμα σε μια παγωτομηχανή και το χτυπάμε για 1 ώρα ή μέχρι να πήξει το μείγμα.Τοποθετούμε σε ένα μπολ και αποθηκεύουμε στην κατάψυξη.

Πηγή: akispetretzikis.com

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button