Ιωάννα Θωμαΐδη Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Β’ Κοινότητας Πειραιά ”Πειραιάς Νικητής” Γιάννης Μώραλης

Το My-City.gr σας παρουσιάζει την Ιωάννα Θωμαΐδη Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Β’ Κοινότητας Πειραιά ”Πειραιάς Νικητής” Γιάννης Μώραλης

Πώς πήρατε απόφαση να δηλώσετε υποψηφιότητα;

Η ενασχόληση με τα κοινά πάντα με ενδιέφερε και με απασχολούσε και η στήριξη μου στο Γιάννη Μώραλη με την υποψηφιότητα μου στο β διαμέρισμα Πειραιά μου δίνει τη δυνατότητα να αναδειχθώ και βοηθήσω στην εξέλιξη του Πειραιά.

Tι σημαίνει ο Πειραιάς για εσάς;

Ο Πειραιάς είναι η πόλη που ζω εργάζομαι εγώ και ο σύζυγός μου Βασίλης Πρωτόπαπας και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, είναι για εμένα μία πανέμορφη πόλη που οφείλουμε να βοηθήσουμε στην εξέλιξη της.

Αν εκλεγείτε, που θα δώσετε προτεραιότητα;

Ως μητέρα και κάτοικος στην Β κοινότητα Πειραιά, πρωταρχικό ρόλο έχει ασφάλεια στους πεζόδρομους από τα μηχανάκια και οι θέσεις πάρκινγκ, αυτό απασχολεί κάθε γονιό που θέλει να ψωνίσει ή να κάνει τη δουλειά του χωρίς να χρειαστεί να διπλοπαρκάρει. Έχει μεγάλη σημασία για όλους μας να ζούμε στο κέντρο της πόλης μας με ασφάλεια και να εκπαιδευτούμε ακόμα περισσότερο πώς να σεβόμαστε τα πολυσύχναστα μέρη του Πειραιά ώστε να μην κατακλύζονται από δίκυκλα παρεμποδίζοντας παιδιά, ηλικιωμένους και ΑμεΑ. Αυτό θα προσφέρει ευεξία και μεγαλύτερη απόδοση σε εμάς τους κατοίκους αλλά και τους εμπόρους.

Ποιος τομέας του Δήμου Πειραιά θεωρείτε πως χρήζει μεγαλύτερης σημασίας;

Με ενδιαφέρει η φυσική υγεία της πόλης και η ασφάλεια. Επειδή είμαι σύζυγος ενός επαγγελματία που διατηρεί μαγαζί στο κέντρο της πόλης και επειδή η ζωή μας κινείται πάντα γύρω από το εμπόριο και τη προσβασιμότητα του κόσμου στα μαγαζιά θεωρώ ότι το μέτρο που άνοιξε κατά τη δημαρχία του Γιάννη Μώραλη διευκόλυνε να έρθει ο κόσμος στα στέκια και στα μαγαζιά του Πειραιά. Αυτό το οποίο χρειάζεται και φαίνεται να υπάρχει στο σχέδιο είναι να μπει περισσότερο πράσινο στις πλατείες και η ανάπλαση της πλατείας Κοραή να επεκταθεί και στους γύρω και παράπλευρους δρόμους για να γίνει πόλος έλξης πολιτών και από άλλες περιοχές.

Γιατί οι Πειραιώτες να ψηφίσουν εσάς και όχι κάποιον άλλο Υποψήφιο του Συνδυασμού σας;

Θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία από τους συμπολίτες μου να προσφέρω και εγώ στην πόλη μας ώστε να αφήσουμε πίσω μας μία πόλη, ασφαλής, καθαρή και με σωστές δομές για εμάς και τα παιδιά μας εξάλλου η άποψή μου είναι ότι ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΑ!!!

About katerina

Check Also

Αισθηματικές προβλέψεις 9/11

Ο Ερμής μετακινείται στον Τοξότη βοηθώντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς) …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *