ΓεγονόταΠρόσωπα

Εύα Γαλάνη Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Παλλήνης ”Έξυπνη & Ανθρώπινη Πόλη” Χρήστος Αηδόνης

Το My-City.gr σας παρουσιάζει την Εύα Γαλάνη Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Παλλήνης ”Έξυπνη & Ανθρώπινη Πόλη” Χρήστος Αηδόνης

Πώς πήρατε απόφαση να δηλώσετε υποψηφιότητα;

Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση να συμμετέχω στο συνδυασμό «Εξυπνη και Ανθρώπινη πόλη» αφού μίλησα με τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Αηδόνη για το πρόγραμμά του ,που είναι πέρα από πολιτικές προτιμήσεις και κομματικές επιλογές και είδα ότι ταιριάζει απόλυτα με το όραμά μου! Φυσικά δεν παρέλειψα το γεγονός ότι έχει ένα πλούσιο κοινοβουλευτικό παρελθόν και σε όποια θέση ευθύνης υπηρέτησε, δραστηριοποιήθηκε επιτυχώς.

Tι σημαίνει ο Γέρακας και οι λοιπές περιοχές για εσάς;

Ο Γέρακας είναι ο τόπος που κατοικώ με την οικογένειά μου. Τα παιδιά μας μεγαλώνουν εδώ , πηγαίνουν σχολείο εδώ και όλες οι δραστηριότητες τους είναι στο δήμο Παλλήνης, καθώς και οι δικές μας. Συνεπώς είναι ένας Δήμος που σημαίνει πολλά για μας, έχει μεγάλη αξία και θέση στην καρδιά μας. Είναι ο τόπος μας , είναι ο δήμος μας!

Αν εκλεγείτε, που θα δώσετε προτεραιότητα;

Αν εκλεγώ είμαι έτοιμη να προσφέρω τα μέγιστα όπου με τοποθετήσει ο δήμαρχος. Προτεραιότητα για μένα έχουν οι παιδικοί σταθμοί όπου μένουν πολλά παιδιά εκτός , καθώς και οι υποδομές σχολικών μονάδων ,παιδικών χαρών, κέντρων δημιουργικής μάθησης, σεμιναρίων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων, παιδικών εξοχών παρέχοντας στα παιδιά μια δημιουργική διέξοδο με ασφάλεια, χωρίς αποκλεισμούς, με ιδιαίτερη έμφαση σε παιδιά με ειδικές ικανότητες/ανάγκες. Επίσης, προτεραιότητα μου είναι και το πολιτιστικό κομμάτι φυσικά , κάτι που αγαπώ απεριόριστα και είναι κρίμα αφού υπάρχουν οι προϋποθέσεις να μην αξιοποιείται.

Ποιος τομέας του δήμου σας θεωρείτε πως χρήζει μεγαλύτερης σημασίας;

Το αποχετευτικό , το πολιτιστικό, οι ευπαθείς ομάδες, οι υποδομές σχολικών μονάδων και η ασφάλεια των μαθητών κατά την μεταφορά τους εκεί, το καταφύγιο αδέσποτων ζώων , η υποστήριξη νέων, η υποστήριξη κακοποιημένων γυναικών κλπ κλπ…

Γιατί οι δημότες να ψηφίσουν εσάς και όχι κάποιον άλλο Υποψήφιο του Συνδυασμού σας;

Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού είναι πολύ αξιόλογοι και δραστήριοι άνθρωποι , αγαπούν πολύ τον δήμο μας και είναι έτοιμοι να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους! Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι ανάμεσά τους , οπότε δεν μπορώ να σας πω γιατί εμένα και όχι κάποιον άλλον συνυποψήφιό μου. Αυτό που μπορώ να πω είναι να ψηφίσουν για δήμαρχο τον Χρήστο Αηδόνη και εμείς όλοι στον συνδυασμό είμαστε έτοιμοι να δράσουμε και δώσουμε τα μέγιστα!

Η Ευαγγελία (Εύα) Γαλάνη γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Μένει και δραστηριοποιείται στον Γέρακα με τον σύζυγό της και τα 3 παιδιά τους! Έμαθε από μικρή πόσο σημαντική είναι η συλλογική εργασία μέσα από τους γονείς και τα δύο αδέρφια της. Συμμετείχε σε πολλές εθελοντικές ομάδες και συλλόγους και διετέλεσε δημοτικός συμβούλους στους παιδικούς σταθμούς Χαλανδρίου. Είναι πτυχιούχος της σχολής του ΑΝΤ1 στον κλάδο δημόσιες σχέσεις καθώς και των δραματικών σχολών «Μαίρη Βογιατζή Τράγκα» και «HB Studios» της Ν.Υόρκης . Έχει ένα πλούσιο βιογραφικό στην υποκριτική τέχνη και έχει συνεργαστεί με διάφορες εταιρίες ως σύμβουλος Δημοσίων σχέσεων. Προσπαθεί να εμπλουτίζει πάντα τις γνώσεις της και πιστεύει ότι με αγάπη και προσπάθεια όλα γίνονται.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button