Το My-City.gr σας παρουσιάζει τις 3 Νέες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη 2020

  • Μεταλλικά νύχια

Και φέτος την άνοιξη έχουμε ανάγκη από λίγη λάμψη! Για να το πετύχουμε λοιπόν αυτή τη σεζόν η λύση είναι τα μεταλλικά νύχια! Τα λαμπερά αυτά νύχια είναι τεράστια μόδα και θα τα δεις παντού. Ταιριάζουν ιδανικά τόσο σε βραδινές όσο και σε πρωινές εμφανίσεις. Για να αναδειχτεί καλύτερα το χρώμα είναι καλύτερα τα νύχια σου να μην είναι πολύ κοντά. Είτε λοιπόν βάφοντας ολόκληρα τα νύχια σε μεταλλικό χρώμα είτε ένα μόνο κομμάτι τους πρέπει οπωσδήποτε να υιοθετήσεις αυτή την τάση φέτος!

  • Διαφορετικά χρώματα σε κάθε νύχι

Τι πιο ανοιξιάτικο από νύχια σε διαφορετικά χρώματα; Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να περιορίζεσαι σε ένα μόνο χρώμα στα νύχια σου. Βάψε κάθε νύχι σε διαφορετικό χρώμα σε παλ απόχρωση λόγω της εποχής. Φυσικά πρέπει να υπάρχει μια συνάφεια στα χρώματα που θα επιλέξεις. Για παράδειγμα, μπορείς να ξεκινήσεις από μια πιο σκούρα απόχρωση ενός χρώματος και να καταλήγεις σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος.

  • Nude νύχια

Τα nude νύχια είναι all time classic και η φετινή άνοιξη δεν είναι εξαίρεση! Τα nude νύχια είναι διακριτικά, προσεγμένα και κάνουν το χέρι να δείχνει καθαρό.


Please follow and like us: